Potreban pomoc na problem

Pitanja vezana za oblast lijecenje i neobjanjenog putem savremene nauke

Moderatori: Haris, EMIRgr, Yassin

eklondon
Posmatrač
Postovi: 6
Pridružio se: Sre Feb 10, 2016 9:37 am

Potreban pomoc na problem

Post od eklondon » Sre Feb 10, 2016 9:57 am

Esselamu Alejkum brace i sestara,

Imam jedan problem u svom zivotu. Od svog 12 godinu meni se cara i razne sam lekove ucinio i razne ljudi posjetio. Imao sam probleme gdje sam bio pokupljen u stanje da vidim mrtve i grobove od djela ovog caranje. Hvala Allahu uspio sam da lijecim ovo. Medutim, imam probleme u svom zivotu s ljubav. Sad sam 22 godine, i nikad nisam imao srecu u tome. Meni je lijecnik koji mi je pomogao kad sam bio 12 mi je rekao da meni nedostaje ljubav i da mi je napravljeno da ne imam srecu s time.

Ja sam nedavno upoznao jednu devojku koja mi se mnogo svida. I ja njoj sam dopodao. Oboje smo vjernici, i oboje cekamo brak da bi imali prve odnose s nekim. S time ona mi je sjela za srce, i mi smo napravili planove za nas. Pricali smo o brak, o deca, o svemu sta ide s time. Pricao sam svom ocu za njom. Sta drugi da kazem nego da je ona meni mnogo draga i kad bi joj trebalo kapi krv dao bi joj svoje, toliko sam za njom poludio.

A sad problem dolazi - odjednom medu nas je kao da grom puklo. Ja za nju ne mogu nista uraditi kako treba. Ona mi kaze da gusim je s ljubav, pa ja se malo ohladim. Sad kad se ohladim ona meni nece da zna. Trpim sve od nje, jer hocu nju i ni jednu drugu. Ona je ta koje moje srce je odabralo za bracnog druga, a znam da i ona zeli to od mene. Ispitivao sam sve. Njena najbolja drugarica mi je sve pricala. Zeli ona mene, koliko ja zelim nju. Ali nesta se ne da. Ima nesta tu, jaca sila, koja koci sve. Imam neprijatelji u familiju s oceva strane (tetka, stricovi) koji su mi carali prvi put kad sam bio 12. Oni mojoj familiji, ocu, mamu, meni uvek na nesu zlo putem caranje.

Ja u svom zivotu nikad nisam bio sretan dete, nikad nisam osjetio ljubav od curu/zenu, cak nikad nisam ni imao vezu. Sve sto neka moc mi neda. Klanjao sam, molio sam Allahu, uputim dovu svaki dan da mi da nju za bracnog druga, jer ona je zena koja zelim da bude mojoj deci primjer, a kao prvo, majka.

Postojili ista da me moze pomoci, da ovih sto mi caraju puste na miru vis jednom, da ovo sto hocu da djelim ljubav s nju, da se to desi bez probleme. Jedan dan sam za nju sve, a drugi balaga na lopatu. Taj grom pukne medu nas i nista nije uredu. Neka sila postoji i cini mi zlo, a ne znam kako da otjeram vise. Hodze su mi dolazili kuci u Bosni, nasli su u kuci zapise, dlake s stidne mjesta, nokte, s gavran kljun, konac od mjeren i to sve zamotano i stavito u jastuci. Ovo se desilo pre 2 godine. Kad sam bio 12 hodza mi je rekao ocu da mi se salje zapise preko musice po noci, pa sam isto tako morao razne stvari uciniti i hvala Allahu uspio sam.

Ali sad preostalo je ovo sto mi ljubav ne ide, i to iz razloga sto mi neko radi uvek. Pomozite ako mozete, uputite me na pravacu na koju trebam da odem molim vas.

Haris
Veteran
Postovi: 1466
Pridružio se: Pet Nov 14, 2008 6:35 pm
Lokacija: Zavidovici, Bosna i Hercegovina
Kontakt:

Re: Potreban pomoc na problem

Post od Haris » Sre Feb 10, 2016 2:01 pm

Alejkumu selam,

Najbolje je da porazgovaraš sa njom i njenim ocem i objasniš situaciju. Najbitnije je naći razumijevanje i pomoć osobe koja hoće da prihvati ono što joj se kaže, pa da i ti nju razumiješ ako ona ima neke probleme i ne padaš u očaj, a isto tako da i ona tebe razumije.

