Sta da radim?? Izgubljena sam!!!

Pitanja vezana za oblast lijecenje i neobjanjenog putem savremene nauke

Moderatori: Haris, EMIRgr, Yassin

Senad
Veteran
Postovi: 1054
Pridružio se: Čet Apr 21, 2005 7:43 am
Lokacija: Doboj Istok
Kontakt:

Re: Sta da radim?? Izgubljena sam!!!

Post od Senad » Sre Dec 01, 2010 12:56 pm

Esselamu alejkum

IslamSunni, moželi nam kazati kako izgleda tvoj jedan dan glede primjene terapije. KOji su to jutranji i večernji zikrovi, odlazak na spavanje, šta koristiš i koliko dnevno od terapije,ulje, voda , med, ostalo štobi trebaloda se koristikako bi se organizam očistio.

IslamSunni
pisem pomalo
Postovi: 39
Pridružio se: Pon Nov 01, 2010 9:31 pm

Re: Sta da radim?? Izgubljena sam!!!

Post od IslamSunni » Sre Dec 01, 2010 2:19 pm

pronasla sam ovdje terapiju... naucila sam sebi na med, maslinovo ulje i vodu na koje sam naucila po 7 puta
-fatihu
-ihlas
-felek
-nas
-ajetul kursiju...

stim sto sam sad na vodu naucila i suru kajfirun, sto mi je preporuceno... a to pijem 5puta po soljicu u vrijeme kada nastupi novi namaz.
zadnje sto mi je imam dao kod kojeg sam bila je maslinovo ulje da pijem na ezan po kasiku i da se navece i ujutro namazem po licu i zelucu. imam problem i sa kozom, rekao mi je da je to bila reakcija na sihir!! imam i curokotovo ulje, dobil sam iz inostranstva, dobro je, al me uvijek u zelucu pece kad popijem, a to su kasicice male ujutru i navece, pa sam prestala.
inace sam sama ucila sebi na vodu al ne konstantno, znam da ne valja, al kad ne primjetim da pomogne lahko odustanem.
namaz mi je sem sabaha redovan, a znam da je on za zdravlje..pokusavam sad da ustanem, mene probudi, jer inace se samo vrtim tokom spavanja lijevo-desno. a onda mi bronda glava i odmah me na nogama hvata to kretanje.
zikr su mi: po 100 puta
-subhaallah
-elhamdulillah
-allahu ekber
-la ilahe ilallah
-la hawle we la kuwete ila billah
-estagfirullahe eledi la ilahe ila Hajjul Kajjum we etubu ilejh(iz hisnul-muslima)
-ya hajju ya kajjumu bi rahmetike estegisu

ucim i po tri puta: hasbi ja allah wa nimal wakil te la ilahe ila ente subhaneke inne kuntu minne zalimin...

al ucim i ihlas po sto puta, nekad i po 1000 puta...

prije spavanja ucim fatihu i po tri puta Ihlas, Felek, Nas te na kraju 1put Kjafirun!!!

slusam i suru Bekare na mp3... al nisam konstanto pod abdestom, sto znam da nije dobro, al trudim se inshallah!!!

jedan mi je savjetovao da naucim i na ulje sve to sa kjafirun surom i da se time sva mazem dnevno kao da se gusul kupam, da ne ostane nijedno mjesto na meni suho. nisam to uradila jer mi je tesko upati se radi glave. a u tom slucaju bi i glavu morala mazati maslinovim uljem. cak mi je tetak donio i zemzem vode.

hurma
Mlađi član
Postovi: 115
Pridružio se: Pet Sep 24, 2010 1:52 am

Re: Sta da radim?? Izgubljena sam!!!

Post od hurma » Čet Dec 02, 2010 1:40 am

Uci jos po 100x ''La ilahe illallahu vahedu la serike leh lehul mulku ve lehul hamdu ve huve ala kulli sej in kadir'' ujutro i uvecer.

Ja uljem mazem stomak, ruke do iza laktova, celo, prsa i citavu kicmu. Tako mi je ucac reko. I imala sam strasan osip po stomaku, rukama i nogama, poslo se siriti malo i po ledjima, ali ne po licu. To je bilo uz Ramazan. Toliko je i trajalo, oko mjesec dana.

Znam da ti je sad u glavi kao oluja, hiljadu misli i pitanja, i meni je bilo. Ali stalozice se to. Samo se drzi terapije, namaza i zikra. Probaj nekada prosetati, izaci nekuda ako mozes. I nemoj dozvoliti da te svlada tugom, meni je to cesto radilo.

