Eselamu Alejkum
Sestra me je jedna preporucila da postavim pitanje na ovaj Fourm.Imam cudan dogadzaj
Nekada kada se probudim,budem tako ukocena ko kip nemogu da se pomaknem, Osjecam tezinu neke osobe, ruke, kako me dira,ljubi u usta, u obraz,cujem nekad kao muske glasove,cula sam jednom kako kaze kao IMAS LJEPA USTA i poljubi me,itd, kao da vodi ljubav samnom, a nevidim ga, nevidljiv je , a osjecam sve, te dodire i poljubce i te glasove cujem,itd.
Jedno jutro sam sama spavala, Probudila sam se i kazem Bratu idi na posao on je otisa, otisla sam spavati opet, nakon sat vremena probudila sam se, i osjetila sam ga na sebi, dok sam spavala bio je na meni,bila sam tako okocena da se nemogu pomaketi, Vrata su mi bila otvorena od sobe,kad stade neka osoba pred moja vrata, a ocima mi je tako Mutno bilo da nisam dobro mogla vidjeti lice te osobe kao da mi je neko prasinu bacio u oci pa slabo vidim. Glas je bio kao u mog brata, kaze on meni--Vratio sam se,Bolestan sam..Ja sam pomislila da je moj brat, Vratio se sa posla da je Bolestan.
Ide prema meni mome krevtu dok sam bila ukocena nisam se mogla pomaketi, On je stao pred mene i gleda me, Ja sam tako dobro oci otvorila da vidim to Lice ali nije mi se dalo Nisam mogla vidjeti sve mi je mutno pred ocima, malo sam lice kao primjetila da je Dugacko, Siroko kao neke zivotinje, imao je na sebi crenu kosulju kao neka vatra crte i na glavi imao je Kapuljacu, Stao je pred ogledalo i gledao se, Rekla sam mu HAJDE BJEZI, sve sam u tom trenutko mislila da je brat, imao je njegov glas, oblik deblji je, a samo sto nisam lice vidjela dobro ni cisto licno kako izgleda, kad je sislo sa mene to sto me ukocilo, ja sam se Trznula, nije te osobe bilo kod Ogledala. Niko nije bio u kuci ni brata nije bilo, na poslu je bio, To je svega trajalo mozda jedno 3-4 min kad je dosla ta osoba i nestala. Nije izasao na vrata vidjela bi ga, al je nestao kao duh. sve sam mogla vidjeti i u sobi da sam i njegov donji dio tjela i sta nosi na sebi ali samo lice nisam mogla da mu vidim tako mi je mutno pred ocima bilo,,,Nisam se bila toliko prepala jer sam Mislila da je moj brat, al kad je nestao i kad sam vidjela da nema nikog u kuci onda sam vidjela da nije nesto OKej bilo ? i da je to neko Prikazivanje bilo sto je se pretvorilo u moga Brata glas da bih ja pomislila da je on?
ovo sve sto sam napisala... napade uvjek, kad se nemogu da pomaknem, i kad se na mene povali ta osoba sto radi od mene sta hoce a nevidim ga ? i ovo prikazivanja i tako to,, Voljela bi da znam ?
Sta da uradim ? da se odmaknu od mene ta cuda, jer izgleda nameceli su se na mene, cesto puta dolaze mi. a sta bi to moglo da bude ovo sve sto ja kazem ???
hvala vam
Treba mi Pomoc Hitno
Moderatori: Haris, EMIRgr, Yassin
-
AbuAmRibnFadL
- Veteran
- Pridružio se: Čet Apr 14, 2005 3:20 pm
- Kontakt:
Ovo je pitanje postavljeno na forumu evo ti isti odgovor na to pitanje sestro,Neka te sve ovo ne plasi
Jednu vecer sam zaspala na stomak, kad kao neki Insan se na mene svali,Nevidim ga al ga osjecam, okucim se nemogu da se mrdnem ? Isti dogadzaj kao kod moje Prijateljice.
I tako par noci je se desavlo kad god legnem na stomak ? Sta bi to moglo biti? Jel to Nocna Mora ili nesto drugo ?
selam alejkum we rahmetullahi we berekatuhu
Napad dzinna sestro,nista drugo.Sta ces da radis?Abdesti prije nego legnes i nikako ne spavaj na stomaku jer sejtan spava na stomaku.Sve dok osjecas takve napade budi sigurna da te nisu pobjedili ,kada prestanu napadi takve vrste i kada osjetis napade iznutra e onda se boj.jer su oni zavrsili testove zastrasivanjem, pa prelaze na napade iznutra sto je gore.Dok te napadaju pokusavaju uc u tvoje tijelo,zato ih ti ne vidis i zato nemozes da se pomaknes.U trenutku kada osjetis takav napad pocni odmah spominjati Allahovo ime dali ce to biti neki zikr ili nesto drugo vazno spomoinji ,Allahu ekber,subhanAllah,La ilahe ilallah proc ce napad insaAllah, ti ces odraditi ovo sto ti kazem pa ce insaAllah nestati tih napada.
Neka ti neko na vodu prouci El fatihu ,Ihlas(kulhuwallahu ehad),Sure El Feleq ,Sure en Nas i Ajetul Kursiju pa ces tom vodom poprskat sobu u kojoj spavas coskove i krevet ,izbaci iz sobe /soba slike sa likovima,statue sa likovima,pusti Kur`an da uci u kuci,muzika nikako da se ne cuje u kuci jer je ona magnet za dzinne i sejtane,likovi ,posteri,slike na zidu,keramicke statue su mjesto gdje se cesce sakriju dzinni cekajuci pogodan momenat da napadnu.
