Umro urednik novina (karikature Poslanika)

Moderatori: Haris, EMIRgr, Yassin

Odgovori
Korisnikov avatar
Yassin
Moderator
Postovi: 984
Pridružio se: Pet Apr 15, 2005 6:41 pm
Kontakt:

Umro urednik novina (karikature Poslanika)

Post od Yassin » Sub Feb 16, 2008 4:39 am

Peter Malin, glavni i odgovorni urednik Svedskih novina "Syd svenska", novina koje su neki dan objavile karikaturu Poslanika Muhammeda, saws, (na osnovu odluke ovog urednika) je poslije nekoliko sati, istog tog dana, iznenada umro. Peter Malin je odrzao jedan radio intervju, povodom objavljivanja karikatura naseg Poslanika, saws, a isti taj dan se spremao da...

da jos jedan radio intervju za drugu radio stanicu, medjutim iznenada je dobio srcani udar tj. Melek smrti mu je uzeo dusu. Redakcija ovih novina je u soku. Artikle u kojima se govori o smrti ovoga covjeka, mozete naci na ovoj adresi: http://www.svd.se/nyheter/inrikes/artikel_869037.svd

i u novinama, u kojima je bio glavni urednik (sa njegovom slikom):

http://sydsvenskan.se/globalinfo/article300839.ece

Madzid
Mlađi član
Postovi: 61
Pridružio se: Pon Maj 21, 2007 4:40 pm

Post od Madzid » Sub Feb 16, 2008 9:49 pm

Allaaaaaaaahuekber

dennispasa
Mlađi član
Postovi: 107
Pridružio se: Pon Jun 11, 2007 4:02 pm
Lokacija: slovenija

Re: Umro urednik novina (karikature Poslanika)

Post od dennispasa » Sub Okt 11, 2008 7:28 am

Selam alejkum

Preselijo je i Jorg Hajder koji je izjavijo:

"Mi smo zaista pioniri u svemu ovome i mogu samo da preporučim da skupimo dovoljno hrabrosti i da se suprostavimo islamizaciji koja zahvata Evropu, a predstavlja potpuno drugačiju kulturu", rekao je Hajder na austrijskoj televiziji.

Austrijska pokrajina Koroška, na čijem je čelu desno orijentisani Jorg Hajder, usvojila je zakon kojom se zabranjuje izgradnja džamija.
Prema ovom zakonu u pokrajini Koroška je za izgradnju "zidanja vanrednog tipa i veličine" potrebno odobrenje komisije, koja će odlučiti na osnovu kompatibilnost planiranog objekta sa standardnim izgledom gradova, što znači da su male šanse da budu date dozvole za gradnju džamija.

Nije šala zabranjivati gradnju Allahovih kuča na Allahovoj zemlji.

Odgovori