Kako da unistim zapis/hamajliju?

Pitanja vezana za oblast lijecenje i neobjanjenog putem savremene nauke

Moderatori: Haris, EMIRgr, Yassin

Odgovori
Visoko
pisem pomalo
Pridružio se: Pet Nov 20, 2009 1:53 pm

Kako da unistim zapis/hamajliju?

Post od Visoko » Sub Dec 26, 2009 7:44 pm

Selam alejkum,
Htjeo bih da znam kako da unistim zapis/hamajliju ne znam ni ja sam sta je sto su moji roditelji isli davno da mi napravi da li kod hodje ili nekog drugog ne znam?To je u obliku trougla i oblijepljen je sa selotejpom.Da li to mogu da zapalim u kuci na elektricnom sporetu?
Hvala
Selam alejk

Haris
Veteran
Pridružio se: Pet Nov 14, 2008 6:35 pm
Kontakt:

Re: Kako da unistim zapis/hamajliju?

Post od Haris » Ned Dec 27, 2009 1:10 am

Možeš to bilo gdje, ali opet bolje je vani na nekom mjestu gdje niko ne prolazi. Samo to učini bismiletom i bez straha, jer Allah swt tebe čuva. Nastoji da izgori do kraja, da ne ostaje ni jedan dio. Pri spaljivanju uči sure Felek i Nas.

Visoko
pisem pomalo

Post od Visoko » Ned Dec 27, 2009 8:57 am

Hvala ti na odgovoru,
Selam alejkum,

hava
pisem pomalo
Pridružio se: Pet Dec 04, 2009 9:43 am

Post od hava » Ned Dec 27, 2009 10:09 pm

Visoko napisao:Selam alejkum,
Htjeo bih da znam kako da unistim zapis/hamajliju ne znam ni ja sam sta je sto su moji roditelji isli davno da mi napravi da li kod hodje ili nekog drugog ne znam?To je u obliku trougla i oblijepljen je sa selotejpom.Da li to mogu da zapalim u kuci na elektricnom sporetu?
Hvala
Selam alejk
selam
samo da se nadovezem , jednom sam na radiu slusala predavanje nekog hafiza koji je rekao da je konac na koji je naucena cursidova sa vezanjem cvorova na svaku proucenu cursidovu, vid sihra , i da taj konac treba spaliti. Pricala sam to osobi koja je nosila takav konac uza se i koja je postupila po hafizovoj uputi . Nakon toga , zivot joj se okrenuo naopacke. Da li je to trebala uraditi ??
selam

Haris
Veteran
Kontakt:

Post od Haris » Pon Dec 28, 2009 11:47 pm

Kako naopačke? Na bolje ili gore?

hava
pisem pomalo
Pridružio se: Pet Dec 04, 2009 9:43 am

Post od hava » Uto Dec 29, 2009 11:10 pm

selam

Pa doslovno naopacke ! Izmijenilo se svako postojece stanje ,porodicno, materijalno i duhovno ; dobro u lose a lose u dobro ! Samo sto su nedace prevladavale i povecale se . Da se covjek zapita je li to kazna ili nagrada?? Inace ,osoba je vjernik i prakticira vjerske obaveze .

Haris
Veteran
Kontakt:

Post od Haris » Sre Dec 30, 2009 11:49 am

To ne može biti kazna kod vjernika. Samo iskušenje. U tome se mora istrajati i prihvatiti ono što dobijamo od Allaha swt.

senci
Mlađi član
Pridružio se: Pon Avg 10, 2009 7:04 pm

Post od senci » Sub Jan 02, 2010 6:29 pm

Selam Alejkum.

Neboj se ničeg nego samo Allaha s.w.t.a. i slobodno uzmi to i otvori i zapali, da se sve zapali. Ako ostane pepeo uzmi i prospi niz vodu.

Visoko
pisem pomalo

Post od Visoko » Čet Feb 11, 2010 9:48 am

Selam alejkum,
Zaboravih da pitam da li se zapis/hamajlija ili sta je vec moze otvoriti u kuci i zapaliti?Pepeo koji ostane da li se moze prosuti u wc solju ili u kuhinji pa pustiti vodu?
Hvala
Selam

Haris
Veteran
Kontakt:

Post od Haris » Pet Feb 12, 2010 6:03 pm

Bilo bi poželjnije istresti negdje gdje niko ne prolazi. Primjer,imaš uništenje sihra u naučenoj vodi, i sad zamisli da ti naučenu vodu istreses u wc šolju, kako bi to izgledalo? Zato je bolje negdje drugo, u baštu :D

Odgovori