Prije nego legnes uzmi abdest,a nakon abdesta u postelji prouci ovo-
e`uzu billahi minesh-shejtani radzim
bismillahi rahmanir rahim
Kul hu wallahu ehad,Allahus-Samed lem jelid we lem juled we lem je kun lehu kufuwen ehad
-zatim ovo-
Kul e`uzu bi rabbil feleq,min sherri ma haleqa,we min sherri gasiqin idha weqab,we min sherrin nefathati fil uqad,we min sherri hasidin idha hased
zatim ovo-
Kul e`udhu bi rabbin nas,melikin nas,ilahin nas,min sherril weswasil han-nas,eledhi juweswisu fi sudurin nas,minel dzinneti wen nas-
svaku suru prouci po tri puta u svoje dlanove kada sve tri sure procitas u dlanove onda dlanovima predji preko tijela gdje ti ruke dohvate kao kod kupanja ,pa onda isto to ponovi jos jednom ,i isto to ponovi jos jednom,
na kraju prouci ovo-
Allahu la illahe illa huwel hajjul kajjum,la te`hudhuhu sinetun we la neum,lehu ma fis-semawati we ma fil erd,men dheledhi jeshfe`u indehu ila bi idhnih ja`lemu ma bejne ejdihim we ma qhalfehum,we la juhitune bi shej`in min ilmihi ila bi ma sha` wesija kursijju hu semawati wel erd,we la je uduhu hifdhuhuma we huwel alijul adhim.
zatim pusti neku kasetu Kur`an neka uci dok ti spavas,uspavaj se slusanjem Kur`ana.prenesi ovu poruku i tvojoj prijateljici.Sve sto osjecate je pokusaj dzinna da vas uplase al se nebojte njih vec se bojte Allaha,oni vam nemogu nista sve dok ovo ucite.
Jednu vecer sam zaspala na stomak, kad kao neki Insan se na mene svali,Nevidim ga al ga osjecam, okucim se nemogu da se mrdnem ? Isti dogadzaj kao kod moje Prijateljice.
I tako par noci je se desavlo kad god legnem na stomak ? Sta bi to moglo biti? Jel to Nocna Mora ili nesto drugo ?
selam alejkum we rahmetullahi we berekatuhu
Napad dzinna sestro,nista drugo.Sta ces da radis?Abdesti prije nego legnes i nikako ne spavaj na stomaku jer sejtan spava na stomaku.Sve dok osjecas takve napade budi sigurna da te nisu pobjedili ,kada prestanu napadi takve vrste i kada osjetis napade iznutra e onda se boj.jer su oni zavrsili testove zastrasivanjem, pa prelaze na napade iznutra sto je gore.Dok te napadaju pokusavaju uc u tvoje tijelo,zato ih ti ne vidis i zato nemozes da se pomaknes.U trenutku kada osjetis takav napad pocni odmah spominjati Allahovo ime dali ce to biti neki zikr ili nesto drugo vazno spomoinji ,Allahu ekber,subhanAllah,La ilahe ilallah proc ce napad insaAllah, ti ces odraditi ovo sto ti kazem pa ce insaAllah nestati tih napada.
Neka ti neko na vodu prouci El fatihu ,Ihlas(kulhuwallahu ehad),Sure El Feleq ,Sure en Nas i Ajetul Kursiju pa ces tom vodom poprskat sobu u kojoj spavas coskove i krevet ,izbaci iz sobe /soba slike sa likovima,statue sa likovima,pusti Kur`an da uci u kuci,muzika nikako da se ne cuje u kuci jer je ona magnet za dzinne i sejtane,likovi ,posteri,slike na zidu,keramicke statue su mjesto gdje se cesce sakriju dzinni cekajuci pogodan momenat da napadnu.
Prije nego legnes uzmi abdest,a nakon abdesta u postelji prouci ovo-
e`uzu billahi minesh-shejtani radzim
bismillahi rahmanir rahim
Kul hu wallahu ehad,Allahus-Samed lem jelid we lem juled we lem je kun lehu kufuwen ehad
-zatim ovo-
Kul e`uzu bi rabbil feleq,min sherri ma haleqa,we min sherri gasiqin idha weqab,we min sherrin nefathati fil uqad,we min sherri hasidin idha hased
zatim ovo-
Kul e`udhu bi rabbin nas,melikin nas,ilahin nas,min sherril weswasil han-nas,eledhi juweswisu fi sudurin nas,minel dzinneti wen nas-
svaku suru prouci po tri puta u svoje dlanove kada sve tri sure procitas u dlanove onda dlanovima predji preko tijela gdje ti ruke dohvate kao kod kupanja ,pa onda isto to ponovi jos jednom ,i isto to ponovi jos jednom,
na kraju prouci ovo-
Allahu la illahe illa huwel hajjul kajjum,la te`hudhuhu sinetun we la neum,lehu ma fis-semawati we ma fil erd,men dheledhi jeshfe`u indehu ila bi idhnih ja`lemu ma bejne ejdihim we ma qhalfehum,we la juhitune bi shej`in min ilmihi ila bi ma sha` wesija kursijju hu semawati wel erd,we la je uduhu hifdhuhuma we huwel alijul adhim.
zatim pusti neku kasetu Kur`an neka uci dok ti spavas,uspavaj se slusanjem Kur`ana.prenesi ovu poruku i tvojoj prijateljici.Sve sto osjecate je pokusaj dzinna da vas uplase al se nebojte njih vec se bojte Allaha,oni vam nemogu nista sve dok ovo ucite.