Ja se zovem Đemail Salihović a u svijetu kosmobioenergije poznat sam kao VIDOVITI SALLI i uspješno odstranjujem sve vrste sihira i vračanja, pomažem osobama oboljelim od duševno čudno nastalih bolesti i mahana, proričem sudbinu, liječim strah, slabo pamčenje, bol i sječu u prsima, nesanicu, urok, nagaz, otkanjam govorne mahane i plač djece, nočno mokrenje i pomazem pri pronalasku nestalih stvari i osoba. Moguče je izliječiti i djecu koja bježe iz škole i slabo uče a prije nisu tako radili, živčane bolesti, svađu u kući, vračam sreću i ljubav.
Sudbina se nemože promijeniti al onaj koji je vidi može vam itekako pomoć da izbjegnete neugodnosti koje su vam na putu i da pronađete svoju sreću i sreću svoje ljubavi, posao, dom, porodicu i imovinu.
Moguče je liječit još mnogo toga što doktori nemogu. Ako neko misli da ima sihir na sebi ili ima problema sovim stvarima što sam pobrojao nek ostavi komentar i upita za sudbinu a ja ču mu pokušat pomoć.
Ima jedna grupa na facebooku pod imenom "Kr*po željo"
Vjerovatno se ovdje radi o još jednom sihirbazu nego eto samo da vas upoznam sa slučajem. Ako neko zna više neka napiše