Sihr načinjen porodici-liječenje?

Pitati mogu svi ali admistrator(Enes) samo može dati odgovor!

Moderator: EMIRgr

Odgovori
Dawud
Posmatrač
Postovi: 1
Pridružio se: Pet Jan 26, 2018 6:38 am
Lokacija: Sandžak

Sihr načinjen porodici-liječenje?

Post od Dawud » Uto Jan 30, 2018 2:06 pm

EsSelamu Alejkum braćo i sestre.

Imam nekoliko pitanja, tj. trebalo bi mi nekoliko savjeta.
Naime, prije dugog niza godina (Allah najbolje zna kada) načinjeno je nekoliko sihira mojoj užoj (ili široj porodici). Bilo je tu dosta nekih neprijatnih stvari, svađa, pucali su brakovi, pa se ponovo obnavljali, bilo raznoraznih uznemiravanja, nalazili su počevši unazad 40-ak godina sačinjene zapise uvijene u celofan, glave mrtvih životinja zakopane, nokte, dlake i ne sećam se više šta sve nisu...
Bilo je vrijeme Komunizma, pa nakon smrti rahmetli deda, skoro da nije bilo Islama u našim kućama.
Nikada se nisam odavao nekakvim porocima, alkohol sam probao nekoliko puta, poslednji put u srednjoj školi, sa 15-16 godina, ''naterali'' me drugari, onom pričom ''ti samo piješ sok''. Bio je zimski period, nešto ispred 12sati, popio sam pola flaše, pogledao na sahat, bilo je podne. POmislih: ''Srećni insani su sada u džamiji, odazivaju se svome Gospodaru, a šta ja radim, kome se odazivam???'' Od tada nisam više nikada, hvala Allahu.
Sa nekih 15-16 godina sam počeo sa Ramazanskim postom, koji nisam ni u najtežim uslovima prekidao ni u toku studija, zatim da klanjam Džummu, pa onda od 18-e i sabah, akšam i jaciju, pa onda od 19-e, kada sam pošao na fakultet u gradu u Srbiji uspostavio sam svih pet vakata, sa povremenim preskakanjem, naklanjavanjem. Negdje na polovini studija sam imao jaku blokadu u učenju, jaku dekoncentraciju, glavobolju i treperenje pred očima, što sam pripisao verovatnoj prehladi. Hvala Allahu, darovao mi je ustrajnost, i čitanje Kur'ana (prijevoda skoro svakodnevno), pa je blokada popustila, ali je ipak ostala, a hvala Allahu, darovao me je izvrsnom inteligencijom.
Ono što mi je bilo ''čudno'' jeste tegoba u učenju Kur'ana napamet-trebale su mi bukvalno sedmice da zapamtim i najkraće sure, dok sam sve ostalo pamtio u momentu.
Završio sam fakultet, ubrzo dobio jako dobar i lijepo plaćen posao ovde u Pazaru. I ostali ukućani su zarađivali poprilično dosta para, ali su se one jednostavno trošile, nestajale.
Na poslu sam dobro napredovao, pošteno, i od svih bio prepoznat kao neko ko je neverovatno dobar, čak su mi govorili ''ti čoveče nisi iz ovoga vremena, takvi ljudi su odavno nestali''. Hvala Allahu, sa godinama je moja vjera bila samo jača, nisam propuštao farzove, a i nafile su postale česte, a prema ljudima sam bio sve finiji, nezavisno da li su dobri ili ne. Počeo sam prije pet-šest godina da postim četvrtak, pa onda upreskok i ponedeljak, i već dvije-tri godine postim ih bez prekida.
Imao sam dekoncentrisanost u namazu, što sam pripisivao sebi, mojoj neodogovornosti, nesvesnosti, ali ipak nisam prekidao.
Činio sam dobra djela često, ali bi uvijek svijest prilikom činjenja bila na nezadovoljavajućem nivou (nezadovoljavajućem za mene, svaki put bih sebi govorio ''Trebalo je imati još čistiji nijjet'').
I tako godinama. Nisam mogao naći ''srodnu dušu'', tačnije nije se moglo održati. Uglavnom bi devojke bile veoma zainteresovane, čuli bismo se kratko (hvala Allahu, nisam ulazio u haram stvari), i onda se sve prekidalo, nekad sa moje, nekad sa njihove strane, bez objašnjivog razloga, samo ''onako odjednom''. Bilo mi je čudno, sumnjao sam da mi je napravila sihr jedna ženska koja je dugo, dugo navaljivala da budem sa njom, govorila kako će se ubiti i ne znam kakve još gluposti, ali hvala Allahu, nisam popustio. Nekoliko puta su ''veze'' koje su trebale prerasti u brak (da napomenem, čiste u potpunosti, bez dodira, poljubaca, osamljivanja) pucale bez kakvih razloga... Iz tog razloga sam prije nešto manje od dvije godine otišao jednom našem liječniku ovde u NP. Počeo je učiti Kur'an, meni su se zavrtele oči, nisam mogao da ih smirim. On je nastavio učiti, kazao je: ''ako je ovoj osobi postavljen sihr, neka se ona nagne nazad'', i ja se umalo prevrnuh, on me je sačekao. Nakon toga je nastavio učiti, ja sam osetio blago strujanje i drhtanje u tijelu, a on je opet kazao ''Ako se sihr nalazi u kući ove osobe, neka se ona nagne napred'', ja sam pokušavao da se suzdžim, međutim, nešto me je nateralo naprijed, a on me je opet zadržao. Dao mi je naučenu vodu, med i maslinovo ulje koje sam konzumirao nekih mesec dana i prskao vodom sve uglove u kući. Nakon toga sam otišao na kontrolu, on je učio, ali nije bilo nikakvih reakcija spolja vidljivih, a ja sam osećao da je problem i dalje tu. Rekao mi je da sam ''čist'', a ako zatreba da dođem i da mi uči dužu rukju. Međutim, ja sam sebe zavaravao da je sve u redu.
Nakon toga sam nastavio uobičajen, častan život, ali su mi se krajem prošlog leta desile neke nezgode, svaki put tuđom krivicom i svaki put sam bio u smrtnoj opasnosti. ''Izvukao'' sam se potpuno uveren da je to delo Uzvišenog, i da je to neki znak.
Otišao sam poslom na kraće od mesec dana u Srbiju, i neposredno prije polaska opet neke nezgode... vidim nisu čista posla, počnem sam sebi učiti na vodu, i samo naučenu vodu sam pio. U tom tuđem gradu sam razgovarao sa jednom koleginicom, Srpkinja je ali mnogo prijatan i fin insan. Ona se počela krstiti, sva začuđena, rekla mi je nešto u smislu: ''Mnogo je stvari tu da bi bile slučajne.''
Tamo sam bio super, napustila me je sanjivost i lijenost, baš mi se vratila koncentracija.
Nekoliko dana po povratku kući, opet mi se vratili stari simptomi. Odlučim da potražim nekoga ko je ''jači'' u liječenju, i hvala Allahu Milostivome, Samilosnom, odem kod Ferida Orahovca.
Ispričao sam mu ukratko, on me je kratko pregledao i dao mi terapiju. Na kolektivnoj rukji sam počeo da se trzam, da lupam rukama, kao da plešem.
Nakon mesec dana sam ponovo otišao, pitao ga šta je u pitanju, rekao mi je kratko: ''Molim te, ništa me ne pitaj'', i ja sam to ispoštovao sledećih oko pola godine, idući svakog meseca, s' tim da su na rukjama pokreti bili sve slabiji, na kraju sam mogao da ih kontrolišem, da budem miran. Onda mi je napokon kazao da je hvala Allahu ''GLAVNA OPASNOST PROŠLA''. Pitao sam ga šta je u pitanju-odgovorio mi je da je sihr. Opet sam postavio pitanje-da li su sve smetnje, i skoro da poginem nekoliko puta uzastopce povezani sa time, odgovorio mi je da jesu, i da je još povezano sa brakom.
Sledećeg puta je sa mnom otišao još jedan član porodice, za kojeg je kazao da je čist, ali mi je rekao da je čitava porodica ''bila napadana'', i ja sam se setio nekih problema koji su zaista postojali, ali nikako ih nismo povezivali sa tim. U međuvremenu su nestali, i kod roditelja postepeno, a i još kod jednog člana porodice koji je imao simptome slične mojima, bio je baš u problemu, da Allah sačuva, i kada sam je otišao pre mesec dana, istog dana je kod njega sve to nestalo, ''kao rukom odnešeno''.

