TREBA MI ODGOVOR

Pitanja vezana za oblast lijecenje i neobjanjenog putem savremene nauke

Moderatori: Haris, EMIRgr, Yassin

Odgovori
AbuAmRibnFadL
Veteran
Pridružio se: Čet Apr 14, 2005 3:20 pm
Kontakt:

Post od AbuAmRibnFadL » Sub Apr 15, 2006 12:00 pm

Jednu vecer sam zaspala na stomak, kad kao neki Insan se na mene svali,Nevidim ga al ga osjecam, okucim se nemogu da se mrdnem ? Isti dogadzaj kao kod moje Prijateljice.
I tako par noci je se desavlo kad god legnem na stomak ? Sta bi to moglo biti? Jel to Nocna Mora ili nesto drugo ?

selam alejkum we rahmetullahi we berekatuhu

Napad dzinna sestro,nista drugo.Sta ces da radis?Abdesti prije nego legnes i nikako ne spavaj na stomaku jer sejtan spava na stomaku.Sve dok osjecas takve napade budi sigurna da te nisu pobjedili ,kada prestanu napadi takve vrste i kada osjetis napade iznutra e onda se boj.jer su oni zavrsili testove zastrasivanjem, pa prelaze na napade iznutra sto je gore.Dok te napadaju pokusavaju uc u tvoje tijelo,zato ih ti ne vidis i zato nemozes da se pomaknes.U trenutku kada osjetis takav napad pocni odmah spominjati Allahovo ime dali ce to biti neki zikr ili nesto drugo vazno spomoinji ,Allahu ekber,subhanAllah,La ilahe ilallah proc ce napad insaAllah, ti ces odraditi ovo sto ti kazem pa ce insaAllah nestati tih napada.
Neka ti neko na vodu prouci El fatihu ,Ihlas(kulhuwallahu ehad),Sure El Feleq ,Sure en Nas i Ajetul Kursiju pa ces tom vodom poprskat sobu u kojoj spavas coskove i krevet ,izbaci iz sobe /soba slike sa likovima,statue sa likovima,pusti Kur`an da uci u kuci,muzika nikako da se ne cuje u kuci jer je ona magnet za dzinne i sejtane,likovi ,posteri,slike na zidu,keramicke statue su mjesto gdje se cesce sakriju dzinni cekajuci pogodan momenat da napadnu.
Prije nego legnes uzmi abdest,a nakon abdesta u postelji prouci ovo-

e`uzu billahi minesh-shejtani radzim
bismillahi rahmanir rahim

Kul hu wallahu ehad,Allahus-Samed lem jelid we lem juled we lem je kun lehu kufuwen ehad
-zatim ovo-

Kul e`uzu bi rabbil feleq,min sherri ma haleqa,we min sherri gasiqin idha weqab,we min sherrin nefathati fil uqad,we min sherri hasidin idha hased
zatim ovo-

Kul e`udhu bi rabbin nas,melikin nas,ilahin nas,min sherril weswasil han-nas,eledhi juweswisu fi sudurin nas,minel dzinneti wen nas-

svaku suru prouci po tri puta u svoje dlanove kada sve tri sure procitas u dlanove onda dlanovima predji preko tijela gdje ti ruke dohvate kao kod kupanja ,pa onda isto to ponovi jos jednom ,i isto to ponovi jos jednom,

na kraju prouci ovo-

Allahu la illahe illa huwel hajjul kajjum,la te`hudhuhu sinetun we la neum,lehu ma fis-semawati we ma fil erd,men dheledhi jeshfe`u indehu ila bi idhnih ja`lemu ma bejne ejdihim we ma qhalfehum,we la juhitune bi shej`in min ilmihi ila bi ma sha` wesija kursijju hu semawati wel erd,we la je uduhu hifdhuhuma we huwel alijul adhim.

zatim pusti neku kasetu Kur`an neka uci dok ti spavas,uspavaj se slusanjem Kur`ana.prenesi ovu poruku i tvojoj prijateljici.Sve sto osjecate je pokusaj dzinna da vas uplase al se nebojte njih vec se bojte Allaha,oni vam nemogu nista sve dok ovo ucite.

Odgovori