Ukoliko doista postoji problem kod tebe ili vas oboje, onda imate dobro podlogu, vjernici ste, obavljate namaz. Potrudite se da se družite sa Kur'anom, ako ne poznajete arapsko pismo, naučite i učite izvorno iz Kur'ana.

Onda najbolja je borba prsa u prsa sa problemom, sve okolo hodanje preko nekih nena što gledaju u kašike i grah, sve je to odvlačenje pažnje samom sebi. Npr. ako imaš problem sa prevelikom srdžbom, trudiš se da ugasiš to stanje u sebi kad ti nadođe pa makar sebi ruku odgrizao. Vi se morate dogovorit šta hoćete i kako i kretat se u tom pravcu.

Sa druge strane, žene to htjele ili ne htjele priznat, ali praksa je pokazala. Žene iako vole nježnost, i po prirodi su nježne, ne vole baš muškarce koji plaho "sline" oko njih. Ženi je bitniji muškarac sa stavom koji zna i odbrusit i reći NE u nekim situacijama, nego da svaka situacija završava sa DA, DRAGA. To je jednostavno tako. Vremenom to dosadi ženi i onda počne izvoljevat. Ja što lično znam slučajeva, da li u nekoj vezi, ili braku. Nakon nekog vremena ohladi žensko od tog "princa na bijelom konju". Tako ako je "gušiš ljubavlju", onda promijeni taktiku, ohladi malo :) Nemoj kupovat mede i bombonjerice. Obije se i to o glavu :D

elma np
Stari član
Postovi: 236
Pridružio se: Sub Dec 10, 2005 6:27 pm

Re: Potreban pomoc na problem

Post od elma np » Sre Feb 10, 2016 3:10 pm

Alejkumu selam,kazi toj devojci i njenoj porodici istinu u vezi svega toga sto si nasao u vezi neprijatelja sa oceve strane,pa ako te prihvati takvog onda se uzmite i uz Allahovu pomoc se lecite i zastitite oboje od sihra i sihirbaza na ispravan serijatski nacin,sto znaci nikakvo dovodjenje "hodza","tetki","nana",nego se drzite Kur`ana i sunneta,citaj malo o tewhidu,upoznaj islam,trudi se da 100% zivis po islamskim propisima,citaj malo ko su te nane,tetke,hodze,itd.A ja cu ti ukratko reci ko su,to su jedne kukavice koji su uzeli sejtana za gospodara radi nekih malih koristi na ovom svetu,kada nadjes sihire uzmi abdest pa sve to zapali uceci sure El Fatihu,El Felek,En Nas i ajetul Kursiju,i ne boj se nikoga osim Allaha.Svi mi imamo neprijatelje,ovaj zivot je samo test,neka ti cilj bude uvek dzennet,kuca jednog vernika/vernice treba da je cista,da nema psa u kuci,da nema slika,da nema cigareta,da nema muzike pa cak ni ilahija sa muzikom,da nema alkohola,da nema razvrata,u kuci treba da se uci kur"an,da se klanja,zikri koji su nam propisani trebaju se redovno uciti,kupi knjigu Hisnul Muslim zbrika dova,tu imaju sve vrste zikra a knjiga kosta oko 2 evra,nauci na vodu,na med,na maslinovo ulje,na curukotovo ulje po 11 puta El Fatihu,El Inshirah,Kafirun,El Ihlas,El Felek,En Nas,Ajetul Kursiju,a ako znas uciti Kur`an onda dodaj jos ajeta koji smetaju dzinima poput ajeta El Araf 117-122,Junus 80-82,El Burudz 10,Ta-Ha 69,El Isra 81,i Ezan,tako naucenu vodu,med,ulje pij posle sabah namaza,posle aksam namaza i pred spavanje,sa curukotovim ulje i maslinovim uljem se mozes mazati od glave do stomaka i od kolena do clanaka,ucenu vodu pij uvek umesto obicne neucene vode.Uzmi sprej-flasicu pa stavi ucene vode i dodaj malo soli pa prskaj posle sabah namaza,posle aksam namaza coskove od kuce/stana u svakoj sobi i hodniku OSIM KUPATILA,prskaj svoju odecu,svoju posteljinu,i kad ti bude bolje ne prestaj sa zikrovima i terapijama,kad vec znas da imas neprijatelje u familiji nikako ne prestaj sa terapijom i zikrovima,jer takve osobe te nece ostaviti nikada na miru a ni tvoju zenu ni decu kad budes imao in shaa Allah.Neka ti je ovaj ajet uvek na pameti kad mislis da ne mozes da izdrzis i kad ti dodje da se predas.
“A ti strpljivo cekaj presudu Gospodara svoga, Mi tebe I vidimo I stitimo; I velicaj I hvali Gospodara svoga kad ustajes, I nocu Ga velicaj, I kad se zvijezde gube.” (El-Tur : 48-49)

