zahvala pripada Allahu dz.s, Vladaru sudnjeg dana,neka je salavat i selam na naseg poslanika miljenika Muhameda s.a.v.s,njegovu porodicu i ashabe, i sve ljude koji ga slijede do sudnjeg dana.
imam problem i pitanje pa da Allah Uzviseni nagradi svakog ko ima nijet da pomogne sa svojim savjetom. Stvar je u tome da je tema malo osjetljiva (da mi Gospodar ne uzme za zlo sto pisem na forumu ali stvarno ne znam kome da se obratim) pa me je pomalo i stid pisati u cemu je problem. Stvar je u tome da sam udata, mladi smo oboje i nismo dugo u braku ali nekako nas ovaj problem proganja od pocetka. Slazemo se lijepo, ellhamdulilah, osim u jednoj stvari...Izgleda da nismo seksualno kompaktibilni. Ovaj brak bi bio idealan da smo u braku 20 godina, ali mi smo tek poceli da zivimo pa zato vidimo da nesto nije u redu. Oboje smo vjernici praktikanti ,ellhamdulilah,i trudimo se da brak izgradimo na drugim temeljima ali ponekad nam ovo stvara nervozu, a meni eto i brigu. Znam da i njega ovo tisti a ne zeli da me opterecuje. Dok smo se zabavljali jedva smo cekali da se uzmemo ( tako da znam da je bilo strasti) a sad je jednostavno nema (zabavljanje nije bilo moderno da napomenem). SubhanAllah kao da je rukom odnesena. Jednostavno znam i vidim da ga ne privlacim. Nisam neka ljepotica i nisam ni zgodna ( izbjegavam da kazem debela al u sustini je to
U svakom slucaju ,mnogo mi je neprijatno sto pisem o ovome i nevoljko saljem ovaj problem van kuce,ali trudila sam se da napisem sto manje detalja a eto ujedno da i sami shvatite o cemu se radi.Zato bujrum ko ima kakav prijedlog,savjet da napise. Jos jednom molim Allaha dz.s. da oprosti meni i svima onima koji cemo o ovome javno raspravljati
Molim Gospodara Uzvisenog da nam oprosti grijehe koje u znanju i neznanju pocinimo,da nas prozivi u ovoj divnoj i odabranoj vjeri dini islamu,da preselimo kao mumini,a u ovom dunjaluckom zivotu budemo zahvalni na blagodatima koje imamo...
Amin