Help

Pitanja vezana za oblast lijecenje i neobjanjenog putem savremene nauke

Moderatori: Haris, EMIRgr, Yassin

Odgovori
Baksuz

Help

Post od Baksuz » Sre Nov 29, 2006 9:31 pm

Selam Alejkum

Iskreno da vam kazem ni sam ne znam zasto sam se registrovao i zasto imam toliku zelju da se bas ovdje obratim za pomoc.

Naime, moj problem i nije toliko komplikovan, a sastoji se u sljedecem.

Vec 5 godina sam sa djevojkom, od pocetka nase veze uvjek je bilo nepovjerenje, ljubomora, svade, ali sam uvijek ostajao s njom jer sam vjerovao i vjerujem jos uvijek da mozemo uspjeti.

Ove godine sam otisao nekom efendiji u Jelah i mislim da mi je pomogao. Napravio mi je hamajliju koju nosim sa sobom.

Problemi su nestali, svade nije bilo, sve do unazad 5-6 dana, ponovo se svadamo skoro svaku noc, ponovo se javlja nepovjerenje i bolesna neobravdana ljubomora, ponovo lose mislim i optuzujem je za stvari koje sam skoro siguran da ne radi ali mi se samo te misli motaju po glavi i ne daju mi mira.

Mozda moj problem lezi u meni, a mozda i u sihirima. Ne znam.

Molim za analizu mog problema i pomoc.
Hvala

leyla
Mlađi član
Postovi: 87
Pridružio se: Uto Jan 17, 2006 7:33 pm

Post od leyla » Čet Nov 30, 2006 4:09 pm

Selam Alejkum,

tu se ide za tipčine šejtanske vesvese i misli koje šejtani prouzrukuju.
hamajlija nije riješenje ona može djelovati neko vrijeme ili prouzrikovati još veče probleme. Zašto je tako u te detalje se ne bi upuštala jer su šejtanski poslovi ali ima na ovoj stranici dosta obrazloženog na tu temu pa potraži i informiši se jer znanje je najbolja odbrana.
Iskreno rečeno ako ti želiš da odnos sa tvojom ženom traje moraš je oženit po šerijatskim pravilima i stupit sa njom u brak a ne živiti u bludu.
Kao drugo oboje se morate pridržavat islama, klanjati a ona mora biti pokrivena kako dolikuje. Čim više se čovjek pridržava islama tim bliže je zadovoljstvu na ovom i onom svijetu. Skini rukju i slušaj je svaki dan. Klanjaj i kad dodju vesvese uči Ajetel Kursiju. Počni se pridržavat islama.
Malo je kruto što ču reči ali vama uspjeha i života nema ako nema islama. Svaki čovjek pati od strmoglavljenja zbog tog što se je odvojio od kosmičkih zakona kakve je Allah dž. odredio i živi u bludu i grijehu(takozane veze bez braka..itd. danas je sve to razšireno da se smatra normalnim i ako nije!)a največa kvaka svega je da sam sebi tim naudi i sebi nepravdu nanese. Allah dž. ne ovisi od nas i našeg imana več mi od Allaha dž.
Promjeni životni stil(ako nije u skladu sa islamom) i nači češ sebe, mir dušu svojoj i rahatluk.
Selam Alejkum!

MuzikaHaram
Mlađi član
Postovi: 116
Pridružio se: Pon Sep 12, 2005 4:28 pm
Lokacija: Kosovo,u Svedskoj
Kontakt:

Post od MuzikaHaram » Pet Dec 08, 2006 11:27 am

sellam

Predmet koji donosi srecu, zdravlje, porodicnu harmoniju, ljubav, novac..., a cuva od zla, neimaštine ili bolesti, nemaju nista zajedinicko sa islamom !!

Óni koji pisu casopise hajmajlije nazivaju kao : • Najbolje hamajlije,neki ih nazivaju i • Pecat sretne kuce ,neki • Svijet duhovnih bica il • Najbolji talismani neki Magije svijeta ,cak Proricanje ,ili Knjiga tajni ....

sve ovo nemaju bas nista zajednicko sa islamom ,ama bas nista. drugo: oni koji se time bave nemaju pojma o islamu brate baksuz.
to je klopka oni koji ti ne zele dobro. oni efendije koji se time bave oni to rade radi materijalne dobrote.´

kao sto sto rekao jedan as-hab kad ga upitali kako djeluju talismani i hajmajlije ,on odgovorio kratko i jasno sa jednom jecju.
(zaboravio sam kako se as-hab zvao)

"TAD KAD TE SEJTAN UBJEDI DA POVJERUJES U HAJMAJLIJU,TEK TAD TEOSTAVI NE MIRU -ZA JEDNO KRATKO VRIJEME"

Ja brate ne mislim da problem je do tebe ,i da ti nisi baksuz, vec problem je da su te opsihrovali oni koji su ljubomorni kod vas.
svako dobro brate mili
selam

[ONI KOJI POMISLE DA MOGU SE OSLOBODITI STRESA, ISCRPLJENOSTI, NEDOSTATKA ENERGIJE, POTISTENOSTI, TUGE, STRAHA , ONI SE GRDNO VARAJU !]

Kemo
Mlađi član
Postovi: 183
Pridružio se: Ned Maj 08, 2005 12:29 pm
Lokacija: Bosna

Post od Kemo » Pon Dec 11, 2006 4:03 pm

ljubomora je prirodna stvar i sve dok tvoja djevojka nebude pokrivena,okrenuta islamu ida je oženiš moraš imat ces probleme.

Odgovori