Ja nikako da spustim audio rukju pritiskajuchi rijec. ovdje. Satima stoji ucitavam,

Promijenila sam racunar-stari se pokvario pa nemam vise to na mojoj bazi.
Ako mozete to nekako postaviti jednostavnije za otvaranje,
dzazaka llahu hajren.
Moderatori: Haris, EMIRgr, Yassin
gorane, sto si ti interesantan lik. kako mislis je li grijeh? s naseg aspekta ne da nije grijeh, vec je i pozeljno da se covjek lijeci Bozijom rijecju. a sa aspekta jednog pravoslavca... e, to je vec druga prica.Blagojevic Goran napisao:Da li je dozvoljeno Pravoslavcima slusati rukje?Da li je to grijeh?Ja sam imao poprilican problem sa crnom magijom i isao sam kod Dzevada Klepica,efendije. U pocetku je bilo dobro, ali nakon izvjesnog vremena cini mi se duplo gore je pocelo da bude. Tada sam cuo da postoje ucenja rukje o kojima sam dosta citao i saznao da je ispravan nacin lijecenja. Ja vrlo rado slusam rukje gospodina Enesa i svaki put imam neko trnjenje i jezenje koze, po nekada i suze se pojave a prisutan je neki strah pa jako kratko smijem da zmirim. Ne bih volio da samoinicijativno napravim neku gresku
ovo je bilo grozno. izvinjavam se. kao i za to sto vam nisam persirala.Limenko napisao:gorane, sto si ti interesantan lik. kako mislis je li grijeh?
Postovani Gorane,Blagojevic Goran napisao:Jedno pitanje:Danas u toku dana sam pustio kompletnu suru Al Bekare i uz nju sam zaspao.Tokom sna nije zaista bilo nikakvih neprijatnosti.Medjutim probudio sam se sa poprilicnom glavoboljom i bolom u vratu pa se pitam da li to ima neke veze sa slusanjem rukje obzirom da sam upoznat sa situacijom da je meni i mojoj supruzi napravljen sihr (navodno meni na psihu).Iako nisam mnogo vjerovao u to poceo sam se katastrofalno ponasati (od uzornog gradjanina,muza i oca pa sve do notorne pijanice),Bogu hvala prestalo je sada jer sam se malo lijecio kod Klepica a u poslednje vrijeme slusam rukje dok moja zena to ne smije. Dakle da li glavobolja moze da nastane od ove sure?Hvala!