Ljudi,trebam pomoć

Pitanja vezana za oblast lijecenje i neobjanjenog putem savremene nauke

Moderatori: Haris, EMIRgr, Yassin

Odgovori
Ernest
Mlađi član
Postovi: 64
Pridružio se: Sub Maj 12, 2007 9:47 am
Lokacija: Podgorica

Re: Ljudi,trebam pomoć

Post od Ernest » Sre Feb 25, 2009 1:47 pm

Selam sestro. Obavezno moras sto cesce slusati audio rukju (svaki dan), obavljati molitvu Allahu s.w.t. Sejtan se prosirio tvojim tijelom i ako ne pocnes obavljati molitvu i slusati audio rukju postoji mogucnost da ti paralizuje i ruke ili da ti paralizuje neko od cula poput vida ili sluha. Osim slusanja audio rukje dobro bi bilo da odes nekom ispravnom ucacu rukje npr. Enesu. A osim svega toga dobro bi bilo da dodjes kod mene na masazu kineske akupresure, kako bi oslobodio silom pritiska zacepljene kanale kojima se krece sejtan. Neki od najcescih kanala kojima se sejtan krece nalaze se milimetar iznad i ispod obrva (sinusi), u vratnom dijelu pozadi sa strana, izmedju lijeve i desne lopatice, u kukovima i u donjem dijelu ledja. Kako mi rece jedan brat sejtani koji se nalaze u donjem dijelu ledja su oni koji su zaduzeni da osobu cine da ne moze imati odnos sa supruznikom, da ne mogu imati djece i sl. sto je vezano za ljubav. U mnogim predajama a i u praksi nailazimo na slucajeve da su velikani ovog umeta udarali opsihrenu osobu tj. udarali bi sejtane unutar tijela. U stvari kineskom akupresurom tacno se znaju mjesta kojima se sejtan krece tako da udaranje nije potrebno vec samo jak pritisak. Sto se tice tvog problema sa nogama reci cu ti da imas problema tj. bol i ukocenost u donjem djelu ledja u kukovima, dalje se bol siri u koljenima, zatim u listovima sa strana pa sve do samih prstiju. Naravno ovom prilikom bih i pozvao brata Enesa da me posjeti u Podgorici kada bude u mogucnosti da mu tacno pokazem kanale kojima se sejtani i dzinni krecu. Veoma je efikasno da se uz rukju pritiskaju mjesta u kojima je sejtan.

Dado
pisem pomalo
Postovi: 41
Pridružio se: Čet Sep 18, 2008 12:14 pm
Lokacija: Njemacka / Crna Gora

Re: Ljudi,trebam pomoć

Post od Dado » Sre Feb 25, 2009 9:03 pm

Selam alejkum sestro,

nemoj me shvatit pogresno, ali ako su ti gore navedeni simptomi tokom slusanja rukje, onda budi sigurna da imas "postanara"... I znas sto je u pitanju, i sto ti je ciniti. Sto je rekao brat Ernest, slusaj rukju svaki dan, i ako nisi do sad klanjala, pocni da klanjas, okreni se vjeri, uputi dovu Allahu swt da te izlijeci, i ucvrsti te na pravom putu.

Bit ce dobro inshAllah.Samo se pouzdaj u Allaha.

We Selam.

Dado
pisem pomalo
Postovi: 41
Pridružio se: Čet Sep 18, 2008 12:14 pm
Lokacija: Njemacka / Crna Gora

Re: Ljudi,trebam pomoć

Post od Dado » Sre Feb 25, 2009 10:02 pm

Sestro,

ti si vec dobar dio posla obavila, a to je da si spoznala, da te podstanar odvraca od pravog puta i pokornosti Allahu swt. to mu je i cilj u svemu tome. Kad god te nesto muci dok klanjas, ucis Kur'an etc. i odvraca te od cinjenja ibadeta znadi da je to podstanar i da pokusava svim silama, a ti prouci Euzu, potrazi utociste kod Allaha swt.

Slusaj rukju, to njega przi, nemaj milosti prema njemu, nema ni on prema tebi.

We Selam.

