Sihr za odgadjanje udaje
Moderatori: Haris, EMIRgr, Yassin
Sihr za odgadjanje udaje
Selam Aleykum draga braco i sestre.Neka Allah swt. pomogne svima koji imaju probleme pa i meni.Zivim u Srbiji samim tim je ovaj moj problem jos veci jer nemam od koga pomoc da trazim.Da ne duzim previse imam 23. godine,i do sada su mi propale dve zaruke iz cista mira.I ko god me zaprosi u periodu kada treba da se vidimo,predomisli se i propadne prilika a do sad ih je bilo mozda 10koji me em sami prose em sami odustaju.Tako sam ja godinama zivela u depresiji,razmisljajuci o samoubistvu,imam glavobolje,bol u grudima,nocu me proganja crni pas koji me juri,nista mi ne ide od ruke.Tako da kada sam bila u rodnoj Makedoniji,odlucila sam da odem kod jedne zene na pregled.Ja joj nista nisam rekla,ni sta me muci,nista.Ona je samo pitala kako se zovem i ispricala mi sve moje muke,sto je mene iskreno uplasilo.Rekla mi je da nemam nikakav napravljen sihir,da nece da gresi dusu,ali da imam tesku ogramu tj. Od 12.godine kada sam se jako uplasila od psa.Tada je mene zaposeo dzin,i sve sto treba da se dogodi on pokvari.Dala mi je tri flasice naucene vode i rekla da vise necu imati nocne more sa psima.I rekla da nosim naopako mesec dana donji ves.Tako sam i uradila,kada sam popila sve vode,ona je rekla da sam se izlecila,i da su mi sad putevi otvoreni.I zaista vise nisam sanjala pse uopste.Medjutim kada sam se vratila u Srbiju,zaprosio me jedan mladic,kom sam se jako svidela,uzeo je moj msn,trebalo je da zove ali vec 8 dana ne zove.A ja sam opet sanjala crnog psa dve noci zaredom.Ne znam vise sta da radim.Zvala sam onu zenu,ona kaze da je ograma prosla,i da se strpim,da saburim.Ali ja se brinem pa obzirom da studiram arapski,odlucila sam da se sama izborim sa ovim.Kuran znam lepo da citam,pa vas molim da ako imate neku rukyu za ovaj moj problem predlozite.Inace sam velika vernica,molim se Allahu,ucim Kuran.Ali imam osecaj da nema pomaka.
-
Haris
- Veteran
- Pridružio se: Pet Nov 14, 2008 6:35 pm
- Kontakt:
Re: Sihr za odgadjanje udaje
Esselamu alejkum,
Nemam želju da te kritikujem i nemoj to shvatiti kao tako.
Ispočetka u čitanju teksta, govora o ženi i problemu, pomislio sam da se radi o jednoj prosječnoj djevojci koja se ne drži do vjere, koja traži pomoć, a već pred kraj teksta dolazi do preokreta, i sve se komplikuje dodatno.
Ti kao vjernica, kao poznavalac Kur'ana i Sunneta vjerovatno znaš da je odlazak kojekakvim vračarima i nenama zabranjen, te da je jedini ispravan način liječenje rukjom uz korištenje terapije vode, meda, maslinovog ulja i sl.
Ako ti je čudno i ako te uplašilo to što žena govori o tebi a da nisi ništa ispričala, to je jednostavno.
Očito je da žena ima "saradnike" koji joj došaptavaju ono što je interesuje. Džinni imaju sposobnost da brzo putuju, pa čim se ti pojaviš na vratima, oni se razlete po selu da pokupe koju informaciju od drugih džinna i tako to.
Sa druge strane, veliš da si zvala tu ženu i ona kaže da je ograma prošla. Zar ti nije malo čudno da doktor ustanovi problem kod pacijenta (da li postoji, ili ne) sa udaljenosti?
Postoji jedna činjenica, i ja vjerujem da si se dosad susretala sa istom.
"Sve što te stiglo, nije te moglo zaobići, i sve što te zaobišlo nije te moglo sustići."
Znači, nemoj da se ti brineš zbog momaka, onaj koji je zabilježen, neće promašit kuću.
Što se tiče izvrtanja veša naopako, klasični primjer sujevjerja. Nešto kao pospi vode iz bokala za nekim kada ide negdje, stavljanje Kur'ana na ulaz u kuću da čuva kuću i sl. stvari. Kao da je džinima bitno jesil ti obučena ovako, ili onako, naopako..
Na ovoj stranici imaš audio rukju koja ti može pomoći. Tu se možeš provjeriti da li problem stvarno postoji ili je nešto drugo u pitanju.
S obzirom da poznaješ učenje Kur'ana, to ti je veliki plus.
