Jesu li ovo sihire?

Pitanja vezana za oblast lijecenje i neobjanjenog putem savremene nauke

Moderatori: Haris, EMIRgr, Yassin

Odgovori
Nelaaa
Posmatrač
Postovi: 2
Pridružio se: Sre Nov 26, 2014 2:04 pm

Jesu li ovo sihire?

Post od Nelaaa » Sre Nov 26, 2014 2:24 pm

Selam Alejkum. Imam jedno pitanje. Ja sam bila u Bosni ljetos. Tada je meni jedan hamdija učio iz Kur'ana samo jednom. Rekao mi je da sam imala džina u sebi i da je bio ljubavni džin. To znaci da su neki sihiri. On je meni isto rekao da okolina moja sto je oko mene isto se bavi time. Ali to je sve počeo za jednim momkom. Sinoć sam bila sa njim i on meni počne pričati da ne moze vise samnom hoće da bude sam. Ja od kad sam došla kuci, pustila sam El-bekare i učenje iz Kur'ana ali počnem puno plakati, drhtim i muka na kraju mi bude. Kada pomislim na njega ja odma počnem plakati. Željela bi znati jeli to ja imam sihire na sebe i kakve? Ja stvarno kao da ludim za ovim momkom. Vidim nedo Allah da se opet ponavljava kako mi je bilo ljetos.

maslina
Mlađi član
Postovi: 85
Pridružio se: Sub Avg 24, 2013 7:09 pm

Re: Jesu li ovo sihire?

Post od maslina » Sre Nov 26, 2014 3:32 pm

Alejkumusselam!

Uzmi i preslusaj rukju pa ces vidjeti kako ceti biti. Nakon sto preslusas javi kako je bilo pa shodno odgovoru moze ti se reci sta i kako dalje.
Sve ti je evo ovdje opisano. Rukja je na kraju stranice:

http://www.lijecenje-kuranom.com/audio

Nelaaa
Posmatrač
Postovi: 2
Pridružio se: Sre Nov 26, 2014 2:04 pm

Re: Jesu li ovo sihire?

Post od Nelaaa » Sre Nov 26, 2014 7:27 pm

Selam Alejkum. Poslusala sam. Pocne mi srce da kuca jos brze, kao da me kosti pocne boleti i bude mi vruco. Dodje mi samo tuga i da mi se place. Bas dok sam slusala taj mi momak pise i meni jos tuznije bude. I kad nisam u time trenutkima kad pomislim samo mi dodje da placem.

maslina
Mlađi član
Postovi: 85
Pridružio se: Sub Avg 24, 2013 7:09 pm

Re: Jesu li ovo sihire?

Post od maslina » Sre Nov 26, 2014 9:12 pm

e pa ako je tako dok si slusala onda po svemu sudeci imas problem. trebala bi otici nekome od ucaca ovisno o tome gdje zivis mozes vidjeti ko ti je najblizi. dok ne odes nekome u medju vremenu slusaj svaki dan rukju i nauci sebi na vodu, maslinovo ulje i med pa to koristi. vodu pijes, med jedes a maslinovim uljem masiras tijelo. Ucis po 7x fatihu, ajetul kursiju, i zadnje tri sure tako da dok ucis dah iz usta pada na vodu, med, ulje.

Odgovori