Da li se radi o ispravnom nacinu lijecenja

Pitanja vezana za oblast lijecenje i neobjanjenog putem savremene nauke

Moderatori: Haris, EMIRgr, Yassin

Odgovori
insan1
Posmatrač
Pridružio se: Uto Dec 25, 2012 8:56 pm

Da li se radi o ispravnom nacinu lijecenja

Post od insan1 » Čet Dec 27, 2012 8:46 pm

Selam draga braco i sestre,

ovim putem zelim da se sa vama koji imate iskustva posavjetujem da li se u mom slucaju radi o ispravnom nacinu lijecenja. naime ja koliko znam jedini ispravni nacin lijecenja je LIJECENJE KUR´ANOM. Efendija od kojeg sam ja zatrazio pomoc i za kojeg sam cuo po preporuci od dobrog prijatelja mi je napisao na papir kako on kaze neku dovu za izljecenje. ja licno znam citati arapsko pismo medjutim niti jednu rijec nisam mogao procitati sta pise na tom papiru koji je rukom napisan. Receno mi je da taj papir- tu dovu stavim u vodu i tu vodu konzumiram jedno izvjesno vrijeme. Da li se na ovaj nacin ispravno lijeci ili je trebalo tu dovu prouciti nad vodom pa je onda konzumirati. Molim one koji se raspoznaju u ovu tematiku da mi odgovore i da ih Allah obilato nagradi.
PS: iskren da budem, malo sam zbunjen, ne znam da li da poslusam ili da to ne radim sto mi je preporuceno, plasim se da se necu uvuc u vece probleme.

Selam

kenan79
Stari član
Pridružio se: Ned Avg 22, 2010 11:22 am

Re: Da li se radi o ispravnom nacinu lijecenja

Post od kenan79 » Čet Dec 27, 2012 8:54 pm

Ukratko, nije ispravno i ne radi to, jer ima nacina koji su navedeni na ovom forumu i stranici koji su dozvoljeni za lijecenje, pogotovo se okani toga jer ne znas sta pise i ne razaznajes o cemu se radi.

Senad
Veteran
Pridružio se: Čet Apr 21, 2005 7:43 am
Kontakt:

Post od Senad » Čet Dec 27, 2012 9:17 pm

Selam

Koje taj što ti je to dao i odakle je ( ime i prezime,mjesto)?

Slikaj taj papir i postavi ovdje da vidimo

insan1
Posmatrač
Pridružio se: Uto Dec 25, 2012 8:56 pm

Post od insan1 » Pet Dec 28, 2012 9:09 pm

Radi se o Prof. Cazimu Hadzimejlicu iz Kacuna kod Busovace, nisam uspio postaviti papiric jer je prevelik format. pokusat cu da smanjim i da postavim. da Allah nagradi sve one koji mi mogu dati tacnu informaciju.

Selam

kenan79
Stari član
Pridružio se: Ned Avg 22, 2010 11:22 am

Post od kenan79 » Pet Dec 28, 2012 9:53 pm

insan1 napisao:Radi se o Prof. Cazimu Hadzimejlicu iz Kacuna kod Busovace, nisam uspio postaviti papiric jer je prevelik format. pokusat cu da smanjim i da postavim. da Allah nagradi sve one koji mi mogu dati tacnu informaciju.

Selam
Brate, ne moras ni postavljati. Od Hadzimejlica bjezi kol'ko te noge nose i kad ih vidis predji na drugu stranu ulice da se ne bi u putu sreli.
Allah svt te pomogao.

Odgovori