eklondon
Posmatrač
Postovi: 6
Pridružio se: Sre Feb 10, 2016 9:37 am

Re: Potreban pomoc na problem

Post od eklondon » Sre Feb 10, 2016 6:04 pm

Hvala na odgovore.

Ja ne znam zaista nesto moram preuzeti, oslanjam se na pomoc Allaha jer On je sve moguce. Neko mi kaze sudbina od nje ne mozes pobeci, sve je to uredu, ali zasto meni mora moju sudbinu drugi kriviti svojom zlu. Zasto ne moze samo da me puste na miru vise. Allah vidi i sve zna sta mi se radi, pa stici ce njima Allahovu kaznu. Ali trenutno ja sam nad dno u svom zivotu. Nista mi ne ide. Ne mogu spavat. Imam misle da sebi ucinim zlo, a to nikad nisam pre imao. Kad kazem to, ja nemam razlog da cinim, ali jednostavno neke mi misle lete po glavi. Ujutro imam probleme svake zore 5/6 sati s povracanje, ne povracam nista ali hoce dusu da iscupa. Koliko sam ja suza spustio po sto ne mogu da ih pobjedim. Po sto mi upropaste sve.

Samo zelim da mogu naci svoj mir za zenom koje moje srce je odabralo, ali ne daju nam ni to :(

elma np
Stari član
Postovi: 236
Pridružio se: Sub Dec 10, 2005 6:27 pm

Re: Potreban pomoc na problem

Post od elma np » Sre Feb 10, 2016 7:53 pm

Nisi jedini sa takvim problemima,ima neko i gore probleme,da te puste nece jer je to njihov hobi,sto vise osoba uniste to ih vise sejtan slusa,ali ako se pridrzavas vere onda ces manje problema da imas.Allah dz.s. kaze: „Dzine i ljude sam stvorio samo zato da Me obozavaju, (da mi se klanjaju)“. (Kuran Ez-Zarijat 56) Nismo stvoreni da ugadjamo sebi nego smo stvoreni samo Allaha da obozavamo,nema potrebe da ocajavas ti se boj Allaha,osloni se na Allaha i videces da ce sve biti dobro in shaa Allah,ne odugovlaci sa zenidbom,ako te devojka prihvata sa svim tim problemima,onda se odmah vencajte nek sejtani placu,njih to boli puno.Ako ti je za neku utehu mene godinama pokusavaju da ubiju,razne sihre smrti mi prave,svakog dana barem po jedan sihr,pa evo me ne ocajavam,borim se,uzdam se u Allaha,bice onako kako Allah hoce :wink: Pocni da klanjas nocni namaz po 8 rekata najbolje,to dzinima puno smeta.Ova rukja je jako efikasna pa je slusaj po 2 puta na dan https://youtu.be/xQs1Bvbn9ww

eklondon
Posmatrač
Postovi: 6
Pridružio se: Sre Feb 10, 2016 9:37 am

Re: Potreban pomoc na problem

Post od eklondon » Sre Feb 10, 2016 11:19 pm

Hvala ti na savjet i upute Elma.

Ja večeras svakako putujem za Bosnu, pa cu imati vise mogućnosti da se lecim. Slusat cu ovu što si mi preporučila, i ako Bog da, uz Njegovu pomoć cu pobediti ove zlo tvoraca.

