Sta zanci ovaj san?

Pitanja vezana za oblast lijecenje i neobjanjenog putem savremene nauke

Moderatori: Haris, EMIRgr, Yassin

Odgovori
RIM
pisem pomalo
Pridružio se: Uto Jun 16, 2009 12:40 pm

Sta zanci ovaj san?

Post od RIM » Pon Jun 22, 2009 11:55 am

Eselamu Alejkum braco i sestre,

jucer sam nakon Jacije Namaza legao da spavam i ljepo zaspao. U toku noci sam imao jedan san koji nikako ni sa tumacom snova nemogu objasniti. mozda neko od vas mi moze pomoci na tumacenju ovoga sna.

1. Sanjam kako sam u jednoj prostoriji koja predstavlja jednu sobu u nasoj kuci u Bosni. U toj sobi stoji jedan krevet uzazid i u tome krevetu su dvije zene koje su pokrivene sa bjelom postljom. Te zene su moja tetka (krscanka) i mater moga oca koja je vec preminula davno kao krscanka. tetka mi ima crvenu majicu nasebi. a mater moga oca normalno obucena kao sto je uvjek bila. Ja prolazim kraj toga kreveta koji je sa moje ljeve. U tom momentu mi kaze mater moga oca, da sam ja kriv za tu situaciju u kojoj su one.

San se nastavlja da sam u jednom mjestu gdje sam prije zivio. Tu ulaszim u vlak i krecem prema drugom mjestu. Odjednom vidim iz vlaka jedno ljepu dolinu u kojoj tece velika rjeka, zelna voda i sasvim bistra. jako divno vidjeti. i dalje se vozim i vidim jedan jako visoki vodpad koji se odvaja iz te rjeke i onda vidim ponovo tu rjeku i u njoj ima par riba.

Izmedju sam sanjao da sam kraj neke zenske, prijateljice, koju ja poznajem i ona me pita dali hocemo opciti. ali neznam sigurno jesmo li ili nismo. nakon toga sam sa nekim covjekom koji kao neki prijatelj bio u nekoj kafani. tu je dosla konobarica plave kose pored nas. prijatelj je barijo i pitao dali hoce sa njim da opci. mala se naljutila i htjela da drekne i da kaze ocu i rodbini. ja sam je uhvatijo za ruke i nesto sam joj rekao i situacija se smirila. familija njena je se okrenila da vidi sta je bilo i ona kaze da je sve u redu. tako sam spasio tog poznanika i sebe iz neke neljepe situacije....

To ja taj san, koji sam imao. Nikako nemogu da ga shvatim sta bi moglo to da znaci. Ako neko moze ovo protumaciti neka ga Allah s.w.t. nagradi sa svakim hajrom. Neznam sto, ali me ovaj san malo zabrinjava.

mahsuz Selam,
RIM

Odgovori