IslamSunni
pisem pomalo
Postovi: 39
Pridružio se: Pon Nov 01, 2010 9:31 pm

Re: Sta da radim?? Izgubljena sam!!!

Post od IslamSunni » Čet Dec 02, 2010 12:16 pm

ok...ucim i to, al ne bas uvijek, al navece, za jutro nisam znala!!hvala!!

hutin
Posmatrač
Postovi: 6
Pridružio se: Uto Okt 19, 2010 8:57 am

Re: Sta da radim?? Izgubljena sam!!!

Post od hutin » Ned Feb 06, 2011 10:22 pm

Selam !
Slava i hvala pripada samo Allahu on je jedan nije rodio i rođen nije i niko mu nije ravan.Sestro muslimanko shvatit tebe i tvoj problem nemogu oni koji nisu imali i sami takav problem niti ono koji nisu imali susret sa time , ti nemožeš nekom objasniti kad kažeš trza mi se tijelo ili dio tijela a da to neko shvati onako kako ti to osjećaš to je nemoguće. Uključit ču se u ovu raspravu i ako mnogi koji su već uključeni su dosta učeniji i vjerovatno više od mene znaju o islamu i islamskim načelima vezanim za sihir i dr. Ali ja sam prošao kroz pakao tj kroz jako težak sihir fala Allahu pa sam ozdravio nadam se , sve sto gore pominješ vezano za porodicu da od njih nemaš razumijevanje i da od njih nemaš podršku sve je to tačno jer sam ija to isto doživljavao i proživljavao, oni te sestro i nemogu razumjeti jer oni su zaokupljeni sami sobom i svime što je manje bitno od tebe i tvog zdravlja a to je jako žalosni i to se skoro uvijek ponavlja kod opsihrenih osoba niko im nevjeruje a i kada im se povjeruje to bude reda radi i iz neke vrste sažaljenja.Naime čitajući gore šta si napisala neki dijelovi kao da su prepisani iz mog prijašnjeg stanja , neponovilo se ja nisam na ovom forumu iznjeo svoj sličaj a to ću ako bogda učinit samo ću ukratko reći par stvari ja sam bi spreman da umrem predao sam se nisam više mogao da se borim džini su me svaku noć budili iz sna riječima ustaj umireš i tako noćima, bio bih zanesen tako daje taj povratak iz sna izgledao kao povratak u život , tjelo mi je trnulo počevši od nogu preko vrata u prsima me gušilo najbolje sam se osjećao u wc-eu nebi htio izlaziti iz njega , ženu sam bio zapostavio tri mjeseca nismo imali odnose , djecu nisam primjećivao odstranio sam ih bio posve od sebe , kuči mi se nije išlo , imao sam napade panike gledao sam ali kroz neki zid i maglu bio sam u tu i nisam bio sanjao sam svakave snove neke čak tako realno i živo itd. da više nedužim bit će vremena pa ću to opisati u detalje. E sad kako sam se ja stim borio prvo i osnovno od čega sam polazio je da se ništa ne dešava bez Allahovog znanja nikada me vjera u njega nije napustila ali slabo sam klanjao skoro nikako ali sam vjerovao Allah mi je dao takvu snagu i volju da ni sam nisam vejrovao šta sve mogu da izdržim i ja sam lutao kod raznih liječnika ali Allah određuje u koga je tvoj i moj lijek zato nemoj se predavat istraj bori se pa makar sama bila u tome u svojo borbi uzdaj se u Allaha istnski nemoj nikad posumnjat u njega spominji ga moli ga jer on je tu samo ga dozovi on se odaziva vjeruj mi hvala mu na saburu koji mi je podario sestro moraš imati sabura i jasam imao jak sabur i na kraju je došlo olakšanje jer dženet je saburom prekriven.Neka te ALLah uputi tvom liječniku i najde brzo ozdravljenje amin.

Haris
Veteran
Postovi: 1466
Pridružio se: Pet Nov 14, 2008 6:35 pm
Lokacija: Zavidovici, Bosna i Hercegovina
Kontakt:

Re: Sta da radim?? Izgubljena sam!!!

Post od Haris » Pon Feb 07, 2011 12:18 am

Kao što kaže Enes: Ne razumije sit gladnog.

Tako ni oni koji nisu imali problem ne mogu razumiti one koji ga imaju.

