Hidžama -kontra efekat

Pitanja vezana za oblast lijecenje i neobjanjenog putem savremene nauke

Moderatori: Haris, EMIRgr, Yassin

Odgovori
aloli
Posmatrač
Postovi: 2
Pridružio se: Sre Nov 19, 2014 3:53 pm

Hidžama -kontra efekat

Post od aloli » Uto Maj 09, 2017 9:19 pm

Imam specifičan problem. Već duži period imam problema sa zdravljem, fizički i psihički. Imao sam kroz tri godine razni niz simptoma i reakcija, vadio sam razne nalaze koji su uvijek bili dobri, bez ikakvih nedostataka. Glavobolje, mučnine, podrigivanje, bolovi razni. Uglavnom najviše sam imao problema sa želucem. Hidžamu sam do sada radio više puta i ono što mi je čudno, ne daje svoju efikasnost.
Čak što više, prije par mjeseci kada sam uradio hidžamu na leđima, za neka dva tri dana, imao sam jake bolove baš na tim mjestima. Trenutno sam uradio na stomaku, i sada imam stalne bolove u želucu i leđima. Da napomenem da se lječim i od šejtanskog djelovanja. Idem u Zenicu jednim poznatim lječniku,uglavnom ispravnim. Već više puta sam išao, stanje i nije strašno kao što je bilo. Imao sam dosta reakcija uz rukju, mučnine razne, jako drhtanja, udova, ruku i očni kapaka, nagon na smijeh, grčenje, blago uvijanje usta na lijevu stranu. Po njegovoj procjeni radi se o džinnu. Sad hvala Bogu ide na bolje, međutim on je i dalje tu i dalje stvara određen broj problema, naročito želudac. I sama hidžama dala potpuno drugu reakciju, što ja još nigdje nisam pročitao i vidjeo, pa mi nije jasno. Sanjao sam i čudan san poslije te nedavne hidžame. Sanjao sam ogromnu krv kako izlazi iz rane gdje je hidžama.
Trošim terapiju, vodu, maslinovo ulje, čurekot, te kupam se svakodnevno naučenom vodom. Koliko dugo može džinn opstati kao podstanar u ovakvom stanju? Zašto i dalje stvara probleme? Da li nije samo džinn, nego i sihr, shodno reakcijama?
Selam alejkum.

Aida04
Posmatrač
Postovi: 1
Pridružio se: Sre Avg 02, 2017 1:50 pm

Re: Hidžama -kontra efekat

Post od Aida04 » Čet Avg 10, 2017 9:48 pm

Eselamu alejkum lijecim se od sihra godinu i po dana idem na rukije dosta mi je bolje al dzini ne zele da napuste tijelo govore na rukiji da im je dosao kraj ali nece da napuste tijelo napali su mi srce stalno me je zigalo i sad me pomalo ziga bila sam u velikoj depresiji i boljela me je glava svakodnevno uvijek sam bila nervozna dzini vriste na rukiji govore kako su me htjeli unistiti i kako su mi puno bola nanjeli i pocnu plakat i govori kako ga boli stomak i pocne se drzat za stomak i pravo padnem na pod pa me interesuje da li sam sihir pojela ili popila ako neko zna da mi odgovori.

Odgovori