Pozdrav svima
Htjela bi vas pitati kako da pomognem svojoj djeci,ja se lijecim vec sest mjeseci od sihira,otkad sam se rastala prije tri godine moj zivot se strasno promijenio,u pocetku sam bila sretna sto napokon imam svoj mir jer brak je bio beznadan,bivsi muz me je varao,lagao i nema sta nisam prosla,istjeravao nas je iz kuce,sa djecom nije nikakve veze imao,nakon sto sam pobjegla od njega bilo nam je puno bolje,dokle god ja nisam upoznala novog muskarca koji nas voli i cijeni i sve daje od sebe kako bi nam sada bilo lijepo,hvala Bogu.
E sad na pocetku je bilo super,dok nisu poceli napadi jedan za drugim,svaki mjesec u isto vrijeme,nasla sam ucaca rukje,i uspoastavilo se da imam sihire,ja i moja djeca,kod sviju reakcije,poceli smo sa lijecenjem,i malo nam je bolje,moja kcerka mi govori kada posjeti oca i ona hoce ici kuci on nazove hodzu i isprica mu sve,on trazi stalno neke gatare i vracare,i kako lupa na djecu,mi odemo kod ucaca i prode to sve i mi pocnemo opet super zivit,i onda opet dode dan kada odu kod oca,i totalno se promijene,moja mala kcerka nece me ni na telefon,a starija hoda ko izgubljena,boje ga se i nece da idu a on ih opet prisili da dodu,i napravi nesto da me mrze,ima dvojicu hode kako on kaze,koji mogu uraditi da bude po njegovom,e sad se ja pitam,dokle to moze da djeluje,na mene ne djeluje vise puno hvala Alahu,otkad se pridrzavam vjere,ali problem su djeca,najvise manja koja ima pet godina,jako osjeti,ja mu govorim ne radi to sa tom magijom,djecu upropasti niti spava niti jede,samo gleda u neku tocku,imam osjecaj kao da me ne poznaje,katastrofa ziva,do nekih tjedan dana pila je naucenu vodu sad se dere kad joj dam casu vode,nece ni to vise,imam problema s ajako opasnom osobom,reko mi jecak da ima cak u gradaccu hodu,ja ne znam kako i sta da radim dalje,kako da se ponasam kada me dijete mrzi i nece da mi dode a sve je bilo u redu,vidim tocno kao sto sam procitala da su napravljeni sihiri rastavljanja od majke,a Alah najbolje zna,ali simptomi su svi tu,pomozite mi molim vas vasim savjetima kako da se borim protiv svega toga.
I on kao otac starijoj kcerki pokazuje kako on cheta sa zenama,i moja kcerka kaze te su sve zene gole,on ne sakriva niti tu prostotu od moje djece,sada je i ona pocela da se interesira samo za takve stranice,ja to sve branim,ali kad odu tamo sve krece isponova,ja ludim,sve se vrti u krug,ne znam kako da tu djecu izvedem iz toga svega,bojim se za njihov moral,i zdravlje.Molim vas pomozite savjetima ako mozete.
Izvinite ako sam nesto pogresno napisala,ili sto je dugo,nesto sam danas zbunjena
Pozdrav svima
SIHIRI KOD DJECE
Moderatori: Haris, EMIRgr, Yassin
Re: SIHIRI KOD DJECE
Da ti Allah laksa i da vam izljecenje insaALlah, nema insanu nista teze nego kad nesto nije uredu sa djecom.
Da vam se Uzviseni smiljuje. amin
selam
Da vam se Uzviseni smiljuje. amin
selam