Selam svima
Uocila sam vec duze vremena a danas jako intenzivno da moja kcerka ima crne mrlje,na vratu,i na noktima,bila sam kod doktora i oni kazu nije nista,a to meni izgleda kao trulez,da li je to znak crne magije ako mi neko moze reci.
Hvala vam
CRNE MRLJE
Moderatori: Haris, EMIRgr, Yassin
-
Haris
- Veteran
- Pridružio se: Pet Nov 14, 2008 6:35 pm
- Kontakt:
Re: CRNE MRLJE
Moguće je da je urok.
Od Ummu Seleme, radijallahu anha, prenosi se da je Poslanik, sallallahu alejhi ve sellem, za njenu sluskinju, na cijem je licu vidio crnu mrlju, rekao: ''Proucite joj rukju, ona je urecena.' Pod crnom mrljom se misli na sejtanov znak, neko kaze da je to sejtanov udarac, tj. crna ili zuta fleka na licu.
http://www.lijecenje-kuranom.com/urok.html
Od Ummu Seleme, radijallahu anha, prenosi se da je Poslanik, sallallahu alejhi ve sellem, za njenu sluskinju, na cijem je licu vidio crnu mrlju, rekao: ''Proucite joj rukju, ona je urecena.' Pod crnom mrljom se misli na sejtanov znak, neko kaze da je to sejtanov udarac, tj. crna ili zuta fleka na licu.
http://www.lijecenje-kuranom.com/urok.html
Selam
hvala ti na odgovoru Harise,i ja mislim da je nesto tako sejtansko,jer bas nocas sanjam da mi je kcerka umrla,pa sam plakala i jecala u snu,a i ona mi je sva izvan sebe,ima depresije,a i od rodenja ima poremecaj u razvitku mozga,pa i ta bolest je muci,ali ona je svjesna da u njoj ima dzinova jer mi to govori,guse je u snu pa spava nekad sjedeci,i place nekad iz cista mira,boji se da ce umrijeti u snu,pa joj citam Kuran pa joj bude bolje,jedno vrijeme je gubila osjecaj u tijelu,i vidala ljude ali sada se to dugo nije javljalo,hvala dragom Bogu,ali je stalno tuzna,i depresivna pa me i to muci.
Selam Alejkum
hvala ti na odgovoru Harise,i ja mislim da je nesto tako sejtansko,jer bas nocas sanjam da mi je kcerka umrla,pa sam plakala i jecala u snu,a i ona mi je sva izvan sebe,ima depresije,a i od rodenja ima poremecaj u razvitku mozga,pa i ta bolest je muci,ali ona je svjesna da u njoj ima dzinova jer mi to govori,guse je u snu pa spava nekad sjedeci,i place nekad iz cista mira,boji se da ce umrijeti u snu,pa joj citam Kuran pa joj bude bolje,jedno vrijeme je gubila osjecaj u tijelu,i vidala ljude ali sada se to dugo nije javljalo,hvala dragom Bogu,ali je stalno tuzna,i depresivna pa me i to muci.
Selam Alejkum
We alejkumu selamkani napisao:Selam
Selam Alejkum
Neka ti neko nauči namaslinovo ulje,vodu i med ito daji djetetu,,, maži je maslinovi ulje cijelotjelo,kupaj vodom i nek apije..DA bibilonaučeno na sve to nemora bit šejh ,nekoko zna d a pravilno uči,, ništa tonijekomplikovano ,kada bi samo fatihu ima hajra.
AKo imaš hladno cijeđeno maslinovo ulje dajjoj neka pije ,jede i mažije,,POslanik a.s. je rekao , jedite i pijte imažite se maslinovim uljem jer je u njemu bereket,, ako se nauči na nj.još bolje nije nužno shodno Poslanikovim a.s. riječima..
Daj djetetu meda u tečnosti, nađijoj matične mliječi,, nebi bilo zgoreg d a uradiš detaljne nalaze pogledaj šta je sa željezom , kakav je kretinin
Daj malo tu izhranu popraviu kod djeteta morski plodovi, zelena salata sa limunom sirćetom i maslnovim uljem,, raznovrsno voće i povrće ako je već malo odrasla
Obavezno matičnamliječ i med redovno , bilobi dobro da daješ isvjež polen.. MAtičnamliječ djeluje kao biostimulator ,regenerator i faktor razvoja.. To što sudoktori rekli poremećaj u mozgu nemoj uzimat zdravo za gotovo nego radi na problemu
Selam
Crne mrlje su posljedice tj rekacije na ucenje rukje ili ti lijecenje uposteno, jer se organizam cisti i odbacuje ono sto je na povrsini tijel tj sto je u kozi.
I to je dobar pokazatelj.Mogu se pojaviti i bez ucenja rukje.
I to je dobar pokazatelj.Mogu se pojaviti i bez ucenja rukje.
Selam alejkum
Hvala vam na odgovorima.
Hvala vam na odgovorima.