Nek je Allahova milost na vama i mnogo ti hvala opet za savjet i upustva, također i za Haris.

elma np
Stari član
Postovi: 236
Pridružio se: Sub Dec 10, 2005 6:27 pm

Re: Potreban pomoc na problem

Post od elma np » Čet Feb 11, 2016 7:38 am

Hvala pripada samo Allahu,drago mi je da imam mogucnost da podelim nesto od znanja koje sam stekla.
Kur'anski ajet: "Misle li ljudi da ce biti ostavljeni na miru ako kazu: "Mi vjerujemo! i da u iskusenje nece biti dovedeni? A Mi smo u iskusenje dovodili i one prije njih, da bi Allah sigurno ukazao na one koji govore istinu i na one koji lazu." (Kur'an, 28:2-3)
"Cudan li je slucaj vjernika! Sta god mu se dogodi, ispadne dobro po njega. To ne vazi ni za kog drugog osim za vjernika. Ako ga zadesi kakva sreca, bude zahvalan, pa mu se to upise u dobro djelo, a ako ga pogodi kakva nesreca, bude strpljiv, pa mu se i to (strpljivost na nesreci) upise u dobro djelo." (Hadis biljezi Muslim)
"Kome Allah hoce dobro, stavi ga na iskusenje" (hadis biljezi Buharija) "Velika nagrada ide uz veliku nedacu. Kada Allah swt zavoli jedan narod, On ga stavi na iskusenje, pa sa onim, ko to sa zadovoljstvom prihvati, bude zadovoljan, a na onoga, ko to prihvati sa ogorcenjem, se rasrdi." (Tirmizi i Ibn Madze)
Kad vec ides u Bosnu,tamo uzmi vode sa prirodnih izvora/cesama jer je ta voda mnogo efikasnija od obicne vode sa cesme u borbi protiv dzina,iz iskustva znam,tako da nauci na izvorsku vodu(maksimum na 2 litra vode nauci jer je tako najjaci efekat a ako naucis na vise od 2 litra onda je slabiji efekat sura/ajeta) sve one sure/ajete koje sam ti rekla,i nemoj ni slucajno posecivati nikakve nane ni hodze,ne trazi pomoc od prljavih kafira koji se klanjaju sejtanu,ne izazivaj Allahovu srdzbu!Veruj mi iz iskustva takve osobe su u stanju da ubiju rodjenu decu uz pomoc dzina!Ne shvatam osobe koje idu takvim osobama(sejtanima u ljudskom obliku) i traze pomoc. Nemoj zaboraviti da kupis knjigu Hisnul Muslimi Zbrika dova u BiH kosta oko 4 km,a preporucujem ti jos jednu jako korisnu knjigu Dzini i ljudske bolesti - Lijecenje u svjetlu Kurana i sunneta (Dr.Halil Ibn Ibrahim Amin) knjiga kosta od 10 do 15 evra,crne je boje i sadrzi puno toga u vezi ispravnog lecenja od sihra,izmedju ostalog u njoj pise o lekovitosti zem-zem vode,i tu vodu bih ti preporucila da kupis mislim da 250 ml kosta oko nekih 5km u BiH,isto tako u kjnizi pise o sidru,o indijskom kostusu,o curukotu,sidr potrazi u buticima gde se prodaje odeca za pokrivene zene.Raspitaj se ko radi hidzamu pa i hidzamu uradi in shaa Allah,jako je efikasna i hidzama.
Od Ebu Hurejre, radijallahu 'anhu, se prenosi da je Allahov poslanik, sallallahu 'alejhi we selleme rekao: „Ni jednu bolest Allah još nije spustio, a da za nju nije dao lijeka!“ (Buharija, 10/113, i Ibn Madžeh, 3439) Usama ibn Šurejk je kazao: „Bio sam kod Vjerovjesnika, sallallahu 'alejhi we selleme kada mu doðoše neki beduini, te rekoše: „O Allahov poslaniče, da li treba da se liječimo? On im reče: „Naravno, liječite se Allahovi robovi, jer, Uzvišeni Allah nije dao ni jednu bolest a da za nju nije dao i lijeka! Osim od jedne bolesti!“ Rekoše: „Koja je to bolest?“ Reče: „Starost!“ (Ahmed, 4/278, Ibn Madžeh, 3436, Ebu Davud, 3855, Tirmizi, 2039) Mnogobrojni hadisi Allahovog poslanika, sallallahu 'alejhi we selleme, podstiču na činjenje hidžame. Od Džabira, radijallahu 'anhu, se prenosi da je rekao: Čuo sam Allahovog poslanika, sallallahu 'alejhi we selleme gdje kaže: „Ako i u čemu od toga sa čime se liječite ima koristi, onda je to u pijenju meda, ili u rezu od hidžame, ili u žigosanju vatrom, a ja ne volim žigosanje.“ (Buharija, 5702; Ibn Madžeh, 3476; Ahmed, 1/245) Od Ibn Mes'uda, radijallahu 'anhu, se prenosi da je rekao: „Rekao je Allahov poslanik, sallallahu 'alejhi we selleme: „Pored god koje skupine meleka bi naišao u noći Isra'a, rekli bi mi: „O Muhammede, naredi svome ummetu da čine hidžamu!“ (Ibn Madžeh od Enesa radijallahu 'anhu, 3479; Tirmizija od Ibn Mes'uda, a šejh Albani, rahimehullahi, je hadis ocjenio vjerodostojnim, Sahih El-Džami', 5671)
Od Selme, radijallahu 'anha, se prenosi da je rekla: „Ko god bi se Allahovom poslaniku, sallallahu 'alejhi we selleme, požalio na bolove u glavi, on bi mu rekao: „Učini hidžamu!“ (Ebu Davud, 3858; Tirmizi, 2055, Ibn Madžeh, 3502) Od Asima ibn Omera ibn Katade se prenosi da je Džabir, radijallahu 'anhu, posjetio El-Mukni'a, pa mu je rekao: „Neću otići sve dok ne učiniš hidžamu!“ Zatim je kazao: „čuo sam Allahovog poslanika, sallallahu 'alejhi we selleme, kako kaže: „U tome je lijek!“ (Buharija, 5697; Muslim, 4/1729) Od Ibn Buhejneh, se prenosi da je Allahov poslanik, sallallahu 'alejhi we seleme, učinio hidžmu na sredini glave, dok je bio u ihramima, na putu za Mekku. (Buharija, 5998)
Osim ovoga, hidžama se može činiti i za liječenje od drugih bolesti, kao protiv bolova i upala u zglobovima, za liječenje od reumatizma i bolova nastalih od njega, protiv malaksalosti, išijasa, bolesti mokraćnog mjehura i bubrega, hemiplegije nastale uslijed sudara, protiv povišenog i smanjenog pritiska, visokog holesterola, upale jetre, srčanih bolesti, bolesti šećera, za uravnoteženje mjesečnog ciklusa kod žena, kožnih bolesti i alergija, i još mnogih drugih bolesti.

