Pitanje
Moderatori: Haris, EMIRgr, Yassin
Pitanje
Essellamu alejkum!
Vec duze vremena deveram sa dzinima i ja i supruga sto sam pisao u postu dali su dzini sposobni za ovako nesto.
samo da vas pitam posto moju suprugu boli mali stomak a nalazi su uredu a s obzirom da i u njoj ima dzin jeli moguce da dzin pravi tu bol i ima li neko neki savjet sta da se radi,jel moze da se pije nauceno ulje ili nesto.?
Vec duze vremena deveram sa dzinima i ja i supruga sto sam pisao u postu dali su dzini sposobni za ovako nesto.
samo da vas pitam posto moju suprugu boli mali stomak a nalazi su uredu a s obzirom da i u njoj ima dzin jeli moguce da dzin pravi tu bol i ima li neko neki savjet sta da se radi,jel moze da se pije nauceno ulje ili nesto.?
-
Haris
- Veteran
- Pridružio se: Pet Nov 14, 2008 6:35 pm
- Kontakt:
Re: Pitanje
Selam,
Nauči na vodu i med. A može i čurokotovo ulje.
Nauči na vodu i med. A može i čurokotovo ulje.
selam
I mene isto boli stomak a svi mi nalazi uredu. Radila pregled crjeva, zeluca, sve ok al mi stomak pun gasova, sve je to vjerovatno od dzinna.
Harise: sta je najbolje nauciti?
I mene isto boli stomak a svi mi nalazi uredu. Radila pregled crjeva, zeluca, sve ok al mi stomak pun gasova, sve je to vjerovatno od dzinna.
Harise: sta je najbolje nauciti?
-
Haris
- Veteran
- Kontakt:
Po nekom "univerzalnom" učenju, ono što se preporučuje na forumu su Fatiha, Elif lam mim, Ihlas, Felek, Nas, Ajetul Kursija, Kafirun.
A Allah zna najbolje..
A Allah zna najbolje..
Po 7 puta, koliko znam.Po nekom "univerzalnom" učenju, ono što se preporučuje na forumu su Fatiha, Elif lam mim, Ihlas, Felek, Nas, Ajetul Kursija, Kafirun.
Moze se nauciti i na maslinovo ulje (pored vode koje se pije i meda koji se jede) pa sa tim se mazati na mjestima gdje se osjeca bol.
a moze li se ulje piti,cuo sam da se moze nauciti na curokotovo ulje i piti ga jer je jako zdravo?
Naravno da je ćurekot ulje za piti. Ovde si pročitaj način upotrebe i općenito o ćurekot ulju. http://vjeraistine.blogger.ba/arhiva/2009/01/03/1985023
Essellamu allejkum!
hvala na odgovoru.
hvala na odgovoru.
Selam alejkum svima
Da ne otvaram novu temu a posto i ja imam pitanje pa mozda mi neko odgovori.
Ovako, nekad davno, moj muz je dobio neku hamajliju, zapravo to je bio konac koji je uvrnut i na njemu je nesto uceno. Posto je to bilo po savjetu njegove tetke on je to donio kuci i nosio dan, dva i nije htijo vise.
Ja to nisam smjela bacit a nisam ni znala sta da radim s tim i negdje sam stavila u kutiju i nedavno malo prije nego sam se ja razbolila nasla sam taj konac i sad nikako da se sjetim jesam li ga bacila il sta sam, znam da sam se dvoumila dali da bacim, uglavnom sad ga nemogu vise nac a stvarno nezam dali sam ga bacila.
sad mi neka suhva oko toga.
Pitanje je zapravo, ako nadzem taj konac sta da uradim s tim (mada sumnjam da je to nesto kao sihr, al eto jest hamajlija neka)
a ako sam to bacila u smece sta se moze desit?
btw: mi smo skroz bili zaboravil za tu hamjliju, i posto smo svakako protiv toga i sad neki dan odjednom mom muzu naumpade da je to nekad dobio.
Da ne otvaram novu temu a posto i ja imam pitanje pa mozda mi neko odgovori.
Ovako, nekad davno, moj muz je dobio neku hamajliju, zapravo to je bio konac koji je uvrnut i na njemu je nesto uceno. Posto je to bilo po savjetu njegove tetke on je to donio kuci i nosio dan, dva i nije htijo vise.
Ja to nisam smjela bacit a nisam ni znala sta da radim s tim i negdje sam stavila u kutiju i nedavno malo prije nego sam se ja razbolila nasla sam taj konac i sad nikako da se sjetim jesam li ga bacila il sta sam, znam da sam se dvoumila dali da bacim, uglavnom sad ga nemogu vise nac a stvarno nezam dali sam ga bacila.
sad mi neka suhva oko toga.
Pitanje je zapravo, ako nadzem taj konac sta da uradim s tim (mada sumnjam da je to nesto kao sihr, al eto jest hamajlija neka)
a ako sam to bacila u smece sta se moze desit?
btw: mi smo skroz bili zaboravil za tu hamjliju, i posto smo svakako protiv toga i sad neki dan odjednom mom muzu naumpade da je to nekad dobio.
-
Haris
- Veteran
- Kontakt:
Selam,
Hamajlije su svakako zabranjene, pa bio to neki konac, ili zapis ili slično. Ako pronađeš, samo spali bez straha, i prouči bismillu i sura Felek, i Nas.
Hamajlije su svakako zabranjene, pa bio to neki konac, ili zapis ili slično. Ako pronađeš, samo spali bez straha, i prouči bismillu i sura Felek, i Nas.