Nemiran san

Pitanja vezana za oblast lijecenje i neobjanjenog putem savremene nauke

Moderatori: Haris, EMIRgr, Yassin

Odgovori
ta_sa
pisem pomalo
Pridružio se: Sub Okt 25, 2008 8:39 pm

Nemiran san

Post od ta_sa » Sre Nov 12, 2008 12:08 pm

Essellamu alejkum ,najprije bi vas pohvalio super ste svi redom,,forum je odlican mnogo poucnih info.. . Eto ja bi pitao u vezi saljevanja strave (salivanje zrna) sta se desava sa osobom kada joj se salije zrno,dali sta negativno udze u tjelo tada i kako tu negativnost ibaciti van,nisam znao da to nevalja raditi al fala Allahu gospodaru dragom s pomocu vas na forumu naucio sam da je saljevanje zrna nevaljalo. Zasto pisem o tome :imam sina i kad je bio negdje 5 g. nocu bi ustajao i hodao pokuci palio sva svetla i nesto bi prico u snu,nemirno spavao svakako bi ga nasli ujutro na krevetu,normalno zao ti djeteta i kazu nam odvedite ga nani ili posalji komad robe nek mu salije ,to smo uradili i stvarno djete ne ustaje vise nehoda pokuci...ali jos uvjek jako nemirno spava udara se u krevet jer se puno puta okrene u snu. I sta sam uradio neki dan ,pustim na cd kur`an da uci kad legne spavati kad on zaplaka kaze da se boji nesto ni sam nezna cega,utjesimo ga dugo je puho al zaspo je,drugu noc je samo puhao a trecu noc kaze da je nesto strasno sanjao i zamolio me ako moze jednu noc da preskocimo sa cd,napravicu jednu pauzu pa cemo nastaviti. Dragi moji halalilte ja se raspisa :) a i vjerovatno ste obradzivali vec tu temu al eto..
Molim Allaha dragog milostivog da nam oprosti da nas zakloni svakog zla na ovom i buducom svjetu AMIN

ta_sa
pisem pomalo

Re: Nemiran san

Post od ta_sa » Pon Nov 17, 2008 5:52 pm

sellam,,klikno sam forum i vidim pod rubrikom odgovori broj 1 ja poletjo klikam da vidim kad ono.... hvala robinjo,razbudi jih malo :D ,,vjrovatno ce raja preko vikenda se javiti posto vise slobodnog vremena ima se,,sellam

AbuAmRibnFadL
Veteran
Pridružio se: Čet Apr 14, 2005 3:20 pm
Kontakt:

Post od AbuAmRibnFadL » Uto Nov 18, 2008 12:05 pm

Selam alejkum we rahmetullahi we berekatuhu

Brate moj u Ime Allaha,uvidio si i sam da hajra nema od saljevanja strave,i da je imalo hajra tvoje dijete ne bi bilo rahat.Zaboravi odlaske nenama i nanama.na tebi je da diejte zastitis kao roditelj.Izbaci mu iz siobe gdje spava svaku sliku,svaki keramicko procelanski ukras koji ima figuru,Neka ti Neko na Vodu Prouci Sure el Fatiha,Suruhu Ihlas-kul huwallahu ehad,Suru Felek-Kul e uzu bi rabbil feleq-Suru en Nas-Kul euzu bi rabbin nas-i ajetul Kurisjju,neka ti ove iste sure neko pruci na maslinovom ulju.Vodom ces poprskart svaki cosak sobe u kojoj spava,krevet i posteljinu djeteta .Svake noci ces ga mazati Maslinovim uljem od glave do stomaka i od koljena do stopala a ujutro ga kupati naucenom vodom koju ces pomijesati sa obicnom toplom vodom.ovo odradi jednu nedjelu il dvije ako ne vidis efekta prve nedjelje inshaAllah ce biti bolje kasnije.Kada se i ako se bude nocu plasio,stavi svoju ruku na njegove oci i lagano uci na njegovo uho ove sure koje sam ti naveo.Reci isto 3x bismillah i onda 7x e uzu bi izetillahi we kudretihi min sherri ma edzidu we uhaziru.Prelazi rukom od ociju ka nosu izgovarajuci bismillah sto vise,smirice se.Pusti mu i dalje Kur`an da tiho uci nocu ,al najvaznije ti je ovo sto sam ti rekao ocisti sobu od slika ako ih ima i od statua,pazi sta gleda na tv-u ,svake noci prije legne u postelju puhni ,pljucni u svoje dlanove 3x puta pa prouci jednom Suru Kul huwallahu ehad-Kul e uzu bi rabbin fleq i kul euzu bi rabbin nas,pa dlanovima svojih ruku potari dijete od glave do peta,isto to ponovi jos dva puta svake noci prije dijete zaspe.Daj mu da pije naucene vode,i kako se voda iz flase bude trosila ti je nadopunjavaj vodom ,Molim Allaha da mu ovo bude od hajra ,Allah ga zastitio sa svih strana InshaAllah a vama dao rahatluka ...amin
selam alejkum we rahmetullahi we berekatuhu

ta_sa
pisem pomalo

Post od ta_sa » Uto Nov 18, 2008 9:48 pm

Essellamu alejkum,,dragi brate AbuAmRibnFadl mnogo ti se zahvaljujem sto si se javio i tako fino objasnio kako i sta uraditi...da te dragi Allah nagradi,sacuva i zakloni a i sviju nas,, AMIN"

Odgovori