Pitanje

Pitanja vezana za oblast lijecenje i neobjanjenog putem savremene nauke

Moderatori: Haris, EMIRgr, Yassin

Odgovori
iman
pisem pomalo
Pridružio se: Pet Mar 12, 2010 9:08 am

Pitanje

Post od iman » Uto Maj 11, 2010 10:52 am

Essellamu alejkum!
Vec duze vremena deveram sa dzinima i ja i supruga sto sam pisao u postu dali su dzini sposobni za ovako nesto.
samo da vas pitam posto moju suprugu boli mali stomak a nalazi su uredu a s obzirom da i u njoj ima dzin jeli moguce da dzin pravi tu bol i ima li neko neki savjet sta da se radi,jel moze da se pije nauceno ulje ili nesto.?

Haris
Veteran
Pridružio se: Pet Nov 14, 2008 6:35 pm
Kontakt:

Re: Pitanje

Post od Haris » Uto Maj 11, 2010 2:31 pm

Selam,

Nauči na vodu i med. A može i čurokotovo ulje.

pcelica
pisem pomalo
Pridružio se: Pet Jan 08, 2010 5:49 pm

Post od pcelica » Uto Maj 11, 2010 4:47 pm

selam

I mene isto boli stomak a svi mi nalazi uredu. Radila pregled crjeva, zeluca, sve ok al mi stomak pun gasova, sve je to vjerovatno od dzinna.

Harise: sta je najbolje nauciti?

Haris
Veteran
Kontakt:

Post od Haris » Uto Maj 11, 2010 4:53 pm

Po nekom "univerzalnom" učenju, ono što se preporučuje na forumu su Fatiha, Elif lam mim, Ihlas, Felek, Nas, Ajetul Kursija, Kafirun.

A Allah zna najbolje..

Lane
pisem pomalo
Pridružio se: Čet Jan 21, 2010 7:55 pm

Post od Lane » Uto Maj 11, 2010 9:41 pm

Po nekom "univerzalnom" učenju, ono što se preporučuje na forumu su Fatiha, Elif lam mim, Ihlas, Felek, Nas, Ajetul Kursija, Kafirun.
Po 7 puta, koliko znam.

Moze se nauciti i na maslinovo ulje (pored vode koje se pije i meda koji se jede) pa sa tim se mazati na mjestima gdje se osjeca bol.

iman
pisem pomalo

Post od iman » Čet Maj 13, 2010 9:56 am

a moze li se ulje piti,cuo sam da se moze nauciti na curokotovo ulje i piti ga jer je jako zdravo?

senci
Mlađi član
Pridružio se: Pon Avg 10, 2009 7:04 pm

Post od senci » Ned Maj 16, 2010 8:09 pm

Naravno da je ćurekot ulje za piti. Ovde si pročitaj način upotrebe i općenito o ćurekot ulju. http://vjeraistine.blogger.ba/arhiva/2009/01/03/1985023

iman
pisem pomalo

Post od iman » Pon Maj 17, 2010 12:30 pm

Essellamu allejkum!
hvala na odgovoru.

pcelica
pisem pomalo
Pridružio se: Pet Jan 08, 2010 5:49 pm

Post od pcelica » Pon Maj 17, 2010 8:35 pm

Selam alejkum svima

Da ne otvaram novu temu a posto i ja imam pitanje pa mozda mi neko odgovori.

Ovako, nekad davno, moj muz je dobio neku hamajliju, zapravo to je bio konac koji je uvrnut i na njemu je nesto uceno. Posto je to bilo po savjetu njegove tetke on je to donio kuci i nosio dan, dva i nije htijo vise.
Ja to nisam smjela bacit a nisam ni znala sta da radim s tim i negdje sam stavila u kutiju i nedavno malo prije nego sam se ja razbolila nasla sam taj konac i sad nikako da se sjetim jesam li ga bacila il sta sam, znam da sam se dvoumila dali da bacim, uglavnom sad ga nemogu vise nac a stvarno nezam dali sam ga bacila.
sad mi neka suhva oko toga.

Pitanje je zapravo, ako nadzem taj konac sta da uradim s tim (mada sumnjam da je to nesto kao sihr, al eto jest hamajlija neka)
a ako sam to bacila u smece sta se moze desit?

btw: mi smo skroz bili zaboravil za tu hamjliju, i posto smo svakako protiv toga i sad neki dan odjednom mom muzu naumpade da je to nekad dobio.

Haris
Veteran
Kontakt:

Post od Haris » Uto Maj 18, 2010 12:25 am

Selam,

Hamajlije su svakako zabranjene, pa bio to neki konac, ili zapis ili slično. Ako pronađeš, samo spali bez straha, i prouči bismillu i sura Felek, i Nas.

Odgovori