NEOBIČNO ISKUSTVO

Pitanja vezana za oblast lijecenje i neobjanjenog putem savremene nauke

Moderatori: Haris, EMIRgr, Yassin

Odgovori
lattear
Posmatrač
Pridružio se: Pon Avg 23, 2010 12:04 pm

NEOBIČNO ISKUSTVO

Post od lattear » Čet Sep 09, 2010 2:48 pm

Pozdrav svima. BAJRAM ŠERIF MUBAREK OLSUN

Nikada prije nisam vjerovala da postoje zle magije i koje kakve čini. >Doživila sam nešto jako neobično pa bih zamolila vas koji sigurno znate više od mene da mi objasnite ako je moguće. Sadašnja žena od mojeg bivšeg muža navodno odilazi neke bakice koje se bave svakakvim magijama i bacaja čini,pa je tako nabacala koješta i na njega valjda a i na njegovu majku koja tvrdi da je svasšta doživjela. Ja sam prije neki dan imala susret sa bivšim mi mužem i jako sam se prestrašila kada sam mu pogledala u oči. Bile su totalno crne,bez ikakve mrljice kompletno crne i zjenice i cijela unutrašnjost oka. Zna li netko dali se tu radi o nekakvom zlu jer ja nisampomislila na ništa drugo nego na neku zlu magiju. Hvala vam puno.

mesha
Mlađi član
Pridružio se: Čet Sep 02, 2010 4:14 pm

Re: NEOBIČNO ISKUSTVO

Post od mesha » Čet Sep 09, 2010 3:28 pm

U ime Allaha, Milostivog, Samilosnog,
Kazu da je najbolje da se covjek okani onoga sto ga se ne tice.
Pa ako je bivsi muz...stvar je jasna.
Ljudi vjeruju sta im kaze televizija npr. a ne vjeruju u stvarnost i jedan od temelja vjerovanja. Svasta.
baba ide? Prodje baba sa kolacima :-) Mozda je vise rekla kazala, cuo i ja da sam dobio na lotu kojeg nikad i ne igram kad ono prvi april, mozda je stvar u kutu gledanja, loma svjetlosti, a mozda je zbilja opsihiren, saznas kad ga posaljes na mjesto dje treba otic. Al ako si krscanin, rukja ti ne koristi, niko normalan je nece uciti kjafiru, jel kjafiru Kur'an ionako ne moze pomoc, samo mu patnju pojacava(mislim da ima ajet koji to kaze). moras prvo se spasit, primit islam, pa onda ici istjerivati dzina iz tebe, ponuditi dzinu da primi islam il ga spalit.
Il ako si musliman po imenu, vratit se islamu....a i ako si krscanin - vratit se islamu, jer znamo da se svi radjamo u cistoj vjeri pa nas roditelji ucine tim cim nas ucine.
eto toliko, nadam se da nisam koga uvrijedio sa svojom ironijom i sarkazmom, nek mi halali.
P.s. i meni ocni doktor kad je kapao kapi u oci, zjenice mi bile ovolike, ko jaje :-) Zjenica sama po sebi ima to svojstvo da se siri i skuplja. Mozda je rijec o fizici i nista vise. Mada sam ja gledao u jednu, imala je totalno crne oci, a kad sam im izlazio iz kuce, oci su joj bile plave! Pa ti vidi.

Haris
Veteran
Pridružio se: Pet Nov 14, 2008 6:35 pm
Kontakt:

Post od Haris » Čet Sep 09, 2010 5:20 pm

Lattear, Allah dragi zna šta bi to moglo biti. Ako je tako kako se sumnja da postoje neke bakice i čarke i td., možda i ima problem. Ali kao što kaže mesha, nemoj se toliko zanimat time. Svoj život živi. Manje glava boli :)

A mesha, što se tiče toga da se kršćani ne mogu liječit Kur'anom, objasnio sam ti u onoj tamo temi. Imaš muslimana koji su rođeni u muslimanskim porodicama, nose muslimanska imena, a ne drže se propisa, ili u gorem slučaju ni ne vjeruju. A imaš i kršćana koji vjeruju u Boga, na svoj način. Pa tako da se ne može reći da je svaki kršćanin kafir.

A Allah najbolje zna...

sadaka
Mlađi član
Pridružio se: Uto Maj 15, 2007 11:37 am

Post od sadaka » Čet Sep 09, 2010 10:28 pm

lattear napisao:Pozdrav svima. BAJRAM ŠERIF MUBAREK OLSUN

Nikada prije nisam vjerovala da postoje zle magije i koje kakve čini. >Doživila sam nešto jako neobično pa bih zamolila vas koji sigurno znate više od mene da mi objasnite ako je moguće. Sadašnja žena od mojeg bivšeg muža navodno odilazi neke bakice koje se bave svakakvim magijama i bacaja čini,pa je tako nabacala koješta i na njega valjda a i na njegovu majku koja tvrdi da je svasšta doživjela. Ja sam prije neki dan imala susret sa bivšim mi mužem i jako sam se prestrašila kada sam mu pogledala u oči. Bile su totalno crne,bez ikakve mrljice kompletno crne i zjenice i cijela unutrašnjost oka. Zna li netko dali se tu radi o nekakvom zlu jer ja nisampomislila na ništa drugo nego na neku zlu magiju. Hvala vam puno.
Selam Allejkum
I tebi latter zelim Bajram Serif mubarek Olsun

latter moras veoma paziti kad je u pitanju da u neku osobu sumjas ,jer i sumnje su nekad grijes ,zato se mora imati 100% sigurnost u sebi na osnovu cega ces dokazati da je ta osoba nesto skrivila.Nemoj da mislis da ti ja neverujem , ako je ovaj valjan uvjet ispunjen da do sumnje ili osude dodze.
To je lepo i pohvalno sa tvoje strane sto ti griza savest o jednom simptomu tvojeg bivseg muza i sto zbog toga tebi nije sve jedno ,jos ako imate i dece sa njim.
Moze biti sihir a moze biti i neka druga bolest ,bez obzira Casni Kur`an je lijek za svaku bolest i u to moras vjerovati i tvoj bivsi muz,ako zelite da ova stvar ide boljem putem i rezultati poboljsanja budu na vidiku.
Ukazi njemu za ovu veb stranicu Lijecenje kuranom i neka na pocetnu stranicu ,gde stoji rubrika audio rukja testira sebe.
prijatno i sve najlepse.

lattear
Posmatrač
Pridružio se: Pon Avg 23, 2010 12:04 pm

Post od lattear » Pon Sep 13, 2010 12:37 pm

Hvala vam svima na odgovorima.
Bilo bi dobro i lako ne imati posla sa bivsim muzem da nemamo zajedno dijete. Nebi htjela da me pogresno shvatite u mojem neznanju ali to sto sam vidjela me je zabrinulo zbog mojeg djeteta i mene,i nebi bas rekla da se radi o nekakvoj bolesti. Ja sam katolkinja ali postujem svaciju vjeru pa tako i Islam. Jos jednom hvala i do pisanja. :P

mesha
Mlađi član
Pridružio se: Čet Sep 02, 2010 4:14 pm

Post od mesha » Pon Sep 13, 2010 1:24 pm

U ime Allaha, Milostivog, Samilosnog,
nemam nesto volje vise za pisanjem, prebio me "hasim"....ko izmisli tu metodu rukje, kinu mu i japan!

Odgovori