Koliko se puta slusa rukja

Pitanja vezana za oblast lijecenje i neobjanjenog putem savremene nauke

Moderatori: Haris, EMIRgr, Yassin

Odgovori
Nane31
Posmatrač
Pridružio se: Uto Mar 31, 2009 12:42 am

Koliko se puta slusa rukja

Post od Nane31 » Uto Mar 31, 2009 12:53 am

Upravo sam veceras slusala audio i pocele su mi se prvo noge pa onda ruke (sake) tresi... Sve to u tri naleta. Vec neko vrijeme,praviljnije vec neke godine, ja slutim da mi je neko nesto 'napravio'. Kako bilo, neki su i ljudi 'otvarali' na udaljenost. Bili kako bilo, svi su i rekli da mi nesto ima.

Sta sad da radim? Ja cu da slusam audio. Pitanje koliko puta. Sta da radim ako budem imala iste reakcije svaki put? Je li moguce se 'izljeciti' ili pomoci sam sebi samo slusajuci audio? Ja ne zivim u blizini nijednog mjesta navedenog u ovom forumu gdje imaju hodze koje pravilno uce.

Je li OK citati dove na Bosanski?

Haris
Veteran
Pridružio se: Pet Nov 14, 2008 6:35 pm
Kontakt:

Re: Koliko se puta slusa rukja

Post od Haris » Uto Mar 31, 2009 1:48 am

Selam sestro Nane31,

I moje pitanje u pocetku na ovom forumu je bilo slicno "da li se moze slusati vise puta rukja?".
Sto se tice tog dijela, vjerujem da je pozeljno da se sto vise slusa, i ne samo rukja nego i citav Kur'an, a posebno sura Bekara.
To ubija sejtana, przi ga i umara, i sto vise slusas sve ga vise gadjas i tjeras od sebe, ali samo to nije dovoljno.

Najbolje bi bilo da pocnes sa redovnim namazom, a sto se tice primjene lijecenja, procitaj temu "Samolijecenje" http://lijecenje-kuranom.com/forum/view ... ?f=3&t=626 . Tu je sve objasnjeno kako i sta raditi i primjenjivati, med, curokotovo ulje, maslinovo ulje, naucena voda i td.

Sve zavisi od jacine slucaja i problema, mozda je i moguce da se sama izlijecis, a mozda ti je potrebna pomoc nekog ucaca, a Allah najbolje zna.

Naravno jos nam mozes reci svoju lokaciju, pa sigurno ce neko moci da ti preporuci nekog ko je tebi blizu.

Odgovori