Ucac ruk'je u Zagrebu?

Pitanja vezana za oblast lijecenje i neobjanjenog putem savremene nauke

Moderatori: Haris, EMIRgr, Yassin

Odgovori
camelia
Posmatrač
Pridružio se: Sre Avg 31, 2011 2:51 pm

Ucac ruk'je u Zagrebu?

Post od camelia » Pet Okt 28, 2011 3:42 pm

Selam alejkum!
Imala bih veliku molbu, ako netko moze da mi preporuci ucaca rukje u Zagrebu, znam da je ENES najbolji ali nazalost trenutno nisam u mogucnosti doci do njega, a stvarno mi treba pomoc, jer vise ne mogu da se borim sama...
Hvala unaprijed!

Senad
Veteran
Pridružio se: Čet Apr 21, 2005 7:43 am
Kontakt:

Re: Ucac ruk'je u Zagrebu?

Post od Senad » Pet Okt 28, 2011 4:46 pm

Esselamu alejkum

Nema učača u Zagrebu koliko je meni poznato,

Nije ti daleko Gradačac ili Zavidovići

Sretno

Selam

piramida
pisem pomalo
Pridružio se: Pon Jul 16, 2012 4:47 pm

Post od piramida » Sub Avg 11, 2012 8:21 pm

sead cccc-ccc zivi u zagrebu ,mislim da je dobar probaj stupiti sa njim,imas ga ako imas internet,ukucaj njegovo ime i nacice ga i na youtubei na fajzboku,selam eso

amellie
pisem pomalo
Pridružio se: Uto Nov 27, 2012 9:21 am

Post od amellie » Uto Dec 18, 2012 4:41 pm

http://www.cccc-ccc/index.php/kontakti

Link sa stranicom....nisam baš sigurna u pouzdanost..."bioenergetičar" HARISEEEEEE....molim te komentar..:)))

Senad
Veteran
Pridružio se: Čet Apr 21, 2005 7:43 am
Kontakt:

Post od Senad » Uto Dec 18, 2012 5:27 pm

amellie napisao:http://www.cccc-ccc/index.php/kontakti

Link sa stranicom....nisam baš sigurna u pouzdanost..."bioenergetičar" HARISEEEEEE....molim te komentar..:)))
Ovo je dovoljno da se bježi od njega :( !!!!!!!!
sead okanović napisao:SEAD OKANOVIĆ

Hodža i poznati duhovni iscjelitelj, bioenergetičar i radioestezist.

Hadži Sead Okanović porijeklom je iz Bijeljine. Rođen je u obitelji koja njeguje dugu tradiciju liječenja od crne magije, pronalaska vode, spaljivanja crvenog vjetra. Nastavio je tradiciju svoga oca imama koji je od crne magije liječio djecu i životinje. Kako je riječ o posebnom djetetu, koji će u životu imati osobitu životnu zadaću postalo je jasno odmah po njegovom rođenju. Dječak Sead rođen je s tri znaka, obrezan, u posteljici i s tri krajnika. Za duhovno iscjeljivanje uz pomoć molitve dobio je dozvolu sa 36 godina. Ne smije nositi zlato i svilu, govoriti da je on taj koji rješava probleme, konzumirati alkohol. Mora u svim segmentima svoga bića biti iskreni vjernik i dozvoljeno mu je pomagati samo onima koji vjeruju u jednoga Boga, bez obzira na vjeru.

Iz živopisne biografije izdvaja se podatak kako je kao bivši imam džamije u Skočićima, nedaleko od Zvornika u BiH, zamrznuo svoje vjerske obveze, te se priključio hrvatskim dragovoljcima, 145. Zagrebačkoj brigadi. Kao aktivni pripadnik Domovinskog rata 31.7.1992. biva ranjen, no ne krije ponos na svojih 350 gelera. Unatoč dijagnosticiranom PTSP-u, ne pije lijekove, niti ima potrebu koristiti liječničku pomoć, jer kao nekadašnji svećenik potrebnu pomoć pronalazi u čitanju Kurana i Biblije.

Svoje znanje i božji dar posvetio je između ostaloga i liječenju svojih kolega oboljelih od PTSP-a.

Nakon duge rehabilitacije, seli iz Zagreba, te danas živi u Zagorju u Stubici, baveći se poljoprivredom. Ondje je pronašao potreban mir, kojeg prenosi na sve ljude koji mu se obrate za pomoć.

amellie
pisem pomalo
Pridružio se: Uto Nov 27, 2012 9:21 am

Post od amellie » Uto Dec 18, 2012 9:00 pm

Hvala, samo sam htjela to potvrditi!!!! :)

Odgovori