:)

Odoh sad jest, izgladnio sam :D :D

Esselamu alejkum

hutin
Posmatrač
Postovi: 6
Pridružio se: Uto Okt 19, 2010 8:57 am

Re: Sta da radim?? Izgubljena sam!!!

Post od hutin » Pon Feb 07, 2011 4:31 pm

Selam !
Volio bih brat da mi objasniš ove smajlove što si postavio čemu se njihov osmijeh služi , jesi li njima htjeo da kažeš nešto ili su oni odraz tvog trenutnog raspoloženja?

Haris
Veteran
Postovi: 1466
Pridružio se: Pet Nov 14, 2008 6:35 pm
Lokacija: Zavidovici, Bosna i Hercegovina
Kontakt:

Re: Sta da radim?? Izgubljena sam!!!

Post od Haris » Pon Feb 07, 2011 7:00 pm

Odraz raspoloženja :)

Ne smijem se ja tuđoj muci. Nisam munafik.

IslamSunni
pisem pomalo
Postovi: 39
Pridružio se: Pon Nov 01, 2010 9:31 pm

Re: Sta da radim?? Izgubljena sam!!!

Post od IslamSunni » Čet Mar 08, 2012 5:34 pm

es selamu alejkum, neznam dal ko prati jos moj post al u medjuvremenu sam radila rukje elhamdulillah, malo je bilo pomaka al borim se jos... hajr inshaAllah :)

Mariam
Mlađi član
Postovi: 102
Pridružio se: Sre Feb 22, 2012 8:58 pm

Re: Sta da radim?? Izgubljena sam!!!

Post od Mariam » Sub Mar 10, 2012 9:57 am

pratimo, pratimo :D

IslamSunni
pisem pomalo
Postovi: 39
Pridružio se: Pon Nov 01, 2010 9:31 pm

Re: Sta da radim?? Izgubljena sam!!!

Post od IslamSunni » Uto Mar 13, 2012 12:28 pm

mashaAllah :D

et sta da vam kazem borim se jos, ocito se je to kod mene sad "razbudilo" .. tako da djeluje kao da mi je losije nego prije, al sad se vise ispoljava, recimo bude mi lose i kad upalim da slusam suru Bekaru ili Rukju simptomi se pocnu vise pokazivati kao reakcije kod slusanja rukje.. poput placa, srdzbe, pa i povracanja.. inace se tresem konstantno i osjetim to uvijek u tijelu, trne mi tijelo itd. a glava mi cesto puca, slusam dnevno Bekaru minimum 2 puta, suru Rahman i Rukju kako je potreba prisutna.. Neznam da definisem sta tacno imam jer imam napravljen sihir, ukljucujuci i zaljubljenog dzina stim da neznam koliko ih imam u tijelu jednog ili vise, al po mom stanju rekla bi da nije samo jedan. ja pri rukji konstantno imam reakcije tako da mi je jedan ucac rekao da nemoze da to svede na nesto odredjeno jer na sve imam reakcije a uz to sam jos naisla i na dzinsko kolo.. vjerujte da ni sama vise neznam sta da radim i kako dalje, molim Allaha al bas sam bespomocna... nemogu da zivot zivim normalno niti gdje da idem.. neko bi rekao da imam slabe zivce i stress pa da to utice na mene jer to djeluje kao sve na bazi nerava, jer ja i bez nekih tjeskoba se tresem, nemogu da budem mirna tjelesno, tijelo mi nema mira nikako a ja licno jesam mirna, umorna sam najvise od podnosenja i trpljenja ovoga sto se u meni dogadja.. da Allah olaksa.AMIN!!! inace se mngoi osjecaju u WC-u dobro al meni je smtr kad moram da idem u WC- a kad se trebam kupati jos gore mi, i svaki put mi bude veoma lose nakon kupanja, a pri tome mi je potrebna pomoc. stojati nemogu jer mi se noge tresu, dok hodam ide nekako al da stojim na mjestu nema sanse sva se unervozim i budem napeta.. hajr molim Allaha da se ko okoristi od ovog sto ja mogu da kazem za sebe i molim Allaha da meni ukaze na izlaz iz mog stanja.AMIN