Dado
pisem pomalo
Postovi: 41
Pridružio se: Čet Sep 18, 2008 12:14 pm
Lokacija: Njemacka / Crna Gora

Re: Ljudi,trebam pomoć

Post od Dado » Čet Feb 26, 2009 8:00 am

Selam alejkum,

oprosti nemam bas puno vremena, na poslu sam, ali procackaj po forumu, imas simptome koje ukazuju na djelovanje dzina, po mom misljenju nema potrebe da trazis jer se vec poklapa dosta simptoma (jak strah, ruzne snove, reakcije tokom rukje, povracanje ), ali eto ne moze da skodi da ipak procitas o simptomima. Vjerovatno ce ti se potvrdit jos koji.

Prije spavanja uzmi abdest, i prouci Ajetul-kursiju, ona cuva od sejtana tokom te noci.

Sto se tice pitanja je li bolest ili nije, nijesam bas najbolje shvatio pitanje. Mislim da je bolest i jedno i drugo, i da je sve od Allaha swt, i iza svega sto ti Allah odredi stoji mudrost, i ako je mi u datom momentu mozda ne shvatimo, recimo, tebe je tvoja bolest, dovela na ovaj forum, da se ovim forumom okoristis ako bog da, i vratis Islamu i njegovom praktikovanju.

Ukratko to bi bilo to od mene, ako sam nenamjerno napravio neku gresku halalite mi i ispravite me, da nas Allah swt uputi, Allah najbolje zna.

We Selam.

Ernest
Mlađi član
Postovi: 64
Pridružio se: Sub Maj 12, 2007 9:47 am
Lokacija: Podgorica

Re: Ljudi,trebam pomoć

Post od Ernest » Čet Feb 26, 2009 8:28 am

Jos jednu stvar bih ti preporucio, kako se to kaze u jednom hadisu da post suzava kanale sejtanu da se krece kroz tijelo. Dakle posti sto cesce i za vrijeme posta obavljaj namaze i slusaj rukju, narocito u zadnjoj trecini posta. Ta tvoja bolest nije nista drugo do izazvana sejtanom. Cak sam i na youtubeu gledao kako ucac rukje izgovara Kur'an jednom djetetu koje je bilo nepokretno. Za 2 minuta ucenja dijete je pocelo ici, a dok mu se ucila rukja i to sve u ta dva minuta pocele su mu se ispravljati deformacije na rukama i nogama.

Senad
Veteran
Postovi: 1054
Pridružio se: Čet Apr 21, 2005 7:43 am
Lokacija: Doboj Istok
Kontakt:

Re: Ljudi,trebam pomoć

Post od Senad » Čet Feb 26, 2009 3:35 pm

Ernest napisao: kako bi oslobodio silom pritiska zacepljene kanale kojima se krece sejtan.

Neki od najcescih kanala kojima se sejtan krece nalaze se milimetar iznad i ispod obrva (sinusi), u vratnom dijelu pozadi sa strana, izmedju lijeve i desne lopatice, u kukovima i u donjem dijelu ledja.
Kako mi rece jedan brat sejtani koji se nalaze u donjem dijelu ledja su oni koji su zaduzeni da osobu cine da ne moze imati odnos sa supruznikom, da ne mogu imati djece i sl. sto je vezano za ljubav.
Naravno ovom prilikom bih i pozvao brata Enesa da me posjeti u Podgorici kada bude u mogucnosti da mu tacno pokazem kanale kojima se sejtani i dzinni krecu. Veoma je efikasno da se uz rukju pritiskaju mjesta u kojima je sejtan.
Esselamu alejkum!

