selam alejkum,
molim nekog da mi kaze gdje mogu naci simptome za sihr sprijecavanja zaceca, potrebno je jednoj prijateljici, zdrava je a nemoze zatrudnjeti, ima vec dijete, a imala je i pobacaj!!!
HITNO, treba mi simptome za nezacece trudnoce
Moderatori: Haris, EMIRgr, Yassin
-
IslamSunni
- pisem pomalo
- Pridružio se: Pon Nov 01, 2010 9:31 pm
Re: HITNO, treba mi simptome za nezacece trudnoce
Neka prvo ode ginekologu!! Ne mora sve biti sihr, shvatite to!
Cesto ljudi ostaju neplodni radi zinaluka jer se zaraze spolnim infekcijama koje uzrokuju neprohodnost jajovoda! ALLAHOVA KAZNA ZINALUCARKAMA!
P.S. Nisam htio reci da je tvoja prijateljica zinalucarka, da me ne shvatis pogresno...
Selam alejkum
Cesto ljudi ostaju neplodni radi zinaluka jer se zaraze spolnim infekcijama koje uzrokuju neprohodnost jajovoda! ALLAHOVA KAZNA ZINALUCARKAMA!
P.S. Nisam htio reci da je tvoja prijateljica zinalucarka, da me ne shvatis pogresno...
Selam alejkum
-
IslamSunni
- pisem pomalo
- Pridružio se: Pon Nov 01, 2010 9:31 pm
bila je kod ginekologa!!! sve je uredu. shvatam ja tebe!!!
Allah Subhane iskusava svoje robove! To je Njegovo pravo! Ko podnese iskusenje, saburajuci, ceka ga velika nagrada! Sabur preporucujem! Ima mnogo gorih situacija! Samo sabur! Bit ce, inshaAllah!
P.S. Neka oboje povecaju unos b, c i e vitamina, ZASICENIH(maslac npr.) masnoca i cinka iz prirodnih izvora. Akl nisu u stanju dovesti prehranu u red, neka uzimaju suplementaciju za vegetarijance(halal je)!
P.S. Neka oboje povecaju unos b, c i e vitamina, ZASICENIH(maslac npr.) masnoca i cinka iz prirodnih izvora. Akl nisu u stanju dovesti prehranu u red, neka uzimaju suplementaciju za vegetarijance(halal je)!
selam alejkum,ne mora uvek biti sihr u pitanju,vecina zena ne moze da zatrudni jer je u pitanju urinarna infekcija,to nije moguce otkriti samo obicnom kontrolom,moraju se sprovesti detaljnija ispitivanja,dosta zena znam sto su vukle urinarnu infekciju zbog neznanja i nepaznje doktora,po 2 i vise godina,u vecini slucajeva je to bakterija esherhija koli a ima jos vise vrsta,veoma opasna bakterija koja zeni neda da zatrudni a i kada zatrudni unisti plod.mozete naci na google o tome,moze se desiti da i muskarac ima urinarnu infekciju,nije cesta pojava kod muskaraca ali se desava.znaci prvo bi se trebali dobro kontrolisati da li je u pitanju bakterija ili sihr.leci se antibioticima i cajevima od brusnice i uve.
A evo jedne fine stranice o bolestima i kako ih leciti lekovitim biljem za sve one koji drze do svog zdravlja,stranica se zove www.herbateka.com
-
Haris
- Veteran
- Pridružio se: Pet Nov 14, 2008 6:35 pm
- Kontakt:
Svi postovi koji sadrže uvrede, prozivke, rasprave i slično su obrisani.
Moram biti direktan, ponekad prelazite sve granice.
Tema zaključana.
Moram biti direktan, ponekad prelazite sve granice.
Tema zaključana.