Es-selamu alejkum,
da zapocne s imenom Allaha Uzvisenog i Milostivog od Kojeg nista nije skriveno.
Prije nesto vise od pola godine udala sam se elhamdulillah,ali jos zavrsavam fakultetske obaveze u svojoj zemlji i hvala Allahu ,vidjam se sa svojim muzem koliko Allah da,ali nisam htjela zapostavit nijedan od Allahovih darova-prilika za udaju i prilika da dovrsim obrazovanje u koje su moji roditelji mnog ulagali.
Udala sam se ovog ljeta 2008g i do 10mjeseca boravila u kuci roditelja moga muza, mnogobrojna je porodica.Od udaje prate me zdravstveni problemi-stalna nadutost i napetost u stomaku,jaka menstrualna krvarenja pri cemu sam jednom od bola i povracala,imala tresavicu i nesnosljive bolove te cak bol pri odnosu s muzem,pri cemu sam prosli mjesec lagano prokrvarila.
Saznala sam da je u toj kuci dok sam tamo boravila nadjen katanac ali nije me to uznemiravalo,takodjer nestalo mi je donje rublje ali nisam nista pa neznam ni sad dal da ista sumnjam,Allah zna.Kod ginekoga mi je dijagnosticirana cista na jajniku koja moze biti jedna vrsta tumora,idem na daljnje prerage.Cudi me da se sve ovo desava u periodu nakon moje udaje,dosad sam uvijek,hvala Allahu, bila zdrava.
Usnila sam jednom kako mi jetrva u snu nalaze da popijem tanjIr s octom (sirce) i popila sam citav tanjir.Neznam dal to ista znaci.
Ako se radi u sihiru,mozete li me savjetovati sta mi je ciniti?U Hrvatskoj sam pa mi je malo teze doc do pouzdanog hodze.
Halaite na dugackom pisanju,nije bila namjera nastojala sam da skratim.Pouzdam se samo u Allaha,dzs moleci ga da vas nagradi na razumijevanju i olaksa nam svim da izdadjemo iz nasih iskusenja kao robovi kojima je on zadovoljan insallah,moleci ga za oprost nasih grijeha.Esselamu alejkum,da mi vas Allah cuva i nagradi.
U ime Allaha Milostivog,trebala bih savjet!!!
Moderatori: Haris, EMIRgr, Yassin
-
Haris
- Veteran
- Pridružio se: Pet Nov 14, 2008 6:35 pm
- Kontakt:
Re: U ime Allaha Milostivog,trebala bih savjet!!!
Esselamu-alejkum,
Kako inace bude, svi preporuce da se kao prvi korak procita ovo na stranici i uradi po uputama.
http://lijecenje-kuranom.com/download/audio.html
Kako inace bude, svi preporuce da se kao prvi korak procita ovo na stranici i uradi po uputama.
Da te Allah nagradi na brzom savjetu!_Musliman napisao:Esselamu-alejkum,
Esselamu alejkum
Potrudi se da radiš permanentno na svom liječenju jer to može biti pogubno sa velikim poslijedicama po zdravlje ako bi i zanemarili tvoj brak.
Sve je moguće, zavidnost je najgora moguća stvar i ljudi posežu za niskim strastima .
Testiraj se pa javi reakcije dobit ćeš upute šta i kako!
Potrudi se da radiš permanentno na svom liječenju jer to može biti pogubno sa velikim poslijedicama po zdravlje ako bi i zanemarili tvoj brak.
Sve je moguće, zavidnost je najgora moguća stvar i ljudi posežu za niskim strastima .
Osjetila sam samo blagi pritisak u prsima kao da malo moram hvatati dah svako malo..nastavit cu jos nekoliko dana,Allah vas nagradioSenad napisao:Esselamu alejkum
medina86 napisao:Osjetila sam samo blagi pritisak u prsima kao da malo moram hvatati dah svako malo..nastavit cu jos nekoliko dana,Allah vas nagradioSenad napisao:Esselamu alejkum
insallah!