eklondon
Posmatrač
Postovi: 6
Pridružio se: Sre Feb 10, 2016 9:37 am

Re: Potreban pomoc na problem

Post od eklondon » Čet Feb 25, 2016 6:42 pm

Sellamu Alejkum

Hteo bih da naglasim neke stvari. Hvala dragom Allaha našao sam spasa od svoji probleme dok sam proveo ovih dve sedmice u BiH.

Da napomenim, imao sam probleme s bolove u prsa, natjeranje povraćanje ujutro bez ikakve aktuelne povraćanje, konstantno placenje, glupi misle o cinjenem zlo sebi i svojoj najbližima i problema s curom za koje ja želim da mi postane supruga u ime Allaha da zajedno živimo život po Islamske naredbe inshaAllah.

Međutim, tražio sam spas od razne izvore jer sam crkavao. Tačno me je ubilo ovo. Još međutim, načinio sam štetu i svojim roditeljima hem zdravlje (iz razloga što oni su patili da me vide ovako) a i finansijske (što su mi oni platili za traženje spas na razne strane).

Isao sam doktor da mi pregledao, hvala Bogu nalaze kaže da sam zdrav momak i da bolove znači nisu s te strane. Tako da sam posjetio "hodzama" i dobio "zapise" koje trebam da pijem i hamajlije što trebam da nosim, ali to nije pomoglo jer znam sad posle i posjete ove stranice da zapise ne može zaštititi čoveka, već samo Allah može. Namaz u vjera u Allaha.

Hvala Allaha čuo sam za jednog čoveka iz Tuzle, što lijeci s Kuranom i rukje. Imao sam uspešan terapiju gde mi je iscerao dzin iz telo posle reakcije moje nad njegovom učenje. Ja ne bi da zalazim u to puno jer ne znam jel najbolje da se priča o te stvari?

Eto, kažem, hvala Allaha sam našao spas, i iscerao dzinove što su mi bili poslati preko sihirbaze (iz familije svoje) i očistio sam svoju kuću, garažu, okucnicu, čak mi je i u auto nalazilo te sihir i uspešno sam očistio to uz pomoć tog čoveka Issa.

Pružio mi je savjet da dušmani moji ce uvek slati to meni jer su zavidni, a i uzeli su sejtan za prijatelj i oni moraju s time da se bave, tako da se štitim s namazom, abdestom, izgovor bismillah svaki put kad jedem, pijem, ulazim u kući, izlazim, pre spavanje, znači šta god uz bismillah. Uz to da pustim u kući i stalno da slušam Kuran i sure itd.

