pomoc

Pitanja vezana za oblast lijecenje i neobjanjenog putem savremene nauke

Moderatori: Haris, EMIRgr, Yassin

Odgovori
sead35
Posmatrač
Pridružio se: Pon Jan 30, 2012 1:35 am

pomoc

Post od sead35 » Uto Jan 31, 2012 8:57 pm

Selam kako ste mozel te mi odgovorit na ovo pitanje ove godine hvala Allahu ispostio sam 30 dana ramazana od 1 avgusta do 31 avgusta i kreno sam na bajram 1 setebar ali medutim bajram se klanjao ranije dan i ondar kad kreno od kuce prema dzamije dobio sam 1 napad gusenje davljanje gubim zrak, i kad sam se vraco kuci 6 puta isto tako gusenje davljenje itd a prije sam imo sihre na sebi magiju i posle nakon 4 dana sanjam veliku zmiju i jos mali zmija idu od mene sta vi mislite dali sejtan oslabio itd,2 pitanje je ja nisam ozenjen i ako ja sad pricam sa dijevojkom svojom o lijepim stvarima i da izvinete pustim kap nije sperma nego voda dali mogu klanjat zamolio bi vas da mi odgovorite selam,

Haris
Veteran
Pridružio se: Pet Nov 14, 2008 6:35 pm
Kontakt:

Re: pomoc

Post od Haris » Uto Jan 31, 2012 9:19 pm

Esselamu alejkum,

Što se tiče prvog problema, ukoliko postoje napadi, i snovi preporučujem ti da potražiš učača rukje kako bi detaljnije provjerio i dobio neke savjete.

Što se tiče druge stvari. Tekućina, providna sluz koja izađe usljed nadraženosti se naziva mezijj. Potrebno je očistiti spolni organ i oko organa gdje je moglo da se proširi, tj. oprati i ukloniti sa odjeće, po mogućnosti promjeniti donji veš, zatim uzeti abdest.
Nije potrebno kupanje.

Odgovori