Jeste li ikad čuli za...

Pitanja vezana za oblast lijecenje i neobjanjenog putem savremene nauke

Moderatori: Haris, EMIRgr, Yassin

Odgovori
Senad
Veteran
Postovi: 1054
Pridružio se: Čet Apr 21, 2005 7:43 am
Lokacija: Doboj Istok
Kontakt:

Re: Jeste li ikad čuli za...

Post od Senad » Pon Mar 09, 2009 7:36 pm

Dina napisao:Selam alejkum svima
Jel ikad iko čuo za dva brata u Gračanici,oni su blizanci,ne možeš ih razlikovati,jedan se zove Ahmed a drugi Muhamed,prezime ne znam.Jedan liječi bionergijom i uči Kur"an.Ja sam išla njima prije jedno 5-6 godina i kod njih su se dešavale jako čudne stvari.Dolazilo im je puno onih koji su trebali pomoć i tako bi nas oni okupili zajedno u jednoj prostoriji,svi smo morali žmiriti i što je čudno,nikom nisu dali da makar i u sebi prouči bismilu i nisu dali da se ruke prekrste.To učenje je strašno djelovalo na nas svihu,tako da su neki povraćali,plakali,vrištali a neke su čak morali i držat jer se nisu mogli obuzdati.Također su prodavali i hamajlije koje je trebalo zalijepiti na vlastitu sliku,sazada i rekli su da se to ni slučajno ne smije odlijepiti jer će se desiti nešto loše.Kod mene je to bilo na slici sve do neki dan.Ovdje na forumu sam čitala da su hamajlije strogo zabranjene i ja sam svoju odlučila skinuti sa svoje slike.Ta hamajlija je bilo dobro ulijepljena a na njoj slika ispružene šake.Kad sam je otvorila,u njoj je pisalo svašta na arapskom i bile su razne slike kao npr. ta šaka,škorpion,zmija,mač,džamija,oko...ja sam to onda dala roditeljima da spale.Još nešto čudno,ja sam do prije 5-6 godina isto bila bolesna ali ne kao sada.Nisam ni tada mogla baš dobro hodati ali sam bila ono dobro.U tih 6 godina,moje zdravlje se pogoršalo za ne povjerovati,pojavile su mi se deformacije po tijelu i razni drugi problemi a do tada je sve bilo dobro.Ja sad stalno mislim da mi se zdravlje zbog tog pogoršalo i jako mi je žao i molim Allaha da mi oprosti što sam tako dugo nosila tu hamajliju s nadom da će mi pomoći a samo mi je odmogla.
Zato vam savjetujem da se okanite nošenja hamajlija i da ne idete nikom osim onim koji liječe propisano,tj. Kur"anom.Ja sam za to platila visoku cijenu,svoje zdravlje...
Esselamu alejkum!

Imamo konačno jednu detaljniju ispovjest, način rada od osobe koja je bila kod Srabovića

Pojasni nammalo o ovom
i što je čudno,nikom nisu dali da makar i u sebi prouči bismilu
DA si nam uspjela skenirat ovo
Kad sam je otvorila,u njoj je pisalo svašta na arapskom i bile su razne slike kao npr. ta šaka,škorpion,zmija,mač,džamija,oko..

Senad
Veteran
Postovi: 1054
Pridružio se: Čet Apr 21, 2005 7:43 am
Lokacija: Doboj Istok
Kontakt:

Re: Jeste li ikad čuli za...

Post od Senad » Pon Mar 09, 2009 10:02 pm

Dina napisao:Alejkumu selam
.Nadam se da sam pomogla...
Esselamu alejkum

Seko ti si prije svega samoj sebi inšaAllah pomogla , a ovo što pišeš svakako da je vrijedno pažnje. NIje isto kada ja to pišem iz druge treće ruke ili kada ti kao učesnik o tome pišeš.

Da te Allah s.w.t. nagradi i osnaži. Šteta što nemamo priliku da vidimo te zapise koje narod plaća i to još sebi natovare belaja za sopstvene novce.

Ako imaš još neki detalja da nam opišeš bilo bi interesantno

bajro17
Mlađi član
Postovi: 190
Pridružio se: Ned Apr 19, 2009 4:04 pm
Lokacija: Duvno

Re: Jeste li ikad čuli za...

Post od bajro17 » Uto Apr 21, 2009 8:03 am

to sve sto je on crtao se nalazi u Kabali to je knjiga sa najjacim sihrima i to su sve znaci dedzala ako mores nabaviti dvd "dolasci" koji je jako dobar bit ce ti sve jasnije more biti da ti je on bas pogorsao zdravlje zato se pazi takvih ljudi cim ti upita sliku necega komad odjece ili slicno bjezi od takvoga to je sihrbaz

Odgovori