HITNO POTREBAN SAVJET -Ruzni snovi i strah

Pitanja vezana za oblast lijecenje i neobjanjenog putem savremene nauke

Moderatori: Haris, EMIRgr, Yassin

Odgovori
jagodicabobica304
Posmatrač
Postovi: 1
Pridružio se: Uto Avg 25, 2015 11:06 am

HITNO POTREBAN SAVJET -Ruzni snovi i strah

Post od jagodicabobica304 » Uto Avg 25, 2015 11:29 am

Postovani... Vec dugo vremena imam ruzne snove o dzinima i sejtanima.Prvi kojeg se sjecam jeste da me je dzin napastovao pri cemu sam ucila razlicote sure i tako ga otjerala i probudila se sa osjecajem pritiska na grudima.Medzutim san i nije bio san jer sam imala osjecaj da sam sve vrijeme bila budna ali na neki nacin paralizovana...imalo je jos slicnih snova kojih se ne mogu sada sjetiti ali u svakom sam uceci sure i La ilahe illalah uspjela da se probudim i prekinem nocnu moru.Nedavno sam sanjala da me muz udara i kada sam ga pogledala u nevjerici iza njega je bila jos jedna ruka koja je kao njime upravljaća.Kada sam se probudila bilo me je strah muza iako on klanja i nikada nije povisio cak ni ton na mene.Preksinoc sam sanjala zmije u kuci;jednu sam ubila nozem a druga me je pratila jer su u mojoj kosi bile jos dvije male zmije;njene bebe koje je ona htjela da uzme od mene.Medzutim najstrasniji san je bio sinoc...nakon njega sam se probudila jako potresena:Naime;sanjala sam da spavam i da me nesto nevidljivo otkriva i prepada i da mi je neko rekao da je to sestra od Iblisa i da je oba samo predznak strahota koje nadoćaze.Onda sam ustala da klanjam namaz i potrazim spas od Allaha sa svojom majkom ali pna je najednom prestala klanjati i stala iznad mene i dok sam padala na sedzdu cudnim glasom mi je ponavljala jedbo te isto pitanje...ja ga se ne mogu sjetiti.Onda sam pocela da ucim La illahe illalah a ona je rekla da je to ne zanima i oci su joj je izokretale.Osjetila sam ogroman strah.I odnikud se pojavio moj muz i njega sam nagovarala da klanja sa mnom;da vjeruje u Allaha ali mu se lice izoblicilo i na kraju me je suzbio u cosak i u trenutku kada mi je poceo jesti meso sa vrata predtala sam uciti sure i ptobudila se.
Sta da radim da ovo prestane?
Stalno osjecam tjeskobu i cesto nedostatak vazduha.Koliko god da udahnem kao da kisik ne dolazi u pluca? :( je li to zdravstveni problem ili ipak nedto drugo?Molim pomoc

Tuzlakk
Posmatrač
Postovi: 4
Pridružio se: Sub Avg 29, 2015 4:24 pm

Re: HITNO POTREBAN SAVJET -Ruzni snovi i strah

Post od Tuzlakk » Sub Avg 29, 2015 5:03 pm

Za početak počni redovno obavljati namaz, abdest kad pođeš na spavanje i jutarnji i večernji zikr, nazivaj selam kad ulaziš u kuću, puštaj suru Bekare u kući i OBAVEZNO izbaci slike ili kipove ako imaš u kući, jer meleci ne ulaze u kuće gdje se nalaze slike (likova) i kipovi. A ako ne ulaze meleci, šta misliš ko je onda podstanar?
I što više čini istigfar u toku dana (traženje oprosta od Allaha). I dovi Allahu da ti olakša, i moraš imati čvrsto ubjeđenje i vjeru u Allaha, bez toga slaba nafaka.
I nemoj se bojati. Džini su još uporniji u svom poslu kad vide da ih se osoba boji, znaj da se oni tebe boje više nego ti njih.
Mahsuz selam.

sarajevo.12
Mlađi član
Postovi: 82
Pridružio se: Ned Mar 08, 2015 7:51 am

Re: HITNO POTREBAN SAVJET -Ruzni snovi i strah

Post od sarajevo.12 » Uto Sep 01, 2015 7:55 pm

Selam brate Tuzlak mozes mi pomoci 2012 bio sam u damiji bosanskoj u americi tu je svako dolazio i pravio se sihr ja i brat smo otisli vise puta kad god bi otisli brat kasnije nemoze da dode sebi po 3dana samo spava ja sam bio uredu e ondar kad smo otisli mene je pogodilo nesto u dnu leda pocelo mi se zijevat i vesvese velike ruzne vesvese strah itd i danas me to gazi zijevanje to nije zijevanje normalno nego i kad odem u damiju prestane ja tada nisam bio u potpunoj vijeri pricao sam sa svojom suprugom preko coma nisam znao da je to haram sta da radim da mi ovo ode vesvese zijevanje itd dali se moze na pare naucit sihr selam pisi

sarajevo.12
Mlađi član
Postovi: 82
Pridružio se: Ned Mar 08, 2015 7:51 am

Re: HITNO POTREBAN SAVJET -Ruzni snovi i strah

Post od sarajevo.12 » Uto Sep 01, 2015 7:56 pm

Nemoj mi govorit da idem kod ucaca ja nemam za njih novac vijeruj niti oni zele ucit bez novca

Odgovori