Esselamu Alejk braco i sestre.
Novii sam ovdje na forumu i imam obiljnih problema.
Prije svega mlad sam imam nekih 18godina.Vjerujem da kuca vrii od dzina..nitko u kuci nemoze poslusat rukju.Otac odlazi stalno i ne vraca se kucii,I rekao mi je jedne prilike i zaplakao da mu daje da vidi mene i sestru i da mu daje da dodje kucii alii kad dodje kuciii samo mu da je da idee od kuce da ne moze nikoga podnijet,nesto ga mucii.Obeca da cemo ici kod hodze da se lijeci i kad treba da idemo on najednom nece.Majka i otac su pred rastavom.Ovo nam se desilo vec nekoliko puta prije 13-14godina dok sam bio mali.I ef.Nisad Drndic iz Gradačca je to bio rijesio,ali se ponovo nakon toliko isto ponavlja.Isli smo svugdje i probali se lijecit ali ne uspijeva.Mislim da nije otac samo pod sihirima nego i majka.Jednom sam na racunaru pustio Rukju i rekli su mi da je zastrasujuce da ugasim jer nemogu podnijet.(A najveci mi je problem sestra ona je jos mala a gotov svake noci sanja isti san tako mi prica i sinoc.Sanja kako se otac i mati svadjaju i uvijek jedno napusti kucu.U tom snu jojj se pojavljuje jedna stara komsinica koja stavlja ruke klumko konca i smije se a njen rahmetli muz se dere na nju a ona se samo smije,i na jednom dodje djed i sve to prekine.A djed po prirodi je ucen covjek i ne propusta namaz).Volio bi kad bi mi neko mogao protumaciti taj san.Zelio bi da napomenem da nam se to desava najvise u toku svetog mjeseca ramazana.A otac je u toku svetog ramazana prosle godine konzumirao i alkohol.Ali nema problema sa alkoholom npr. da ne moze bez alkohola da je alkoholicar.Pricao mi je kako dodje blizu kuce sa autom i nestoo mu se desii i samo okrene auto.Prije 8-9mjeseci kada je uradio i vratio se kucii bio je drugi covjek,nisam ga mogao prepoznati..znao je ponekad da klanja..Otac je jedno vrijeme pio naucenu vodu koja mu je pomogla ii nije konzumirao dugo alkohol i opet se vrati na staro.Znaci opet isto otac je negdje otisao prije 3 dana i ima kod sebe oko 7,000km i kad potrosi vrati se.(Uvijek isto)U proslosti smo imali mnogo problema sa sihirima i sa ljubavnim sihirima i sa sihirima koji su htjeli da razvedu majku i oca..jednom sam i ja bio opsjednut ali hvala Allahu rijesili smo to..Cak nam je jedna zena klanjala ihtijaru i rekla da nam kuca vri od majmuna..SAMO BIH VAS ZAMOLIO NA NEKI SAVJET AKO IMATE ILI BILO STA,NEKU DOVU BAREM DA SE OTAC VRATI DA NE UCINI NESTO SEBI...BIO BI ZAHVALAN NA BILO KOJOJ PREPORUCI I IZNESITE STA GOD MISLITE..
Dragi prijatelji, neka je Božji rahmet vasoj plemenitoj duši.
Zahvala pripada samo Allahu, subhanehu ve te'ala.
Sihiri
Moderatori: Haris, EMIRgr, Yassin
Re: Sihiri
Selam alejkum.
Ja kako vidim ti si svjestan problema,i vidiš da nesto nije uredu,da ti se porodica raspada bez ikakvog osnova,otac odlazi...
Znaci moraš se pokrenuti,ako ste imali problema i izlijecili se s Allahovom pomoći,i kažeš da je neko vrijeeme bilo sve uredu.Pa onda idite ponovo trazite pomoć kod nekih od učača Rukje pa cete tako najbolje znat sta vam je raditi,ja ti nemogu dati nikakav savjet osim tog.Jer ocigledno nije uredu nesto,i fino sa svojojm porodicom porazgovaraj,i cim prije se obratite nekom za pomoc,jer kao sto sam shvatila situacija je vec loša.Tako da pazi da neidete na pogrešna mjesta traziti pomoć,od koje kakvih nana,i sl.Idite pouzdanim ljudima,ovdje na forumu možeš naci preporuke kome da idete.Ovdje ti možda do sad niko nije pisao jer odgovora na slicna pitanja ima na forumu.Da ti Allah podari sabura da istraješ u ovome i da insAllah riješiš to.
Ja kako vidim ti si svjestan problema,i vidiš da nesto nije uredu,da ti se porodica raspada bez ikakvog osnova,otac odlazi...
Znaci moraš se pokrenuti,ako ste imali problema i izlijecili se s Allahovom pomoći,i kažeš da je neko vrijeeme bilo sve uredu.Pa onda idite ponovo trazite pomoć kod nekih od učača Rukje pa cete tako najbolje znat sta vam je raditi,ja ti nemogu dati nikakav savjet osim tog.Jer ocigledno nije uredu nesto,i fino sa svojojm porodicom porazgovaraj,i cim prije se obratite nekom za pomoc,jer kao sto sam shvatila situacija je vec loša.Tako da pazi da neidete na pogrešna mjesta traziti pomoć,od koje kakvih nana,i sl.Idite pouzdanim ljudima,ovdje na forumu možeš naci preporuke kome da idete.Ovdje ti možda do sad niko nije pisao jer odgovora na slicna pitanja ima na forumu.Da ti Allah podari sabura da istraješ u ovome i da insAllah riješiš to.