momci trebam pomoc!

Pitanja vezana za oblast lijecenje i neobjanjenog putem savremene nauke

Moderatori: Haris, EMIRgr, Yassin

Odgovori
lolz
Posmatrač
Postovi: 3
Pridružio se: Sre Mar 04, 2015 1:22 pm

momci trebam pomoc!

Post od lolz » Sre Mar 04, 2015 1:25 pm

Esselamu Aleikum we rahmetllah! Imam veliki problem, a tice se homoseksualizma. Pokajao sam se, a Allah najbolje zna, vec 3 godine pokusavam da se rijesim ovog problema, ali jos uvijek postoji. Hvala Allahu u namazu sam vih 5 vakata, poceo sam sa ucenjem Kur'ana ali jednostavno ne mogu da se rijesim tog osjecaja. ima momenata ili mjesici kada mislim da je sve u redu, pa ponovo sve iz pocetka. Hvala Allahu nisam nikada imao iakkav kontakt/spolni sa muskarcima, a mozda je bitno napomenuti da sam bio zlostavljan u djetinjstvu od dvojice djecaka. Sve zvuci bolesno i hvala Allahu da sam spoznao pravi put ali jos uvijek imam taj osjecaj i problem, kako da ga se rijesim. Narano sabur i samo istarajti u svojim namjerama, ali se stalno bojim da mi Allah nikada nece oprostiti, jer je veliki grijeh koji sam pocinio. Zivio sam na zapadu kao dijete dugo vremena, i smarrao sam to normalnom pojavom. trenuto studiram u cairu, pokusavam na razne nacine da seizlijecim, i nisamn iakda ni od koga trazio pomoc, ali tebe brate pita za savjet stada radim. Cuo sam za lijecenje Kuranom, ali se bojim, jer svakavih ljidu danas ima oko nas. a gatara narocito, i nemam namjeu da ih posjetim makar patio. Volio bi da cujem vase misljenje i kako naci nekog ko stvarno lijeci Kur'anom, a mislim da je najbolje da ja sam z redovno ucenje Kurana pokusavam, ali imam osjecaj da samopotiskujem u sebe. molim te brate pomozi mi. Iskreno te molim i molim Allaha dz.s da te nagradi. Selam!

maslina
Mlađi član
Postovi: 85
Pridružio se: Sub Avg 24, 2013 7:09 pm

Re: momci trebam pomoc!

Post od maslina » Sre Mar 04, 2015 2:49 pm

Alejkumusselam!

Sasvim moguće da su ti osjećaji i nagoni uzrokovani od strane džina. Da bi ustanovio da li imaš problem možeš poslušati rukju pa ćeš vidjeti kako se osjećaš dok uči. Na ovoj stranici ti je sve opisano detaljno. Rukja ne traje dugo, 30 min. Poslušaj pa napiši kako ti je bilo.

http://www.lijecenje-kuranom.com/audio

lolz
Posmatrač
Postovi: 3
Pridružio se: Sre Mar 04, 2015 1:22 pm

Re: momci trebam pomoc!

Post od lolz » Sre Mar 04, 2015 3:16 pm

preslusao sam, srce mi je hlupalo i malo mi se celo znojilo jel to znaci da imam dzina u sebi?

maslina
Mlađi član
Postovi: 85
Pridružio se: Sub Avg 24, 2013 7:09 pm

Re: momci trebam pomoc!

Post od maslina » Sre Mar 04, 2015 3:47 pm

dobre su šanse da ima neko. Uradi onako kako je napisano na stranici, slušaj rukju narednih par dana, po mogućnosti ujutro (oko sabaha) i navečer (pred akšam) pa ćeš vidjeti kako će ti biti.

Haris
Veteran
Postovi: 1466
Pridružio se: Pet Nov 14, 2008 6:35 pm
Lokacija: Zavidovici, Bosna i Hercegovina
Kontakt:

Re: momci trebam pomoc!

Post od Haris » Sre Mar 04, 2015 6:43 pm

Možda je moguće i da imaš ženskog džinna kod sebe. Džinni obično traže slabe tačke na insanima da bi ušli u tijelo. Tebi su možda našli tu da se bojiš zlostavljanja.

Ako si zlostavljan protiv svoje volje, nisi odgovoran. Bez obzira, i da si svjesno uradio, ne treba sumnjat u Allahovu milost nakon što se pokajemo. Allah može oprostit grijehe da ih ima koliko morske pjene, i oprostit će kome On hoće.

Odgovori