Molim vas pomozite mi

Pitanja vezana za oblast lijecenje i neobjanjenog putem savremene nauke

Moderatori: Haris, EMIRgr, Yassin

Odgovori
azem45
Posmatrač
Postovi: 1
Pridružio se: Uto Apr 28, 2015 10:30 pm

Molim vas pomozite mi

Post od azem45 » Ned Maj 03, 2015 12:59 pm

Esselamu alejkum !
Imam 19 godina prije 2 god. presla sam na Islam ali kako sam u januaru i februaru ove god. imala neke napade gusenja kocenje ruku, strah od smrti skrenula sam sa Allahovog puta, obratila sam se sihirbazici za pomoc salila mi je strhu na olovu mi je ispricala svakve glupsoti kako mi je radjeno sa mrtvackom zemljom, moja slika i prsten su zakopani u grob, a kako radi sa ef. Hasanom Babajicem iz Tuzle on mi je dao svoju hamajliju , zbog koje me sad grize savjest, ali ne samo to majka me je nagovorila da se vratim pravoslavlju.
Ono sto se meni desilo veceras ne znam kako cu sebi oprostit dok nisam presla na Islam isli smo kod istog efendije taj sejtan me je jednom ispipao po svim intimnom mjestima jedva me je pustao, kad god bi dosla kuci posle njegovg tretmana "prociscenja od crne magije" imala bih jake nagone da se samozadovoljavam nakon cega bih se pokajala i grizla bi me savjest sv je to trajalo dok nisam presla na Islam
bacila tu hamjaliju i da ne spominjem osim sto sam se rjesila tog grjesenja sa svojim tjelom u zivotu mi je sve teklo bolje i to sve do sad od kako mi je ta zena salila strave i taj ef. kod kojeg sam ostila na nagovor svoje majke on mi je dao hamajliju trokutastog oblika pise broj 100. na njoj moje ime i nesto na arapskom a ne usudjujem se da ju otvorim , opet se javio isit problem sa samozadovoljavanjem i zbog toga da mi Allah oprosti mrzim i samu sebe jer ne zelim da to radim a to mi se desi da uradim i progoneme uznemirujuce misli i snovi da sa nekim vodim ljubav. Molim Vas mozete li me posavjetovst sta da radim ne zelim da budem mnogobozac zelim Islam i zelim da se rjesim tih misli i cinjenja grjeha. Imam osjecaj da me dzini sliuju i primoravaju da radim nesto sto ne zelim s tim sam imala problema dok nisam presla na Islam kada sam presla na Islam to se smanjilo dok se skorz tog nisam rjesila kako su me nagovorili da prihvatim pravoslavlje ponovo i da odem kod te zene i efendije problem se opet javlja Da jos samo napomenem da nas ranije imala snove u kojima me neko siluje, jedno sam se probudila u zoru i imala sam osjecaj da je to stvarno ustala sam dok nisam dolsa sebi procila Euzu i nasatvila spavat , da li je moguce da me dzini siluju i da li je moguce da je taj efendija poslao svoje dzine da me siluje preko hamajlije koju mi je dao i dta radim sa tom hamajlijom.MOLIM VAS ODGOVORITE MI I POMOZITE !

Tuzlakk
Posmatrač
Postovi: 4
Pridružio se: Sub Avg 29, 2015 4:24 pm

Re: Molim vas pomozite mi

Post od Tuzlakk » Sub Avg 29, 2015 5:21 pm

We selam.
Kao prvo, NIKADA ne smiješ izgubiti nadu u Allahovu milost. Allah će oprostiti svima onima koji iskreno traže oprosta od Njega. Živa si elhamdulillah i ima nade za tebe.
Ići kojekakvim hodžama i sihirbazima je greška i veliki grijeh ali šta je tu je. Svjesna si toga da je to greška i to je dobar početak, hvala Allahu. Moj savjet ti je slijedeći:
- prvo moraš da se pokaješ Allahu za to što si uradila i da kreneš iz početka
- drugo moraš uništiti tu "hamajliju" što imaš jer od nje nemaš koristi samo štetu (i svaku drugu hamajliju)
- treće otići kod nekog ispravnog na rukju. Koliko sam skontao da si u Tuzli ili okolici. Iz Tuzle bi ti preporučio dva insana koja liječe ispravno a to je Arif Oruč (Čaklovići kod džamije) i Abdusselam (zaboravio sam prezime, ali ima prostor kod kipova blizu). Oba učača zahtijevaju, kad su u pitanju ženske osobe, da sa njima bude mahrem (brat, muž, otac, djed..)
- ako nisi u mogućnosti otiči na rukju onda moraš pojačati svoje ibadete i vezu sa Allahom jer ćeš na time smanjiti uticaj šejtana
- ubjeđenje - znaj da ne liječi niko sem Allah, učači rukje su samo doktori koji koriste lijek koji je Allah propisao
- NE IDI više nikome OSIM za koga pouzdano znaš da je ispravan a pogotovo ne nekim romkinjama Fatimam i sličnim
- i ne zaboravi dovu!

Odgovori