Meni se dešava kada učim ezan ili ikamet, dok učim Kur'an ili zikrim, da mi se zatrese lijeva šaka.
Ili osetim bol u podlaktici lijevoj.
Ili ''Kliktanje-Lupkanje'' srednjeg i domalog prsta lijeve ruke o unutrašnji dio dlana.
Osećaj naduvenosti šake, posebno u predelu korijena ova dva prsta.
Ili da mi se podiže palac lijeve noge u namazu.
I dalje obavezno zaspim dok slušam rukju ili El-Bekaru.
:)
NAOPKON PITANJA:
1) da li sihr (ili veći broj sihira) koji su napravljeni porodici mogu biti uništeni preko samo jednog člana porodice (Allah najbolje zna, ja se nadam da se upravo to dešava u mom slučaju, jer se stvari u porodici veoma dobro popravljaju)?
2) da li na osnovu pokretanja dva prsta lijeve ruke smije zaključiti da su dva džinna (minimum) trenutno u meni?
3) Osim slabljenja reakcija, da li postoje još neki znaci slabljenja i uništavanja sihra i džinna?
4) Kako oslabiti džinne, naterati ih da izađu, a da ih ne ubijemo, jer ipak mi ih žao da dun'jaluk završe kao nasilnici, treba im dati šansu neka se pokaju i pridobiju zadovoljstvo Gospodara svih svjetova?
5) Da li je potrebno odraditi još nekakvu (halal) metodu, recimo otići kod nekoga na individualnu rukju, jer kod Ferida su koletivne? Uzgred, da unaprijed kažem da je on jedan od najboljih insana koje sam upoznao, Allah ga nagradio svakim dobrom oba svijeta... čisto kao napomenu jer neko može početi da dovodi u pitanje njegov rad i njegove metode-Allah najbolje zna, ja sam ubijeđen da je sve apsolutno dozvoljeno i da je on jedan od rijetkih među nama koji je istinski dobar insan i istinski na pravome putu, u zadovoljstvu Uzvišenog, a Allah najbolje zna!
(ponavljam, to je moje mišljenje, i bazira se na onome ''Allah je na pomoći vjerniku, sve dok je on na pomoći svome bratu Muslimanu.''

Ferid, Allah ga darovao dobrom ovoga i budućega svijeta, mi je kazao da napravim pauzu prije nego odem sledeći put, a jako je zauzet, pa se stidim da ga zamaram pitanjima koja me muče.

Odgovori