selam alejk,
obecala sam jednoj djevojci da cu se raspitati o osobi , po imenu Muharemovic Muhamed , koga je upoznala preko nekog chata a koji tvrdi da lijeci Kurànom casnim a spominje i neke meditacije. Nasla sam za najpouzdanije vama se obratiti za savjet ao se insaallah zadesi da ga neko zna .
Muharemovic je kako je to on naveo 50-tih godina zivio je prije u njemackoj , razveden , sad radi na pijaci u Gracanici ili nedaleko od Gracanice, navodno pise neke knjige itd. Posto je on je ovoj djevojci ponudio brak bilo bi hajr da onaj ko ga poznaje kaze sta zna o toj osobi.
Barekellahu fikum.
Muharemovic
Moderatori: Haris, EMIRgr, Yassin
Re: Muharemovic
za brak nemam pojma ali da se lijeci meditacijom to je glupost velika muslimani smo nismo budisti
a koliko imma godina ta djevojcica
nije ni ona djevojcica ima ako se ne varam oko43 godine ,sto se dobi tice odgovaralo bi , nego se bojim da ne naleti na sarlatana te padne u vace belaje od toga sto je sama
ma ja bi tebi preporucio idi samo kod provjereni osoba kani se meditacije zapisa i svega toga lijeci se jedino Allahovom knjigom i dovama Bozijeg Poslanika s.a.w.s. pa zato ako ima neko neka ga provjeri pa tek onda neka prihvati ako ga voli
Selam alejkum sestro,
Jas ne bi sakala da smetam ili nekogo da uvredim.Ali da najdes maz preku msn,nije za mene u red.Sta znas kakov je?Moze ima neke zla namere?Ona sepak znae,ali bolje neka razmisli.Brak nije uopste laka stvar.To je moje mislenje.Se izvinuvam odnapred,ako nekogo navrediv.
Selam alejkum
Jas ne bi sakala da smetam ili nekogo da uvredim.Ali da najdes maz preku msn,nije za mene u red.Sta znas kakov je?Moze ima neke zla namere?Ona sepak znae,ali bolje neka razmisli.Brak nije uopste laka stvar.To je moje mislenje.Se izvinuvam odnapred,ako nekogo navrediv.
Selam alejkum