Selam,
Predlazem moderatorima da otvore u forumu rubriku pod nazivom Quran, Zastita, Dove, Savijeti gdje se nepise o problemima vec o solucijama, savjetima i dovama sto mogu pisati oni koji imaju iskustva, i znanje. S tim da svaki novi post mora proci kroz moderatore, tj mora biti approved-dozvoljen tako da nebi svako svasta pisao.
Sta mislite?
Predlog moderatorima
Moderatori: Haris, EMIRgr, Yassin
-
- Veteran
- Pridružio se: Pet Nov 14, 2008 6:35 pm
- Kontakt:
Re: Predlog moderatorima
Već na stranici odskora postoji sekcija Pitanja i odgovori (www.lijecenje-kuranom.com/pitanja) i tu Enes odgovara na pitanja koja drugi pitaju.
-
- Musafir
- Pridružio se: Sub Avg 20, 2005 6:08 am
Selam,Haris napisao:Već na stranici odskora postoji sekcija Pitanja i odgovori (http://www.lijecenje-kuranom.com/pitanja) i tu Enes odgovara na pitanja koja drugi pitaju.
Znam da postoji sekcija Pitanja i odgovori, zato i predlazem da otvorite sekciju gdje nema pitanja, gdje su savijeti, ajeti i dove, jer prije no sto neko postavi pitanje kad otvori "savijeti" sekciju mozda nadze odgovor na pitanje prije no sto ga i postavi, jer primjetila sam da se pitanja ponavljaju a odgovori su isti... Naprimjer "Dove za zastitu" , ili "Ajeti za unistavanje sihra" ,itd....
Drugi razlog je to sto nas ima na ovoj stranice od svakle, razne drzave. U svakoj drzavi imaju ucaci Rukje, i svi predlazu neke terapije. Bilo bi fino da ima sekcija gdje oni sto idu kod ucaca rukje mogu pisati o terapijama koje su im pomogle, tako da se drugi (oni sto nemaju ucaca) okoriste.
Podrzavam ovaj predlog .
Sellam,ovdje treba uradit forum kategorije,napr: islam kategorija,podforum isto islam,e onda u podforumu se otvaraju teme o vjeri.Hadisi,ajeti,samolijecenje,itd..Druga forum kategorija Tehnologija,podforumi racunari,automobili,mobiteli itd...ovako je sve razbacano.Imao sam forum pa imam iskustva u tome...
Slazem se samko da bi mozda trebalo jos kategorija, ali neke su nepotrebne. Ne treba siriti previse od glavne svrhe foruma.