Uči El-Bekare barem jednom u 3 dana. Ako nemaš tu mogućnost, barem puštaj sa mp3 playera.
U kući ukloni slike ljudi i životinja, sve figure koje podsjećaju na ljude, životinje, tj. neke kipove.
Jedina dobra stvar što ti je ta žena rekla je strpljenje i sabur. Kako se u narodu kaže: Strpljen - spašen. I to je jako oružje.
Namaz obavljaj. Nauči sebi na vodu ako nemaš nekog drugog da ti nauči.
Na vodu se nauči tako što se uzme jedna posuda i naspe se vode. Približiš ustima i učiš tako da ti dah pada na vodu, i poslije svake proučene sure puhneš u vodu.
Proučiti
- Fatihu,
- Elif Lam Mim,
- 102 ajet El-Bekare,
- Ajetul Kursiju,
- zadnja 3 ajeta El-Bekare,
- Kafirun (Kul ja ejuhel kafirun),
- Ihlas (Kul huvallahu),
- Felek
- Nas.
Pij ujutro oko sabaha, i oko akšama, i kad god možeš inače. Isto možeš uradit sa maslinovim uljem. Mazat se u predjelu dijelova tijela u kojima osjećaš bol.
Ako sam nešto zaboravio, neka me neko dopuni.
Nemam želju da te kritikujem i nemoj to shvatiti kao tako.
Ispočetka u čitanju teksta, govora o ženi i problemu, pomislio sam da se radi o jednoj prosječnoj djevojci koja se ne drži do vjere, koja traži pomoć, a već pred kraj teksta dolazi do preokreta, i sve se komplikuje dodatno.
Ti kao vjernica, kao poznavalac Kur'ana i Sunneta vjerovatno znaš da je odlazak kojekakvim vračarima i nenama zabranjen, te da je jedini ispravan način liječenje rukjom uz korištenje terapije vode, meda, maslinovog ulja i sl.
Ako ti je čudno i ako te uplašilo to što žena govori o tebi a da nisi ništa ispričala, to je jednostavno.
Očito je da žena ima "saradnike" koji joj došaptavaju ono što je interesuje. Džinni imaju sposobnost da brzo putuju, pa čim se ti pojaviš na vratima, oni se razlete po selu da pokupe koju informaciju od drugih džinna i tako to.
Sa druge strane, veliš da si zvala tu ženu i ona kaže da je ograma prošla. Zar ti nije malo čudno da doktor ustanovi problem kod pacijenta (da li postoji, ili ne) sa udaljenosti?
Postoji jedna činjenica, i ja vjerujem da si se dosad susretala sa istom.
"Sve što te stiglo, nije te moglo zaobići, i sve što te zaobišlo nije te moglo sustići."
Znači, nemoj da se ti brineš zbog momaka, onaj koji je zabilježen, neće promašit kuću.
Što se tiče izvrtanja veša naopako, klasični primjer sujevjerja. Nešto kao pospi vode iz bokala za nekim kada ide negdje, stavljanje Kur'ana na ulaz u kuću da čuva kuću i sl. stvari. Kao da je džinima bitno jesil ti obučena ovako, ili onako, naopako..
Na ovoj stranici imaš audio rukju koja ti može pomoći. Tu se možeš provjeriti da li problem stvarno postoji ili je nešto drugo u pitanju.
S obzirom da poznaješ učenje Kur'ana, to ti je veliki plus.
Uči El-Bekare barem jednom u 3 dana. Ako nemaš tu mogućnost, barem puštaj sa mp3 playera.
U kući ukloni slike ljudi i životinja, sve figure koje podsjećaju na ljude, životinje, tj. neke kipove.
Jedina dobra stvar što ti je ta žena rekla je strpljenje i sabur. Kako se u narodu kaže: Strpljen - spašen. I to je jako oružje.
Namaz obavljaj. Nauči sebi na vodu ako nemaš nekog drugog da ti nauči.
Na vodu se nauči tako što se uzme jedna posuda i naspe se vode. Približiš ustima i učiš tako da ti dah pada na vodu, i poslije svake proučene sure puhneš u vodu.
Proučiti
- Fatihu,
- Elif Lam Mim,
- 102 ajet El-Bekare,
- Ajetul Kursiju,
- zadnja 3 ajeta El-Bekare,
- Kafirun (Kul ja ejuhel kafirun),
- Ihlas (Kul huvallahu),
- Felek
- Nas.
Pij ujutro oko sabaha, i oko akšama, i kad god možeš inače. Isto možeš uradit sa maslinovim uljem. Mazat se u predjelu dijelova tijela u kojima osjećaš bol.
Ako sam nešto zaboravio, neka me neko dopuni.