molim za pomoc, hitno!!!

Pitanja vezana za oblast lijecenje i neobjanjenog putem savremene nauke

Moderatori: Haris, EMIRgr, Yassin

Odgovori
ajdin.t
Posmatrač
Postovi: 8
Pridružio se: Uto Feb 03, 2015 7:07 pm

molim za pomoc, hitno!!!

Post od ajdin.t » Sre Feb 04, 2015 1:30 pm

selam, za bracu i sestre.

molim sve vas koji bi mi mogli pomoci.

imam vec duze vrijeme nemire u sebi i nestrpljenje i ne mogu nikako to da kontrolisem, koliko god da se borim sa time.

bilo koji posao da zapocnem, ne ide mi i brzo odustanem.

sa djevojka i prije sam ima svadje koje odjenom dodju i kasniej se kajem i bude mi krivo.

ovaj sad slucaj koji mi se skoro desio prije mjesec dana mi je najgori.

zabavljao sam se sa djevojkom 2 godine, i bilo je sve super, odjednom sam poceo dobivati neke sumnje, pocele su i ceste svadje. dobio sam i nagle promjene raspolozenja. i raskinuli smo prije mjesec dana, ona ne zeli da se vrati kaze da je sad sretna i ja koliko god pokusajem da prihvatim to neda mi se, vrti mi se stalno po glavi ne mogu da polazem vozacki , ne mogu da pocnem nigdje raditi , sta god da pokusam samo mi se ona vrti po glavi i ne mogu da potisnem te misli, trzam se u snu budim se, tablete koje pijem ne pomazu. ne mogu da jedem ni da pijem nista mi se neda. molim vas ako neko ima savjet neka mi da ili neka mi pomogne ja mislim da ovdje ima vise nego obicna depresija. jer mi je ovo do sada nesto najgore. molim vas za pomoc

i da dodam jos da od kad znam za sebe razmisljam o tome , da legnem i da se ne probudim vise, i prije par dana sam pokusao, kada sam popio 6 tabletai alkohola, mislim da mi je Allah dao priliku da ispravim to, ikajem se zbog tog, ali mi se i dalje vrti po glavi. i zato molim za pomoc

maslina
Mlađi član
Postovi: 85
Pridružio se: Sub Avg 24, 2013 7:09 pm

Re: molim za pomoc, hitno!!!

Post od maslina » Sre Feb 04, 2015 2:07 pm

Sudeći po opisu kojeg si naveo sve upućuje na to da bi mogao imati problam sa džinima. Da bi se uvjerio da li je zaista tako ili ne poslušaj rukju. Sve ti je evo opisano na ovoj stranici pa kada preslušaš javi kako je bilo.

http://www.lijecenje-kuranom.com/audio

ajdin.t
Posmatrač
Postovi: 8
Pridružio se: Uto Feb 03, 2015 7:07 pm

Re: molim za pomoc, hitno!!!

Post od ajdin.t » Sre Feb 04, 2015 2:33 pm

odslusao sam bio, i mati me je gledala, neke stvari znam da sam uradio kao trzanja rukama i otezano dianje, ali nisam mogao da kontrolisem osjeco sam da je tesko, a neke stvari ne znam da sam radio vec mi je mati rekla, trzanje nogama smrknem se pa se nasmijem pa hocu da placem, i kad sam odslusao jos uvijek sam tesko disao.

a i ne mogu nista da pamtim, a inace imam dobro pamcenje sad ne mogu obicne znakove da zapamtim na testovima

maslina
Mlađi član
Postovi: 85
Pridružio se: Sub Avg 24, 2013 7:09 pm

Re: molim za pomoc, hitno!!!

Post od maslina » Sre Feb 04, 2015 2:49 pm

E pa ako je tako bilo onda je situacija jasna. Najbolje bi bilo kada bi mogao otici nekome od ucaca. Ovisno u kojem mjestu zivis moze ti se ovdje preporuciti neko pouzdan u tvojoj blizini.

U medjuvremenu ti treba da pocnes da mijenjas zivot. Baci i odstrani sve sto je u Islamu zabranjeno i pocni se pridrzavati propisa i farzova. Samo tako se mozes nadati da se rjesis problema i da ti bude bolje. Kojem god ucacu da odes, oni su tu samo da poguraju a glavni dio posla moras ti licno da odradis.

ajdin.t
Posmatrač
Postovi: 8
Pridružio se: Uto Feb 03, 2015 7:07 pm

Re: molim za pomoc, hitno!!!

Post od ajdin.t » Sre Feb 04, 2015 2:58 pm

javio sam se bas enesu, posto sam ja iz tuzle. ali sada je zauzet, javit ce mi se kad bude mogao ako Bog da . a ja zelim sada da mijenjam sve to,
ali vjerujetel mi kad nemam snage, da jedva sad i ovdje pisem. a zelim da idem naprijed neke sam ciljeve sebi postavio uz Allahovu pomoc ali sad ne mogu. jednostavno ne mogu da se izborim u ovim trenutcima, a borim se. samo me vraca nazad i misli me ubise kao sto sam naveo.

ajdin.t
Posmatrač
Postovi: 8
Pridružio se: Uto Feb 03, 2015 7:07 pm

Re: molim za pomoc, hitno!!!

Post od ajdin.t » Sre Feb 04, 2015 3:17 pm

i zelim reci da sam prije odprilike godinu dana, sanjao kako spavam sa nekom zenom , i kada sam ustao , izbacio sam sjeme. nije mi bilo uopste jasno kako je to moguce. trazio sam i po internetu ima samo kada dzin muskarac spava sa zenom, dali je moguce i obratno. i dali je moguce ako sam slucajno prespavao na posteljini gdje je djevojka dobila menstruaciju i ako ja to nisam primjetio, dali je to uzrok sto ne mogu da je izbacim iz misli.

djetelina
pisem pomalo
Postovi: 28
Pridružio se: Uto Okt 01, 2013 8:46 am
Lokacija: Sarajevo

Re: molim za pomoc, hitno!!!

Post od djetelina » Sre Feb 04, 2015 8:36 pm

Baš kako ti je maslina napisala, ti sebi najbolje možeš pomoći, tako da redovno obavljaš namaz, ideš u džamiju, učiš svaki dan po koju stranicu Kur'ana, ako ne na arapski, onda na bosanskom. Samo Allah dž.š. zna šta je uzrok i ne zamaraj se s time, nego se posveti rješavanju toga.

Odgovori