Evo, mi to u APIterapiji ovako apliciramo tj. tačke na koje se aplicira pčelinji otrov. MOje je mišljenje a Allah s.w.t. najbolje zna da blokade koje nastaju na nervnim čvorištima mogu da uzrokuju džini kako zbog njihovog djelovanja tako i zbog većeg protoka informacija kroz nervni sistem i posebno se to manifestuje na nervna čvorišta. Neko bi to rekao kao da se džin zaglavi na tim čvorištima,
Jedan momak mi je obećo dati knjigu koja opisuje sve te tačke na čovječijem tjelu . Pritiskom na određenu tačku moguće je otklonuti bol . Ja tražim tu knjigu da kupim međutim teško je naći.
Evo tačke na tjelu gdje se aplicira ubod pčele .
Slika

MOžda bi mogao na ovakav način slikom i riječju da pojasniš na nekom zadsebnoj temi

bajro17
Mlađi član
Postovi: 190
Pridružio se: Ned Apr 19, 2009 4:04 pm
Lokacija: Duvno

Re: Ljudi,trebam pomoć

Post od bajro17 » Uto Apr 21, 2009 5:54 am

vjernice odakle si ti ako treba pomoc pitaj pa ce pomoci ko god moze samo da znas da je njigovo glavno oruzje skrivenost ti cim njih razotkrijes oni onda napadaju direktno zikr sto vise jer im to smeta ako treba poslat cu ti ja dvd sa kur'anom ili slusaj kur'an suru bekare kako su i meni preporucili ja mislim da je jos dobro slusati suru ta-ha i suru el-dzin

Senad
Veteran
Postovi: 1054
Pridružio se: Čet Apr 21, 2005 7:43 am
Lokacija: Doboj Istok
Kontakt:

Re: Ljudi,trebam pomoć

Post od Senad » Pon Maj 25, 2009 7:30 pm

Esselamu alejkum

Sestro, nađi sebi nekog pčelara kod kojeg je i supruga upućena u pčelarstvo. Dogovori se sa njima da ti apliciraju pčelinje ubode .
Udri po matičnoj mliječi , propolis i polen.
Jabukovo domaće sirće obavezno .

Ako bi premanentno koristila ovo mislim, a Allah s.w.t. najbolje zna da bi za tri mjeseca prohodala.
Redovno namaz , zikrovi , dove,

KAkvi su ti snovi , šta obično sanjaš.

Esselamu alejkum

Senad
Veteran
Postovi: 1054
Pridružio se: Čet Apr 21, 2005 7:43 am
Lokacija: Doboj Istok
Kontakt:

Re: Ljudi,trebam pomoć

Post od Senad » Pon Maj 25, 2009 9:22 pm

Esselamu alejkum


Daj e -mail postavi da ti pošaljem audio . KAzna za džine i sihirbaze.

Sestro mislim da bi trebala ako nisi do sada jutarnje zikrove prije izlaska sunca i večernje zikrove prije akšama. NA spavannje onako kako je objašnjeno da treba ići.
Trebala bi mazat cijelo tjelo maslinovim uljem na koje je naučeno.

Tvoja sumnja na sihir nebi trebala da te odvraća od raznoraznih terapija. Ako su doktori dali diagnozu <<distrofija>>> onda treba uderat po terapiji , više prirodno nego medikamentima
MOžda nisi znala ali džini nepodnose struju pogotovo ih iritira ona koja se koristi u fizikalnoj medicini pa zašto ne koristiti i te blagodeti. Ako misliš da će ti neki učač to skinuti , teško, dok se ti sama ne pokreneš inšaAllah.

Interesuje me ko to je sve rekao i potvrdio kako si i sama rekla da su upitanju teški sihiri. Ko su ti ljudi. AKo može imenom i prezimenom i odakle su.

Što se tiče ovih snova mislim a Allah s.w.t. najbolje zna da je to više uticaj ovih vanjski šejtana džina da tako kažem. MOraš malo bolje da poradiš na zaštiti. Ako nisi bila na rukji pokušaj da se organizuješ i da posjetiš nekog učača. Te svoje podstanare morat ćeš inšaAllah poslat u smrt , udari snažno sa , zikrovima dovama, terapije koje koristiš i zamoli Allah s.w.t. da ih spržiš i da ih svojim rukama zdrobiš.
Ako imaš sumnju da ti je to neko napravi nemoj plaho da otome razmišljaš niti da sebi dozvoliš osvetu to prepusti Allahu s.w.t.

Imaš li osjećaj da ti neko govori ili nagovara, da li čuješ glasove.

Esselamu alejkum

Odgovori