Esselamu Alejkum
Imao sam velikih problema sa zdravljem.osjecao sam se kao da u meni postoje vise osoba koje me prakticno seciraju i bockaju po tijelu i ne daju mi mira da spavam.Osjecao sam se samom sebi tezak.Ali nisam odustajao da klanjam bio sam uporan u tome.
Sada trenutno osjecam, kao da me neko blago stegnuo za glavu i ne pusta i to je za mene vidno poboljsanje za razliku od ranijih simptpoma koji su bili zaista teski.
Pitao bih vas, da li je moguce da se sihr ili zli dzinn odstrani samo putem namaza i jake vjere u Allaha dz.s. i samoga sebe?
P.S. Cesto sam ucio dove Felek, Nas i prve ajete sure El Bekare.
Esselamu Alejkum
Da li se sihr moze otkloniti putem namaza??
Moderatori: Haris, EMIRgr, Yassin
-
gorski_strazar_18
- pisem pomalo
- Pridružio se: Pon Avg 08, 2005 5:45 pm
- Kontakt:
selam
selam Alejkum
samo ti tako nastavi ucit Kur'an a ako se neki dzin nalazi u tebi on ce slabiti a tvoj ce se iman povecavati tako da ce morati dzin izaci a sejtan biti daleko od tebe. Klanjaj i uci Kur'an bit se ti sve bolje. nemoras traziti nikog da ti uci rukju prouci je sam sebi kao sto si dosad radio. Selam
samo ti tako nastavi ucit Kur'an a ako se neki dzin nalazi u tebi on ce slabiti a tvoj ce se iman povecavati tako da ce morati dzin izaci a sejtan biti daleko od tebe. Klanjaj i uci Kur'an bit se ti sve bolje. nemoras traziti nikog da ti uci rukju prouci je sam sebi kao sto si dosad radio. Selam
Ve Alejkemu Selam
Naravno ako bog da inshallah.Necu prestajati da obavljam namaze.Inace ranije sam kao tinejdzer naucio klanjati ali to nisam primjenjivao a otkada sam imao ove zdravstvene probleme, poceo sam da klanjam.Mada mi je tokom klanjanja svasta nailazilo u glavi, kao na primjer da je to sto klanjam lose za mene, da je bolje da se odam porocima, picu itd. Ali imajuci znanja od ranije zahvaljujuci islamskim knjigama koje sam ranije procitao ipak sam znao da je sve to djelo zlih dusa dzinnova.Nisam odustajao od klanjanja.Poslije toga javljalo mi se u umu ideja da promjenim vjeru (neuzubillahi).Kao, bilo bi mi bolje itd.Opet nisam htio da odustajem tako da sada hvala Allahu ipak sam stao na noge i sada mogu normalno obavljati svake aktivnosti.
Selam
Naravno ako bog da inshallah.Necu prestajati da obavljam namaze.Inace ranije sam kao tinejdzer naucio klanjati ali to nisam primjenjivao a otkada sam imao ove zdravstvene probleme, poceo sam da klanjam.Mada mi je tokom klanjanja svasta nailazilo u glavi, kao na primjer da je to sto klanjam lose za mene, da je bolje da se odam porocima, picu itd. Ali imajuci znanja od ranije zahvaljujuci islamskim knjigama koje sam ranije procitao ipak sam znao da je sve to djelo zlih dusa dzinnova.Nisam odustajao od klanjanja.Poslije toga javljalo mi se u umu ideja da promjenim vjeru (neuzubillahi).Kao, bilo bi mi bolje itd.Opet nisam htio da odustajem tako da sada hvala Allahu ipak sam stao na noge i sada mogu normalno obavljati svake aktivnosti.
Selam
Re:
Allahu Ekber Allahu Ekber Nema drugog Boga osim Allaha!!!Muamer07 napisao:Ve Alejkemu Selam
Selam
Svaka čast brate i ja klanjam i meni nekad dođe kao da prestanem klanjat ali se nedam hvala dragom Allahu dž.š.