Dali Postoji Mogucnost Uklanjanja Sihera na Distansi
Moderatori: Haris, EMIRgr, Yassin
Dali Postoji Mogucnost Uklanjanja Sihera na Distansi
Es Selam mu'alejkum.Ja bih postavijo jedno pitanje za bracu i sestre ovdije na forumu,ukoliko mi neko moze pomoci.Dali postoji mogucnost uklanjanja sihera na distansi ( neprisustvom ) osobe koja je poklopljena sa tim.Bijo bih vam zahvalan na svakim savijetim ako ima pomoci Amin

WE alejkumusselam
Ako se pod uklanjanjem sihra misli lijecenje na daljinu, to je ne izvodljivo. Primjer imao u medicini, da jedna ljekar ne moze vrsiti operaciju ako bolesnik nije prisutan operaciji. Moze putem nekog da posavjetuje ko je u blizini bolesnog da da upustva kako da se ublaze simptomi bolesti ali da izvrsi operaciju taj neko mora da ima iskustvo, ne moze svako da se upusta u te stvari. Naime, moze svako da operise, ali koji je ishod?
Tako je i sa lijecenjem putem rukje. Nezavaravajte se da svako moze pomoci ako prouci rukju.
I ja sam sam bio tog uvjerenjea da svko moze da uci rukju ko vjeruje i ko se pridrzava vjerskih propisa.
Oni su pred uslov ali nisu 100 % pokazatelji uspjesnosti do krajnog cilja. Potrebno je dokazivanje u toj namjeri da se zeli pomoci nekom a to treba dokazati Boge a ne nekom od ljudi.
Na daljinu nema pomoci, osim savjeta sta i kako da se uradi.
Ako je u pitanju sam cin uklanjanja sihra, tako sto se deislo da je dzinn progovorio tokom rukje gdje se nalazi sihr, to moze da ukloni netko drugi.
Ako se pod uklanjanjem sihra misli lijecenje na daljinu, to je ne izvodljivo. Primjer imao u medicini, da jedna ljekar ne moze vrsiti operaciju ako bolesnik nije prisutan operaciji. Moze putem nekog da posavjetuje ko je u blizini bolesnog da da upustva kako da se ublaze simptomi bolesti ali da izvrsi operaciju taj neko mora da ima iskustvo, ne moze svako da se upusta u te stvari. Naime, moze svako da operise, ali koji je ishod?
Tako je i sa lijecenjem putem rukje. Nezavaravajte se da svako moze pomoci ako prouci rukju.
I ja sam sam bio tog uvjerenjea da svko moze da uci rukju ko vjeruje i ko se pridrzava vjerskih propisa.
Oni su pred uslov ali nisu 100 % pokazatelji uspjesnosti do krajnog cilja. Potrebno je dokazivanje u toj namjeri da se zeli pomoci nekom a to treba dokazati Boge a ne nekom od ljudi.
Na daljinu nema pomoci, osim savjeta sta i kako da se uradi.
Ako je u pitanju sam cin uklanjanja sihra, tako sto se deislo da je dzinn progovorio tokom rukje gdje se nalazi sihr, to moze da ukloni netko drugi.
Salam aleykum!
Ovdje chu malo da odgovorim jer ja sam se lijecila bez obilazenja ucaca rukje.
Enese ti kasnije dodaj, insha Alla svakako da imas vise za rechi.
Prvo nije za svakoga po selu pjevati kaze narodna pa tako ni rukju uciti.
E osim toga DOVA ALLAHU, eto to je najbolje oruzje.
U vechini slucajeva ,zbog pogresnog nacina zivota i ne praktikovanja
Islama se ima problema pa samim vrachanjem se stvari promjene.
Medjutim moze biti da pojedinac klanja, posti pridrzava se prilicno vjere ali uvidja da boluje od neke cudne bolesti,koju doktori ne poznaju.E ovdje treba lijecenje-Kur anom.Pronadjite ovdje rukju, naucite na vodu med i maslinovo ulje i svakodnevno slusanje kur ana-rukje.I najvise dovu uciti -moliti Allaha swta za ozdravljenje i insha Alla , Allah je svemochan.
Ovdje chu malo da odgovorim jer ja sam se lijecila bez obilazenja ucaca rukje.
Enese ti kasnije dodaj, insha Alla svakako da imas vise za rechi.
Prvo nije za svakoga po selu pjevati kaze narodna pa tako ni rukju uciti.
E osim toga DOVA ALLAHU, eto to je najbolje oruzje.
U vechini slucajeva ,zbog pogresnog nacina zivota i ne praktikovanja
Islama se ima problema pa samim vrachanjem se stvari promjene.
Medjutim moze biti da pojedinac klanja, posti pridrzava se prilicno vjere ali uvidja da boluje od neke cudne bolesti,koju doktori ne poznaju.E ovdje treba lijecenje-Kur anom.Pronadjite ovdje rukju, naucite na vodu med i maslinovo ulje i svakodnevno slusanje kur ana-rukje.I najvise dovu uciti -moliti Allaha swta za ozdravljenje i insha Alla , Allah je svemochan.