PITANJE-POMOC

Pitanja vezana za oblast lijecenje i neobjanjenog putem savremene nauke

Moderatori: Haris, EMIRgr, Yassin

Odgovori
marco
Posmatrač
Postovi: 2
Pridružio se: Pet Mar 24, 2017 8:40 am

PITANJE-POMOC

Post od marco » Pet Mar 24, 2017 4:11 pm

Poštovani,
Selam Alejkum

Pišem Vam iz Vukovara i MOLIM VAS ZA SPAS I POMOČ,
jer kad pogledam svoj život mogu Vam samo reči,da 7 godina ne radim ,iako se javljam na sve natjećaje. Nemam nikava finaciska sredstav i nemam od čega živijeti ,a nemam pravo na nikavu vrstu pomoći. Ako sve to nije djelo nečih ruku onda stvarno neznam čega je.

Vrhunac svega je što sam bio u prekrasnoj veze od 4 godine,bez i jedne ružne riječi ikada izgovorene i nikada se nismo posvađali. Živjeli smo skupa,i onda je i to samo se prekinulo. Bez razloga i objašnjenja.. Što više mi je rečeno da me se voli,ali da ne može biti samnom da prema mjeni su osječa ljubav kao i ja prema njemu. Vjerujem da je netko imao prste u tome.
Od osobe koja je bila vesela,komunikativna,draga i uvijek pomogala svima, sad je netko to nema ništa od toga.

Molim Vas da mi pomognete, oko posla,i ljubavi.jer ja više izlaza nema,Nemam novaca,nemam kruha,nema ljubavi,nema posla,ne sapavam,i nema ništa ,nemam razloga za živjeti. Ne mogu i neču se odreči svoje ljubavi.Ako mi Vi ne pomognete da mi se vrati voljena osoba,ja drugi izlaz ne vidim i spas,u glavi mi je košmar, nespavam,nejedem,ne funcioniramsuze idu same.Molim Vas pomozite mi.
Molim Vas pomoizte mi , nekoga provjerenog , iskrenog tko radi zapise da mi se vrati voljena osoba.
Hvala Vam
lijepi pozdrav

Odgovori