Ja znam da ko osaburi ovo kazu da ga Allah cisti i vodi ka Dzennetu navodeci onaj Hadis o zeni koja se odlucila da Poslanik s.a.w.s dovi samo da joj se odjeca nedigne, i smatram da je to lijepo al svi mi imami razlicite simptome i iskustva a ja recimo sto nemogu ama bas nista i koja klanjam sjedeci ili lezeci nemogu da to podnesem da mi je dusa jaka i voljna a obara me tjelesno, ja hocu da budem korisna za drustvo inshaAllah, da imam porodicu itd. a tesko je podnostiti kako ti roditelj pati gledajuci te kako se mucis... molim Allaha da nas sacuva sviju. AMIN

es selamu alejkum :)

samko
Mlađi član
Postovi: 71
Pridružio se: Uto Jan 29, 2013 12:09 am

Re: Sta da radim?? Izgubljena sam!!!

Post od samko » Ned Jun 09, 2013 9:45 am

Sellam alejkum komsinice,ja sam iz Krajine,blizu tebe.Znam kako ti je,imao sam i ja sihr,al znaj da taj sihr ako se ne lijeci na vrijeme,zastari ko mrlja na zidu,pa daj jaka sredstva da se skine,drugo sihr koji zastari i ocisti se ostavi na psihi trag,kao sto je mene ostavio i mnogima.jer duhovne i psihicke bolesti imaju 90% iste siptome,ima ljudi umisle sebi da imaju nesto,dodju na rukju prepanu se a nemaju nista,ima ljudi koji imaju psihicke bolesti misle da imaju nesto,itd...pa imas Nezira u Sturlicima blizu je tebe,dobro lijeci uci rukju,imas Djemala K. Blizu Koprivne.za ostale znam,vecinom sahiri.

IslamSunni
pisem pomalo
Postovi: 39
Pridružio se: Pon Nov 01, 2010 9:31 pm

Re: Sta da radim?? Izgubljena sam!!!

Post od IslamSunni » Ned Nov 03, 2013 3:03 pm

kod nezira sam bila, jedini od nekoliko ucaca koji mi je rekao da sam medicinski slucaj, a tek od nedavno zam za dzemala. shvatam to za psihicke poslijedice, psiha je meni licno samo prblem kad me napadaju oko mene da "glumim", a ja imam reakcije na ucenju itekako, uvijek sam na granici da li sam bolesna ili je sihr, da li je uopste sihr? u mene su vesvese po tom pitanju velike. ja imam bol od lijevog ramena pa kroz vrat do iza uha, to mjesto kad mi se uci cijelo vrijeme diram, lice trljam i najvise se hvatam za glavu, ostalo sto trnem i trzam nije tesko za podnijeti, jer ukoliko nema veze s glavom dobro je, ipak neki vid boli, vrtoglavice, pritiska.. sve to utijece na svakodnevni zivot... znam da je sa zastarjelim sihrom teze, al Allah da tako, nisam mogla da otkrijem dok mi nije ukazao na to. ja sam bila godinu pokrivena kad je pocelo da se nesto desava, u medjuvremenu ucim sama Kur"an, jer bolje je da sam znas uciti, mada ja znam da mene ne lijeci rukja al opet mi malo popusti. znaci ja ne znam zasto je mene Nezir odbio i rekao da sam "medicinski slucaj" kad ja itekako imam reakcije na sve sto se u rukji uci... a i tesko je razlikovati urok od sihra. bilo kako bilo, molim Allaha da me izlijeci, jer nije lahko biti zensko, godine idu, udala se nisam, djece nema, a sve to zelim. tesko je meni biti s nekim kad sam "ogranicena" a jos teze je da te neko prihvati kao zenu "ogranicenu"(ovo je vezano samo za fizicke stvari) moja volja je velika i moja dusa je zeljna, al kad ti se nesvijesti i kad ti se od toga muci, e to je vec problem... za one koji su citali moj post, jos uvijek se borim stim, nije lahko, ne lijeci vas ni jedan ucac, on je samo sredstvo, a Allah daje lijek... nikad ne gubite nadu, i nadam se da vas nije uplasilo sto se jos borim stim, al vjerujte na pocetku sam vise bila izgubljena jer nisam znala sta mi je, sad znam do cega je al opet su velike vesvese da nije sihr, teska je borba s manipulacijom, a sihr i sluzi tome, ode insanu vrijeme boreci protiv tog nagovaranja, al sihr bolesti opet,... da nas Allah ocisti i uvede u Dzennet, gdje nece biti zavidnika, zlobnika, ljubomore i svakog vida smutnje. amin

Odgovori