Znači hvala dragom Allahu sam se lijecio sve te probleme svoje sem to što imam probleme s curom to. Rečeno mi je da je ženski dzin mi bilo poslat ali da nije ljubavni. Neko nam ne da naša sreća i stavili su među mene i nju da ne možemo se gledati nekad, mislim ona, ne može mene da vidi a nekad sam za nju sve sve sve. Uputi bih joj savjet da se i ona pregleda za te stvarne, jer i ona je vjernik ko i ja, čak i bolja od mene i njoj se to divim, ali ne znam bili se našla uvređena s time da joj kažem :(

Eto znači svima hvala za ove savjet sto su pružili, i što sam našao spas preko lijecenje kurana i rukje , hvala Allaha sad sam dobro i izlijecio se. Da Bog sačuva šta sam sve prošao, ne zamislio nikome!

sarajevo.12
Mlađi član
Postovi: 82
Pridružio se: Ned Mar 08, 2015 7:51 am

Re: Potreban pomoc na problem

Post od sarajevo.12 » Sub Mar 12, 2016 9:30 am

Selam ovo kad citas ili da places ili da se od muke smijes.Ljudi vi cinite blud i kaze to je uredu.Kazete da je dzin uskocio halo dodite sebi.Nemozete ici u zabranu

kamilica
Mlađi član
Postovi: 106
Pridružio se: Sre Mar 27, 2013 10:23 am

Re: Potreban pomoc na problem

Post od kamilica » Ned Mar 13, 2016 10:20 pm

Eklondon hvalim te boze kada si se kutariso sada oprez i posto sam i ja od tuzle javi mi u inbox koji je tacno rijec o kojem ucacu selam

eklondon
Posmatrač
Postovi: 6
Pridružio se: Sre Feb 10, 2016 9:37 am

Re: Potreban pomoc na problem

Post od eklondon » Pon Mar 14, 2016 9:13 am

sarajevo.12 napisao:Selam ovo kad citas ili da places ili da se od muke smijes.Ljudi vi cinite blud i kaze to je uredu.Kazete da je dzin uskocio halo dodite sebi.Nemozete ici u zabranu
Ja se iskreno izvinjavam, nisam ti 100% s nasim jezikom, pa ne znam sta vi zelite izgovoriti s ovim? Ako mozete mi malo objasniti...

sarajevo.12
Mlađi član
Postovi: 82
Pridružio se: Ned Mar 08, 2015 7:51 am

Re: Potreban pomoc na problem

Post od sarajevo.12 » Uto Mar 29, 2016 5:35 am

Selam jesil imo sa dijevojkom blud itimni odnos

Haris
Veteran
Postovi: 1466
Pridružio se: Pet Nov 14, 2008 6:35 pm
Lokacija: Zavidovici, Bosna i Hercegovina
Kontakt:

Re: Potreban pomoc na problem

Post od Haris » Uto Mar 29, 2016 7:16 am

@eklondon, ne brini se, ni mi ga ne razumijemo :D

elhamdulillah1357
pisem pomalo
Postovi: 24
Pridružio se: Pon Mar 21, 2016 8:57 pm

Re: Potreban pomoc na problem

Post od elhamdulillah1357 » Uto Mar 29, 2016 8:43 pm

Brata sarajevo 12 je uhvatila ljubomora i mrznja prema grijehu u ime Allaha sto slabo ko ima,samo se zaletio na ono sto je mogao zakljuciti verovatno iz ovoga teksta posto nijedan drugi mi ne upucuje na to..."Oboje smo vjernici, i oboje cekamo brak da bi imali prve odnose s nekim"
Mozda je brat mislio da se ovde misli na intimni odnos....
:)

sarajevo.12
Mlađi član
Postovi: 82
Pridružio se: Ned Mar 08, 2015 7:51 am

Re: Potreban pomoc na problem

Post od sarajevo.12 » Čet Mar 31, 2016 5:59 am

Kod ucaca kad dodes nepita te ko si jesil Musliman nisi nego sijedi da ti proucim.Ucac nepita jesil imo ili imala sex sa svojom momkom odnosno dijevojkom nego ovco sijedi .Harise ja sam tebi davno govorio dodite u Sarajevo sve te ucace povedi i te koje si izlijeciio da sijednemo

Odgovori