Dugogodišnji sihir ljubomore

Pitanja vezana za oblast lijecenje i neobjanjenog putem savremene nauke

Moderatori: Haris, EMIRgr, Yassin

Odgovori
biser7
Posmatrač
Pridružio se: Ned Jul 04, 2010 7:57 am

Dugogodišnji sihir ljubomore

Post od biser7 » Pon Jul 05, 2010 8:21 pm

Već 20-tak godina prati mene i cijelu moju obitelj sihir ljubomore, a za posljedicu dejstva sihira ljubomore komsiluka imam neopisiva psihicka stanja,koja su me pratila a i dan danas imam odredjene smetnje dzinskih djelovanja.
da stvar bude gora, cijela obitelj roditelji , seste i braca,nisu niti svjesni da su i sami pod dejstvom, tako da sam Ja mnogo puta bila izlozena teskim kritikama ss njihove strane, da umisljam i slicno.
tokom ovog dugog peroda, imala sam razna stanja, od pokusaja samoubojstva, nagona da ceprakm po svojoj kozi citavog tijela, otvaram ranice na sto me dzini tjeraju i veoma tesko izlazim na kraj s tim.
Po prirodi imala sam kao student neopisivu cistu i lijepu kozu, no usljed nagona da ceprkam noktima po svojoj kozi, da istiskujem bubuljice, koje su se znale pojavljivati, napravila bi jos vecu stetu na kozi, takoda mi je koza lica , narocito lica puna oziljaka zbog cega me sram i to nastojim kozmeticki zasminkati.
da li je neko imao slicnih poteskoca i kako je izlazio na kraj s ovim nagonom

Haris
Veteran
Pridružio se: Pet Nov 14, 2008 6:35 pm
Kontakt:

Re: Dugogodišnji sihir ljubomore

Post od Haris » Pon Jul 05, 2010 9:38 pm

Najbolja stvar je da kontrolišeš sama sebe u tome. I da sebi strogo kažeš da ne želiš. Isto ko kad prestaješ pušit, a traži ti se. Pa kažeš, neću kad bih crkla i td. Sve je stvar karaktera i samokontrole.

biser7
Posmatrač

Post od biser7 » Uto Jul 06, 2010 4:56 am

Nebrojeno puta sam upravo tim metodama otklonit taj ludjacki nagon ,no, on se privremeno samo smiri pa se opet pojavi i tako u nedogled.Ne trebam niti napominjati da sto god sam znala primjenjivala sam,ali trajno taj nagon nikad nije nestao.
Fakultetski sam obrazovana i odgovorna osoba i volim svoj posao.Samo neko tko je imao ovaj oblik bi mogao da razumije u potpunosti tezinu ove vrstepoteskoca,pa se nadam da ce se neko javiti koje vec to prosao,na koji nacin je uspio da trajno otkloni ovo zlo od sebe

senci
Mlađi član
Pridružio se: Pon Avg 10, 2009 7:04 pm

Post od senci » Sre Jul 07, 2010 7:09 pm

@biser7
Kako znadeš da je to sihir ljubomore?

biser7
Posmatrač

Post od biser7 » Čet Jul 15, 2010 9:10 pm

Ja sam ovaj svoj postavila radi toga da dobijem valjan i ucinkovit odgovor i savjet i pomoc, a ti me pitas,tj postavljas mi pitanje.
Da znam odgovor, nebi niti postavljala svoj post

elma np
Stari član
Pridružio se: Sub Dec 10, 2005 6:27 pm

Post od elma np » Pet Jul 16, 2010 8:38 am

biser7 napisao:Već 20-tak godina prati mene i cijelu moju obitelj sihir ljubomore, a za posljedicu dejstva sihira ljubomore komsiluka imam neopisiva psihicka stanja,koja su me pratila a i dan danas imam odredjene smetnje dzinskih djelovanja.
da stvar bude gora, cijela obitelj roditelji , seste i braca,nisu niti svjesni da su i sami pod dejstvom, tako da sam Ja mnogo puta bila izlozena teskim kritikama ss njihove strane, da umisljam i slicno.
tokom ovog dugog peroda, imala sam razna stanja, od pokusaja samoubojstva, nagona da ceprakm po svojoj kozi citavog tijela, otvaram ranice na sto me dzini tjeraju i veoma tesko izlazim na kraj s tim.
Po prirodi imala sam kao student neopisivu cistu i lijepu kozu, no usljed nagona da ceprkam noktima po svojoj kozi, da istiskujem bubuljice, koje su se znale pojavljivati, napravila bi jos vecu stetu na kozi, takoda mi je koza lica , narocito lica puna oziljaka zbog cega me sram i to nastojim kozmeticki zasminkati.
da li je neko imao slicnih poteskoca i kako je izlazio na kraj s ovim nagonom
selam sestro,potrudi se da nadjes ucaca rukje u tom gradu ili drzavi gde zivis pa ces biti sigurna da je sihr ljubomore a i ucac rukje ce ti objasniti dalju proceduru lecenja.

elma np
Stari član
Pridružio se: Sub Dec 10, 2005 6:27 pm

Post od elma np » Sub Jul 17, 2010 1:47 pm

Evo jos da dodam da je za kozu dobar vitamin E.Ima ga u apoteci u pilulama,a i u zitu,grasku,banani,soji,kikirikiju, i salati.Mozes takodje uzeti po 30 gr izscedjenog soka od lista koprive i lista bokvice,natopis vatu i blago kvasis bubuljice na licu vise puta u toku dana.Tako raditi 5 dana.Nadam se da ce ti to pomoci.Mojoj prijateljici koja mi je rekla za to je puno pomoglo,a najvise su joj pomogle pilule vitamina E,isto je imala problematicnu kozu sa puno bubuljica i oziljaka.

mesha
Mlađi član
Pridružio se: Čet Sep 02, 2010 4:14 pm

Post od mesha » Pon Sep 06, 2010 3:02 pm

U ime Allaha Milostivog, Samilosnog

1. Ko ti je rekao da imas sihir?
2. Ko ti je kazao ako ga imas da je sihir ljubomore?
3. Sta je ljubomora, sta smatras pod ljubomorom kad si napisala, zasto mislis da je ljubomora losa? Ljudi danas kazu, ako zena ode otkrive k tome jos da sijeli s nekim, da ju neko koji joj nije dozvoljen gleda, kaze muzu: ti si ljubomoran! A mi dobro znamo, sta Allah s.v.t. i Poslanik kazu o tome.

Ne bih da vise sirim temu, molio bih kratke i jasne odgovore na pitanja, pa cemo insallah, nastaviti dalje.

Odgovori