MOLIM DA MI ODGOVORITE

Pitanja vezana za oblast lijecenje i neobjanjenog putem savremene nauke

Moderatori: Haris, EMIRgr, Yassin

Odgovori
efi
pisem pomalo
Pridružio se: Čet Nov 03, 2005 4:43 pm

MOLIM DA MI ODGOVORITE

Post od efi » Pon Maj 30, 2011 1:29 pm

pitanje za onoga koji zna zasto se preporucuje mazanje maslinovim naucenim uljem znaci kako to djeluje ulje unapred hvala

lavica21
Musafir
Pridružio se: Sub Avg 20, 2005 6:08 am

Re: MOLIM DA MI ODGOVORITE

Post od lavica21 » Pon Maj 30, 2011 4:48 pm

selam,

Ko ima dzina u tijelu,dobro je da koristi to ulje, jer puno smeta dzinima. Na maslinovo ulje je najbolje nauciti citavu suru Beqara, i obnavljati ucenje svako 2-3 sedmice. (zavisi do slucaja)
Takvo nauceno ulje se koristi protiv raznih napada dzina u tijelu, npr mene nekad boli ruka, ja je namazem s tim uljem i odmah bol nestane. Isto za napade od strane dzina u snu, ko ih ima, neka se namaze tim maslinovim uljem prije spavanja i insAllah nece imati problema (ili ce problemi biti mnogo blazi). Tesko disati?- namazi ulje na prsa,... itd Za sve napade se moze koristiti to ulje, tako sto masiras na mjesto gdje boli i ucis Ajetul Kursi.

Senad
Veteran
Pridružio se: Čet Apr 21, 2005 7:43 am
Kontakt:

Re: MOLIM DA MI ODGOVORITE

Post od Senad » Pon Maj 30, 2011 4:58 pm

efi napisao:pitanje za onoga koji zna zasto se preporucuje mazanje maslinovim naucenim uljem znaci kako to djeluje ulje unapred hvala
Esselamu alejkum

Imaš hadis , nadam se daje vjerodostojan gdje se kaže

>jedite , pijte i mažite se maslinovim ulje jer je u njemu bereket<

OVa preporuka dovoljno govori o samom maslinovom ulju čak i da se ne uči nad njim. Treba konzumirati djevičansko.

Odgovori