Veceras dok sam klanjala jaciju,kod ucenja salavata,glas mi se poceo mijenjati,nekako sam dobila arapski naglasak,kao neki poznati ucaci Kur'ana,postajao je pomalo muski.To me malo uplasilo,iznenadilo i govorila sam sve sebi - Prestani,govori normalno,ali nisam mogla,nastavljala sam uciti kao neki Arapin.Napominjem da nisam bas imala pravi muski glas,ali mi se sasvim promijenio,u grlu sam osjetila kao dacmi nesto upravlja jezikom i proizvodi taj glas.
Moi vas da mi kazete jeli iko prije cuo za ovakvu pojavu i sta to znaci?
Allah Vas nagradio lijepim Dzennetom za vrijeme koje odvajate da biste savjetovali i pomogli.
Cudna pojava prilikom namaza
Moderatori: Haris, EMIRgr, Yassin
-
Abdulahova_zena
- pisem pomalo
- Pridružio se: Sre Okt 05, 2005 10:52 pm
-
AbuAmRibnFadL
- Veteran
- Pridružio se: Čet Apr 14, 2005 3:20 pm
- Kontakt:
Selam alejkum we rahmetullahi we berekatuhu
Trebala si pljucnuti preko ramena sa svoje lijeve strane tri puta i reci e`uzu billahi mines-sejtani radzim,pa da vidis hoce li prestati.al nemoj puno razmisljat o tome,desi se da se nekad glas promijeni u toku dana,ali eto tebi se to desilo u namazu pa ti je to tako i zvucilo.Uci u sebi Allah ti se smilovao.sejtan koristi svaku priliku kako bi unio vesvesu klanjacu ne obaziri se na to
Trebala si pljucnuti preko ramena sa svoje lijeve strane tri puta i reci e`uzu billahi mines-sejtani radzim,pa da vidis hoce li prestati.al nemoj puno razmisljat o tome,desi se da se nekad glas promijeni u toku dana,ali eto tebi se to desilo u namazu pa ti je to tako i zvucilo.Uci u sebi Allah ti se smilovao.sejtan koristi svaku priliku kako bi unio vesvesu klanjacu ne obaziri se na to
-
Abdulahova_zena
- pisem pomalo
- Pridružio se: Sre Okt 05, 2005 10:52 pm
samo još moj komentar; sumnjam da bi kroz tebe govorio šejtan ako si klanjala i još manje sumljam da ti je u nekom smislu htio subtilni da proizvede drugčiji glas.
Ja bi to ovako obrazložila; ili je kroz tebe pričao neki dobri, ili si se toliko putem namaza spojila sa svojim duhom. Ja ipak mislim, Kuran i svi ajeti su univerzalni napisani i navodno nek bi jih naš duh znao;samo što ljudi nsmo toliko povezani sa našim duhom i toga neznamo. To sam čitala.
Nesikiraj se i tome ne obračaj pažnju i neboj se.
Ja bi to ovako obrazložila; ili je kroz tebe pričao neki dobri, ili si se toliko putem namaza spojila sa svojim duhom. Ja ipak mislim, Kuran i svi ajeti su univerzalni napisani i navodno nek bi jih naš duh znao;samo što ljudi nsmo toliko povezani sa našim duhom i toga neznamo. To sam čitala.
Nesikiraj se i tome ne obračaj pažnju i neboj se.