Srbija: Vanzemaljci u Mačvi napravili veliku štetu

Moderatori: Haris, EMIRgr, Yassin

Odgovori
Korisnikov avatar
Yassin
Moderator
Postovi: 984
Pridružio se: Pet Apr 15, 2005 6:41 pm
Kontakt:

Srbija: Vanzemaljci u Mačvi napravili veliku štetu

Post od Yassin » Sre Okt 15, 2008 3:21 pm

Srbija: Vanzemaljci u Mačvi napravili veliku štetu

Mještani mačvanskog sela Ribare u Srbiji ubjeđeni su da su ih prije nekoliko večeri posjetili vanzemaljci, ili da su bili svjedoci djelovanja neke čudne prirodne sile koja je uz stravičnu buku rušila crijepove sa kuća, a na pojedinim njivama sravnila kukuruz sa zemljom,piše Kurir.

Bliski susret s vanzemaljcima ili nekom silom koju ni najstariji ne pamte doživjelo je samo nekoliko mještana iz više hiljada kuća, koliko ih ima u selu. U Ribarima kažu da je riječ o ozbiljnim ljudima koji ne bi izmislili tako nešto.

Uglješu Džinovića zatekli smo kako ore zemlju blizu svoje kuće. Još je, kaže, u šoku i boga moli da se tako nešto više ne ponovi.

- Bio sam napolju u svom dvorištu, blizu šupe, kada je počelo nešto da tutnji i mumla. Imao sam utisak da se planeta raspada. Taj zvuk nikada neću zaboraviti, bilo je to nešto neprirodno. Kao vojnik bio sam 15 mjeseci na aerodromu, znam šta je zvuk aviona i šta je buka. Prošao sam ratište i čuo gruvanje topova i raketa. To se s tim ne može izjmeriti. Noge su mi se odsjekle od straha, koljena počela da klecaju. Bio je mrak, oko devet sati uveče. Napolju je rominjala sitna kiša, i prije toga i poslije toga ništa se nije čulo. Sve je bilo mirno. Ta čudna buka prestala je kao nožem odsječena. Ništa nisam vidio, samo sam čuo taj stravičan zvuk. Kretao se od istoka ka zapadu - prisjeća se Džinović neobičnog događaja.

Uglješa kaže da je sutradan u njivi video da je dio kukuruza polegao.
- U prečniku od 30 do 40 centimetara kukuruz je sravnjen sa zemljom, kao da je tenk prešao preko njega - kaže nam Uglješa.


Izvor: OKC Sana

Odgovori