Esselamu alejkum!
pa bos to sto kazes, da ne pozurivam Allahovu odredbu, to je kod mene problem.
Brate , zaista Alah je na strani strpljivi, razumijem tvoju brigu i želju,
Ja svaki dan gledam u lice i nadam se da ce biti bolje. A iz dana u dan se mi samo cini da je gore. Neke se smanje i onda dodju druge. Danas je mazala lice sa medom i pustila 15min i poslije saprala lice i nama nakapala propolisa. Evo sad gledam lice pa sam cisto razocaran jer se je podiglo jos vise.
Kroz svo ovo naše dosadašnje druženje imaš jednu kompletnu sliku stanja, OD tvog prvobitnog iznošenja problema do nalaza doktora koji je utvrdio hormonalni poremećaj. Vjeruj brate da taj poremećaj ne može se preko noći popravit. JA znam da si i ti svjestan toga ali eto insan nekako sve očekuje da to bude ako je moguće danas eventulano sutra ujutro kada se probudim da je onako kako ja hoću , sabura Allah s.w.t. najbolje zna šta je dobro za tvoju hanumu
Mazo sam ujutru i sa mm, i sad suse pojavile ne akne nego neznam ni kako bi opiso, ko kad nam je hladno pa se "naježimo" samo da je veće. Jel to normalni proces, meni je samo važno da znam dali je to normalno ili šta je to.
Kazali smo da nije alergična na matičnu mliječ i propolis što je najvažnije. Kada isključimo ovu alergiju možemo konstatovati da od ovih proizvoda nema nikakve štete samo ima koristi. JA hoću da vjerujem da je ta MM i propolis kvalitetni čisti proizvodi.
Što se tiče ove pojave kao kada se naježimo postoji mogućnost da je kontaktno alergična (drmatitis) pokušat ćeš nešto drugo da s eliminišu te sumnje.
Ona sad se i umiva naučenom vodom i počele su se pojavljivati akne i na pojedinim mjestima po tjelu, na kojima nikad nije imala akni.
Brate što se tiče ovo sa vodom to je ono što sam ja sumnjao da bi moglo da bude a to sam ti napomenuo još na početku na prvoj stranici kada sam rekao ovo ;
Kod: Obeleži sve
Re: Lječenje "akni"
PostPostao/la Senad » 22 nov 2009, 20:32
Sve ukazuje na neki poremećaj ,mada u većini slučajeva doktori neznaju uzrok (svakako javi nam kakvi su nalazi),
Ja bih to više pripisao nekakvom džinsko-šejtanskom djelovanju, da li dodir ili ima isijavanje od tvojih sihira u principu to jest neugodno ali bolje je da ta nečist izlazi vani nego da se kupi unutra. Ako budeš posjećivao Enese podvrgni i suprugu testu kod Enesa.
Predložio bi ti kako bi smiro svoj strah da MM i propolis ideš samo oralno, a da pređeš na naučenu vodu, da se umiva i da se kupa, isto tako da koristiš maslinovo ulje na koje je naučeno da maže lice i da maže cijelo tjelo. Ako se opet budu pojavljivale na drugim djelovima tjela sve ukazuje na džinsko djelovanje
Ovo što govoriš da je se nakon umivanja pojavilo na drugim djelovima tjela meni ukazuje na nekakav oblik džisko šejtanskog djelovanja a Allah s.w.t. najbolje zna odakle i dolazi taj homonalni poremećaj. POkušaj ovako kao što sam ti rekao sa vodom i uljem na koje je naučeno.
Preporučio bi i tebi da se i ti umivaš naučenom vodom u maslinovim uljem isto tako da mažeš čitavo tjelo i nemoj da ti oči odapinju onu strelicu uroka, nadam se da si upoznat o tim stvarima , insan može sam sebe ureć a da negovorim o drugim. Sabura, smirise brate. NAđi nekoga neka ti nauči ajete koji se uče za mess/šejtanski dodir .
Sad sam još malo bolje pogledo, da ti razložim, kako izgleda. Zamisli boboljuci da nije crvena nego nako ispod ko crna tačkica ko ugorak. E sad se je toga puno diglo po licu nije to puno veliko ali na svjetlu se tačno vidi ispod crno.
Dali more svaki dan mazati medom ili kako mi ti preporucujes. Nadam se da ti nisam dosadan ali sigurno me i razumijes, da mi je velika zelja, da se joj lice ocisti. Jer sad smo naveli mm, propolis, med, maslinovo ulje.
Znam, da si rekao, da se sad oslonimo na Allaha s.w.t.a.ali svejedno nekako se nemogu organizirati vremenski šta da prvo namažem i tako.
HAjr inšaAllah nemoj paničit , to je moj brate proces polahko , NIsi mi dosadan naprotiv baš mij ezadovoljstvo stobom komunicirat, da sam htio da te otkačim lahko je to uraditi, s druge strane meni ne treba reklama , a sigurno je jedno da sam ubjeđen u Allahovu moć i da će VAm ispuniti želje, jer da nisam siguran nebi ovo javno prezentovo. Samo moraš osaburiti .
Brate nadam se da ovaj smjehuljak

neće poremetiti naš dialog ova tvoja konstatacija da
nemožeš organizirat vremenski to je rezultat tvoje žurbe, SABURA, lagano, samo lagano.
ZAšto se nemožeš organizovat? MOže . Uraditi ćeš onako kako sam ti rekao sa vodom i uljem i to radiš par dana i vidiš rezultat, znači ideš vanjski sa vodom i uljem na koje je naučeno a oralno ideš MMipropolis i odmah si napravio kompromis, Ako treba izbaciti par dana MM i propolis i to se može ali mislim da nema potrebe da izbacuješ oralno MM i propolis.
MOže se organizovat, kada odradiš sa vodom i uljem onda ideš samo med, med dođe jednokrat neće ga držati na licu cijeli dan to je samo 10-15 minuta i sapereš ga naučenom vodom, kada si saprao naučenom vodom ostaviš malo da se lice osuši i onda namažeš uljem i jednim udarcem odradiš tri radnje,
Idi sada samo sa vodom i uljem i tako pravi kombinacije ,može se organizovat, Hajde to radi sa vodom i ulje pa da vidimo kako se ponaša. Meni ukazuje onako kako sam reko a Allah s.w.t. najbolje zna. TAj hormnalni poremećaj može ona vuči malo izdaljeg.
Samo da te pitam da li tokom mjesečnog ciklusa se povećavaju i proširuju akne ili nema uticaja kada je u mjesečnom ciklucu.
Brate obrati malo pažnju i na sebe koristi i ti naučenu vodu i ulje isto kaoi ona . NAđi one dove koji ma se zaštićujemo od svakog zla pa i uroka, primjeni na sebe i na hanumu...
HAjde pošaljim te snove na PP
Esselamu alejkum
p.s. što se tiče meda postoje terapije sa kojima se maže cijelo tjelo medom i to koriste na zapadu . Postoje čak specilaizovane radnje koje rade sa aplikacom meda na cijelo tjelo može malo i razrijediti med vodom .