Enese, gdje si???

Pitanja vezana za oblast lijecenje i neobjanjenog putem savremene nauke

Moderatori: Haris, EMIRgr, Yassin

Odgovori
sister h
Posmatrač
Pridružio se: Ned Maj 22, 2011 4:04 pm

Enese, gdje si???

Post od sister h » Čet Dec 15, 2011 12:47 pm

Selam alejkum svima!
sta se to desava sa Enesom :shock: ??? Naime, vec par dana ga telefonom pokusavam dobiti, ne javlja se, niti mi odgovara na poslate poruke. InsaAllah da nije nista ozbiljno. Znam da je trebao ici u Njemacku, ali koliko sam shvatila trebao se do sada vec vratiti. Ako neko zna bila bih zahvalna da i mene obavijesti. Selam!

Enes
Site Admin
Pridružio se: Čet Apr 14, 2005 3:17 pm
Kontakt:

Re: Enese, gdje si???

Post od Enes » Čet Dec 15, 2011 2:08 pm

A.selam, evo me ziv sam al zdrav nisam bas...prehlada me uhvatila.NA poruke odgovorim, moguce je da se koja promakla da nisam odgovorio ali eto popravit cu se u narednih para dana ako Bog da.
Stvarno nisam imao snage da odgovorim na sve pa ne znam kome sam odgovorio a kome ne pa eto podsjetite me, al' nemojte me sad opet svi zatrapti sa porukama

sister h
Posmatrač

Post od sister h » Čet Dec 15, 2011 6:03 pm

Selam alejkum,
hvala Allahu da nije nista ozbiljnije. InsaAllah da se brzo oporavis!
Nema problema, necemo te zatrpati porukama, bitno je samo da znamo sta je po stvari. Iskreno, pocela sam vesvese dobivati da neces namjerno da mi se javis, kroz glavu mi svasta nesto prolazilo, te naljutio se garant nesto, te ne zna kako drugacije da me se rijesi :o, te ovo te ono, ludilo pravo :shock:. Sad vec lakse disem :lol: . Saburam ja, no sikiriki, bitno je samo da ti uz Allahovu pomoc ako Bog da ozdravis. Sve najbolje! Hvala na brzom odgovoru.
Selam svima :P

Enes
Site Admin
Pridružio se: Čet Apr 14, 2005 3:17 pm
Kontakt:

Post od Enes » Čet Dec 15, 2011 6:16 pm

A.selam
Da bi bilo namjerno da se necu javiti, ja bi morao znati ko me zove :D
A toliko imam poziva i br tel da je nemoguce sve zapamititi....vjerovala ili ne, al ja uposte nemam predstave tko je iza ovog nicka sister h :) tako da nema razloga za brigu :D

Haris
Veteran
Pridružio se: Pet Nov 14, 2008 6:35 pm
Kontakt:

Post od Haris » Čet Dec 15, 2011 6:33 pm

Onaj, hoće, hoće te vesvese, i mene nekad tako.. :P

Al' boji ga se bagra, nije to do Enesa.. :D

Preče im je da se Allaha dž.š. boje, nije Enes tako opasan.. Ima koji mišić, al' ništa strašno.. :P :D

sister h
Posmatrač

Post od sister h » Pet Dec 16, 2011 4:29 pm

Selam alejkum!
E, bas me lijepo nasmijase ovi vasi odgovori :lol: .
Hvala Allahu sto me ne moze niko prepoznati. Smisao mog nicka i jeste da ostanem toootalno neprepoznata :wink: . Sreca pa mi juce ne pade na pamet da bi me neko na ovom forumu mogao prepoznati, inace bi vesvese pocele i u tom smijeru. Vjerovatno sam toliko bila izbezumljena zbog Enesovog nejavljanja da mi nista vise na pamet nije ni moglo pasti :( Sreca u nesreci kazem samo.
Evo pukoh sama sebi od smijeha :lol: . Boze dragi, ova "sister h", tj. ja, je zaista prava kukavica. Pade mi na pamet ona sala koja se zavrsava rijecima tipa "ko je reko- zeko reko". Tesko mi je priznati, ali taj zeko sam i ja :o :shock: Sta da se radi, ko prizna pola mu se prasta :oops: . Stvari zaista nisu onakve kako nam se cine. Za mene niko ne bi rekao da sam kukavica, stavise uvijek ostavljam dojam da sam ko beton jaka, kad ovamo kukavica prava :roll:. Smijesno.
Kako se ne bih samo ja smijala, napisat cu jos nesto ne bih li jos koga oraspolozila. Krenula "sister h" na ucenje. Poceo je strah hvatati, adrenalin joj se toliko povisio da bi i mrtvog covjeka iz mrtvih podigao, hladni znoj na sve strane kapa, usta se osusila..., vesvese jedna za drugom pristizu...,vise nije bitno samo hoce li me neko ne daj Boze prepoznati, nego ideje postaju sve ludje i ludje, najgore su tipa "ne smije me niko vidjeti"..., u svom tom ludilu na um mi pade strasna ideja :idea: - slijedeci put ici cu u nikabu, i to onom kod kojeg se ni oci ne vide, tad cu biti mirna.
Zato Enese, kad ti dodje "napuhani zeko" obucen u nikab, odmah se sjeti ko je. Naime, to sam ja- sister h :roll:
Harise, svaka ti cast sto si priznao da i ti ponekad imas slicnih problema. Ovo "svaka cast" se odnosi samo za slucaj da ti je pravo ime zaista Haris, u suprotnom povlacim to i zazeljela bih ti dobrodoslicu u "klub zeka" :D
Salim se ja malo, molim vas da mi niko ne zamjeri.
Ova nasa borba je dzihad u pravom smislu te rijeci, po meni lakse ga je podnijeti uz odredjenu dozu humora. Nadam se da u tome nisam pretjerala.
Cinjenica je da nije lako ni nama, ali isto tako nije lako ni ucacima. Da nam se Allah dz.s. svima smiluje.
Selam!

Haris
Veteran
Pridružio se: Pet Nov 14, 2008 6:35 pm
Kontakt:

Post od Haris » Pet Dec 16, 2011 9:22 pm

Pravi Haris, jašta. Po defaultu. :P

Neka malo šale. To je dobar znak :)

Ma šta i da te vide bona, ionako te niko ne zna, osim ako nisi iz Enesove mahale .. :P

Odgovori