DOZIVLJAJ LJEPOTE I SREDSTVO ZA ULJEPSAVANJE

Pitanja vezana za oblast lijecenje i neobjanjenog putem savremene nauke

Moderatori: Haris, EMIRgr, Yassin

Odgovori
MuzikaHaram
Mlađi član
Pridružio se: Pon Sep 12, 2005 4:28 pm
Kontakt:

DOZIVLJAJ LJEPOTE I SREDSTVO ZA ULJEPSAVANJE

Post od MuzikaHaram » Čet Jul 27, 2006 4:31 pm

Es Selamu Sleykum

Postovane Sestre

NEMA VISE RAZLOGA DA ISTRAZIVATE KOJEKAKVE PREPARATE ZA ULJEPSVANJE ILI PREPARATA DRUGIH VRSTA ZA KOZU,NAROCITO LICA
MI MUSLIMANI SMO PUNO BOLJI OD NEMUSLIMANI U OBLIKU
KARAKTERA,ONI IMAJU NAUKU A MI IMAMO HADITH I KUR’AN!
POZNATA NAM JE KNJIGA “POSLANIKOVA MEDICINA autora Ibn Kajjim el Dzevzije!
STO SE TICE PREPARATA KOZMETICKE SVRHE NE POMAZU MNOGO KOLIKO MISLIMO DA POMAZU.JEDINO STO POMAZE DA IZGLEDAMO LIJEPI PREKO DANA JESTE JA TO ZOVEM”MASKIRANJE”LICA!
IMA JEDAN MNOGO BOLJI I EFEKTNIJI NACIN DA IZGLEDAMO LIJEPI,A TO JE DA OBRATIMO VISE PAZNJE NA NOKTE, TO JEST NA ISJECIVANJE NOKTIJU!

cinjenica/faktum:

Ima dani otkad sam otkrio da ”isjecivanje noktiju”znatno djeluje na osvjezenje koze!
To sam primjetio jednog dana kad sam se ugledao u ogledalo,posto imam suvu kozu pami se javi crvenilo ponekad na licui ,tad sam se sjetio da prije toga isjecao sam nokte.To isto sam primjetio i drugom prilikom;a primjetio sam i kod onih koji imaju duge nokte,da njihova koza nije u redu. Neko bi mogao da se upita kako to.Kad bi pomislio covjek o ovome ne bi mogao da kapira kako to, osim onoga ko vjeruje.Jer,ima hadis koji objasjava ovaj pojam.Hadis ne znam citirati tacno i upotpunosti ali se napominja da”dzin se krije ispod noktiju…”
(onaj ko zna o kojem hadisu se radi nek kaze)
Ovo isto moze se primejetit ko oni koji imaju bubuljica na licu.
selam

lavica21
Musafir
Pridružio se: Sub Avg 20, 2005 6:08 am

Post od lavica21 » Pet Jul 28, 2006 9:24 pm

Interesantno . :shock:

zara
Stari član
Pridružio se: Pon Apr 18, 2005 7:49 pm

Post od zara » Sub Jul 29, 2006 12:17 pm

salam aleykum
Ja ne vjerujem da to treba tako bukvalno protumaciti. :roll:
Ispod noktiju se krije puno prljavstine i bakterija pa naravno ako s takvim rukama diras lice da ches imati bubuljice i sl.Sunet je njegovati kosu, sto se ne postize sjecom noktiju nego njegom kose.Lice isto prirodnim preparatima,zasto ne.

Odgovori