Mucanje POMOĆ!!!

Pitanja vezana za oblast lijecenje i neobjanjenog putem savremene nauke

Moderatori: Haris, EMIRgr, Yassin

Odgovori
trokut123
Posmatrač
Pridružio se: Čet Okt 24, 2013 8:51 pm

Mucanje POMOĆ!!!

Post od trokut123 » Čet Okt 24, 2013 8:55 pm

Mocam od 3 godine moji kazu da se nisam nicega prepao niti sta slicno sumnjam da mi je netko napravio zapis jer svake godine je sve teze i teze

Kad sam sam pricam kao normalan covjek kad sam s neskim i trebam nesto reci osjetim neke trnce i mučninu u stomaku i kao da su mi pluća mala nemam zraka

Ako znate nekoga da mi pomogne bio bih vam zahvalan trenutno imam 16 godina

EdinM
Mlađi član
Pridružio se: Čet Nov 29, 2012 8:33 pm

Re: Mucanje POMOĆ!!!

Post od EdinM » Pet Okt 25, 2013 10:13 pm

Hvala i zahvala pripadaju Allahu s.w.t, neka je salavat i selam na Njegovog poslanika, casne ashabe. Brate u islamu imas topica vise ovdje o simptomima nekim. Prije svega abdesti se i slusaj audio rukju koju mozes pronaci ovdje. Nakon sto poslusas procitaj neke od mogucih simptoma pa ako se pronadjes u njima javi ovdje pa cemo ti pokusati dalje pomoci inshAllah. Selam

zegulja01
pisem pomalo
Pridružio se: Uto Jan 17, 2012 10:33 pm

Post od zegulja01 » Pet Okt 25, 2013 10:21 pm

trokut123 napisao:Mocam od 3 godine moji kazu da se nisam nicega prepao niti sta slicno sumnjam da mi je netko napravio zapis jer svake godine je sve teze i teze

Kad sam sam pricam kao normalan covjek kad sam s neskim i trebam nesto reci osjetim neke trnce i mučninu u stomaku i kao da su mi pluća mala nemam zraka

Ako znate nekoga da mi pomogne bio bih vam zahvalan trenutno imam 16 godina
Pokusaj prvo sam:Izmedju ostalog uci iz sura (20)Taha ajete od 25 do 28.

Haris
Veteran
Pridružio se: Pet Nov 14, 2008 6:35 pm
Kontakt:

Post od Haris » Sub Okt 26, 2013 3:07 pm

S druge strane ne mora biti problem vezan za sihre. Može biti problem vezan za psihu i fobije. Ukoliko rukja ne pokaže neke rezultate, porazgovaraj sa psihologom. To nije sramota.

Odgovori