HITNO POTREBNA POMOĆ!!!

Pitanja vezana za oblast lijecenje i neobjanjenog putem savremene nauke

Moderatori: Haris, EMIRgr, Yassin

Odgovori
Zahid
Posmatrač
Pridružio se: Pet Maj 03, 2013 6:41 am

HITNO POTREBNA POMOĆ!!!

Post od Zahid » Pon Maj 20, 2013 7:22 am

Selam draga braco i sestre.
Ukratko cu pokusat da svoj problem napisem. Prije nekih dvije godine sam se poceo zabavljati sa ženom koja je bila udavana, mladja je od mene 3 godine i ima dijete iz prvog braka. Tokom zabavljanja mi je pricala kako je njoj napravljeno da se uda za bivseg muza, koji je bio u to vrijeme nastanjen u njemačkoj i dobro stojeci. Nakon razvoda je (kako je meni pricala) isla jednom hodzi da se lijeci, jer joj je receno da joj je opet napravljeno da se vrati,kao i nekakvoj zeni koja ogleda u šolju. Za vrijeme naseg zabavljanja je non stop isla toj zeni. Isprva nisam obracao paznju na to sto je isla na ogledanje. Dok nakon nekog vremena nije pocelo da se o meni radi, prvo su pricala lijepe stvari, dok i dalje ja nisam obracao paznju,jer sam znao svoje. Normalnim zivotom sam zivio i radio, svaki dan pun motivacije i volje za zivotom, sve mi je islo od ruke, sta god sam zapoceo i zavrsio sam s hajrom i bozijom pomocu. Nju je bivsi muz proganjivao i maltretirao u svakom koraku.
Kada sam trabao ici za njemacku drugi put i ostati tamo duze vrijeme, ona je prije mogao odlaska isla opet na ogledanje, gdje mi je receno da je na mene bacen sihir. Gdje je ona meni rekla da odem tom istom hodzi kod kojeg je ona isla, trajalo je to sve neko vrijeme i islo sve naopako, ona je potom otisla u sloveniju kod matere da zivi.
Dok sam ja ostao sa tim problemom i borio se sa svim i svacim, pa i dugo mjesecnim nespavanjima. Nakon nekog vremena je doslo do braka gdje je ona odma i zatrudnila, MALO MENI SVE NEKAKO CUDNO, ali prije toga sam isao da klanjam istiharu namaz, gdje mi je receno da ona i nije za mene. Nakon dugo razmisljanja sam i ugotovio da je tako, medjutim je islo sve naopako ona je dosla i kod nje sam nasao nekakvu, kako ona kaze zastitu od jednog te istog hodze. Navodno je ona nju bacila u rijeku i nema je vise dok ja imam osjecaj da i nije tako. Receno mi je da se lijecim i kada sam rekao da sam nasao zastitu kod nje, receno mi je ah kome je bila namjenjena. Nazalost nisam uspjeo da se izlijecim u potpunosti, jer sam otisao s njom za sloveniju. MOLIM VAS ZA SAVJET I POMOC!!!

Bure
Mlađi član
Pridružio se: Sub Jun 18, 2011 10:01 am

Re: HITNO POTREBNA POMOĆ!!!

Post od Bure » Pon Maj 20, 2013 3:45 pm

Esalamu alejkum Zahide.

Evo ja cu ti samo na kratko nesto napisat, ono sto znam. Ali vjerujem da ce se na ovu temu javiti oni sto vise znaju od mene.

Znaci hamajlije i razne zastite su grjeh, ima vise temi vec o tome na forumu pa ako malo potrazis sve ce ti biti jasno.

A ako mislis da imas problema sa sihrom je najbolje da poslusas audio rukiju koju mozes naci na ovdje na stranici, pa ako budes imo kakve reakcije onda bi bilo dobro da odes kakvom pouzdanom ucacu rukije.

ProudMuslim
Mlađi član
Pridružio se: Ned Feb 17, 2013 3:18 pm

Post od ProudMuslim » Uto Maj 21, 2013 4:33 pm

Moras znati da pod hitno neces rjesiti nista.. Neki prodju duzi neki kraci period lijecenja, ali na brzaka nema nista.. Kao sto ti je Bure napisao, zapisi i hamajlije su grijeh, a i sam si skontao da nesto nije ok kod svega toga.. Uzmi si vremena i procitaj na forumu ima mnogo tema o simptomima, o samolijecenju, sta raditi kako raditi na koji nacin.. Potrebno je da znas da se moras truditi, raditi ogromno na sebi i moliti dragog Allaha da te izljeci, jer bez Njega ti nema ni pomoci ni odmoci..Kad dragi Allah odredi sredice se sve, ali moras se i sam potruditi i nesto uraditi da bi dobio sta uzvrat..

Forum ce ti ogromno pomoci ako si uzmes vrjeme i malo procitas teme koje su postavljene, mislim da ces vec tu naci ogromno odgovora.. A slobodno pitaj i nas, koji cemo ti rade volje pomoci.. Ima na forumu izkusenijih od mene koji su i meni mnogo pomogli savjetima, tako da vjerujem da ce i tebi..

Zahid
Posmatrač
Pridružio se: Pet Maj 03, 2013 6:41 am

Post od Zahid » Sre Maj 22, 2013 7:06 am

Unaprijed hvala svima na iskrenoj pomoci. Citao sam dosta ovaj forum, pronalazio i odgovore. Rukju sam slusao jedino sto sam mogao da primjetim je da poslije toga imam nekakve snove, koji se sutra dan ili nakon 2-3 dana ukazu, nesto se dogodi. Ni kod kuce moje u bosni nije vise onako kako je bilo, sve je dugacije, dok je prije blistala. Znam sigurno da nesto nije u redu,ali ne mogu da se oslobodim situacije, imam osjecaj kako da neko zeli da dozim ono sto je on dozivio. Nadam se da se varam u tome, mada znate i sami kad vam u unutrasnjosti nesto govori da je tako.

Odgovori