MOLIM DA MI ODGOVORITE
Moderatori: Haris, EMIRgr, Yassin
MOLIM DA MI ODGOVORITE
pitanje za onoga koji zna zasto se preporucuje mazanje maslinovim naucenim uljem znaci kako to djeluje ulje unapred hvala
-
lavica21
- Musafir
- Pridružio se: Sub Avg 20, 2005 6:08 am
Re: MOLIM DA MI ODGOVORITE
selam,
Ko ima dzina u tijelu,dobro je da koristi to ulje, jer puno smeta dzinima. Na maslinovo ulje je najbolje nauciti citavu suru Beqara, i obnavljati ucenje svako 2-3 sedmice. (zavisi do slucaja)
Takvo nauceno ulje se koristi protiv raznih napada dzina u tijelu, npr mene nekad boli ruka, ja je namazem s tim uljem i odmah bol nestane. Isto za napade od strane dzina u snu, ko ih ima, neka se namaze tim maslinovim uljem prije spavanja i insAllah nece imati problema (ili ce problemi biti mnogo blazi). Tesko disati?- namazi ulje na prsa,... itd Za sve napade se moze koristiti to ulje, tako sto masiras na mjesto gdje boli i ucis Ajetul Kursi.
Ko ima dzina u tijelu,dobro je da koristi to ulje, jer puno smeta dzinima. Na maslinovo ulje je najbolje nauciti citavu suru Beqara, i obnavljati ucenje svako 2-3 sedmice. (zavisi do slucaja)
Takvo nauceno ulje se koristi protiv raznih napada dzina u tijelu, npr mene nekad boli ruka, ja je namazem s tim uljem i odmah bol nestane. Isto za napade od strane dzina u snu, ko ih ima, neka se namaze tim maslinovim uljem prije spavanja i insAllah nece imati problema (ili ce problemi biti mnogo blazi). Tesko disati?- namazi ulje na prsa,... itd Za sve napade se moze koristiti to ulje, tako sto masiras na mjesto gdje boli i ucis Ajetul Kursi.
Re: MOLIM DA MI ODGOVORITE
Esselamu alejkumefi napisao:pitanje za onoga koji zna zasto se preporucuje mazanje maslinovim naucenim uljem znaci kako to djeluje ulje unapred hvala
Imaš hadis , nadam se daje vjerodostojan gdje se kaže
>jedite , pijte i mažite se maslinovim ulje jer je u njemu bereket<
OVa preporuka dovoljno govori o samom maslinovom ulju čak i da se ne uči nad njim. Treba konzumirati djevičansko.