Pomozite svi... a najvise Enes...

Pitanja vezana za oblast lijecenje i neobjanjenog putem savremene nauke

Moderatori: Haris, EMIRgr, Yassin

Odgovori
Pomoc
Posmatrač
Pridružio se: Sre Dec 30, 2009 7:51 pm

Pomozite svi... a najvise Enes...

Post od Pomoc » Sre Dec 30, 2009 9:52 pm

selam alejkum

Imam jedan veliki problem, ustvari ima ga cijela moja porodica a ponajvise moja majka. Pokusat cu da puno ne otezem ovaj tekst mada je nemoguce...
Cesto ne moze da spava po cijelu noc i ako popije po 3 najace pilule za spavanje, prica u sebi s nekim, boli je glava, hvataju je razni strahovi, i to se ponavlja iz noci u noc sve dok ne zavrsi u bolnici... U zadnjih 7 godina ona je bila 4 puta u bolnici tj. na psihjatriji. Za vrijeme provedeno u bolnici nikad nista joj nije otkriveno, bude u bolnici malo zavrse se pretrage i sve ostalo i puste je kuci, kazu da je zdrava i da nije za bolnice. Redovno ide na kontrole i kod psihjatra, čak je joj i psihjatar rekao da nema vise potrebe da dolazi kod njega da ona nije medicinski slucaj i da ide hodzama.

Naravno poslije prvog odlaska u bolnicu i otkrivanja da ona nije medicinski slucaj poclela se lijeciti kod hodza, Nema gdje nismo isli i kome nismo isli, al to bude 5-10 dana bolje i ponovo stara prica, ponovo kidanje mozga, ponovo po cijelu noc pricanje sa nekom osobom i tako dalje... ( ovdje na ovom forumu sam vidio da smo dosta loseg uradili sa tim hodzama, al smo se borili da prezivi... neka nam Allah oprosti )
Kako smo mi pobozna porodica, nema koje sure majka nije proucila po 10 000 puta i molila uzvisenog Allaha za milost.
I tako prije neki dan cujemo kako je neka zena spasila jednu djevojcicu koja je imala problema sa dzinom, i normalno za zeljom za oporavkom smo otisli odma do te zene. Zena je rekla da moze da pomogne i da ce 100% pomoci i u kojem slucaju da ona nemogne pomoci da ce da nas posalje nekom hodzi koji otjeruje dzine u Crnoj Gori i ako on ne pomogne da ce da nas posalje nekom hodzi sto otjeruje dzine šibajući...
I zaista zena je stupila u kontakt sa dzinima u majci, i javila su se 3 dzina : Ljubavni , Smetljarski i nemogu da se sad sjetim treceg. Ta zena je pocela da komunicira sa dzinom Ljubavi i to smo culi i ja i babo. Rekao je da se oni nalaze vec 15 godina u majci... I onda je ta zena pocela da ga ispituje al u vezi sebe...i sve joj je odgovorio... tada je pocela da prica sa njim al mi nismo culi... Odjednom zena se zacrveni ko zar... i odjednom nece vise da nam pomogne, odjednom nezna nikoga u Crnoj gori i nikoga ko šiba džine. Nemoze se zena nicega sjetiti. I u tim ja cu ih nazvat transovima ( sad se sjeca , sad se nesjeca ) posalje nas u Banovice kod nekog staro covjeka, i kaze da ga moze istjerati samo neko ko je stariji od 80 godina, posto je i dzin star oko 80 godina... Zena nas je brutalno istjerala iz kuce, govoreci kako nemoze ona nikako pomoci ali bas nikako, i samo govori izlazite mi iz kuce... Zena je se prepala.. sva se trese...

Zamolio bi Enesa dal on radi istjerivanje dzina i dal ima hrabrosti da to uradi ili da nam predlozi nekoga ko to moze uraditi...Sa ovim sto sam rekao Hrabrosti nisam mislio da vas podcjenim ili bilo sto slicno, samo sam vidio koliko se ta zena uplasila da nebi zelio da me neko opet izbaci iz kuce na onaj nacin.
I molim vas ako neko ima kakav savjet i prijedlog ako je neko imao slican problem i rijesio ga da mi kaze kako i gdje... Allah vas nagradio Dženetom...

Haris
Veteran
Pridružio se: Pet Nov 14, 2008 6:35 pm
Kontakt:

Re: Pomozite svi... a najvise Enes...

Post od Haris » Sre Dec 30, 2009 10:53 pm

Kako vidim iz ove priče, majka je voljna za liječenje pa je to odmah pola posla. To kažem jer ima X slučajeva kada oboljeli ne želi da se liječi.
Možete početi i sa opcijom samoliječenja. Naučena voda, špricanje kuće naučenom vodom, naučeni med, čurokotovo ulje, prije svega redovan namaz, ukloniti sve slike ljudi i životinja, ukloniti ukrase u vidu kipova, obično životinja, ukrase koje podsjecaju na piramide, maslinovo ulje, puštanje Kur'ana sa kompijutera ili nekog playera, po mogućnosti i učenja nekog od vas, najprije sure Bekara, zikr i mimo namaza, često biti pod abdestom, misliti pozitivno o cijeloj situaciji, svoje misli usmjeriti prema Allahu swt, ne misliti kako je to kazna, nego samo Gospodarovo iskušenje.
Što se tiče toga da ne može zaspati i osjeti glavobolju, prije spavanja proučiti Fatihu, Elif-lam-mim, Ihlas, Felek, Nas, Kafirun, Ajetul-kursiju po 3 puta, te leći pod abdestom, takođe naučenom vodom pošpricati krevet na kojem se spava.

Ako sam zaboravio nešto od metoda samoliječenja neka me neko dopuni.

A Allah najbolje zna...

Odgovori