Smije li učač pitati za ime majke?
Moderatori: Haris, EMIRgr, Yassin
Smije li učač pitati za ime majke?
Obratio mi se jedan čovjek, kaže išao je kod osobe koja se bavi liječenjem Kur'anom, ali je on prethodno pitao kako mu se zove majka i na tome se završilo. Proučena je rukja i bolje je ali mu je nejasno zašto je bitno ime majke pogotovo što je kasnije pročitao da je to znak sihirbaza. Selam.
Re: Smije li učač pitati za ime majke?
alejkum ve Selam brate
Jeste to je znak sihirbaza.Ucac rukje ne treba i ne sme da pita tu osobu za ime Majke.
Ne kazem sada ja, da je doticni istvarno sihirbaz na same te cinjenice,jer nezna se tacno stime sta je hteo i kakav je nijet njegov bio,to samo Dragi Allah zna, ali moze i biti sihirbaz.
Zato kod ovakvih Ucaca se nesme ici.
Ti brate prenesi tom covjeku ,da svaki kontakt prekine sa tim ucacem rukje najbolje,jer ako govorimo da je On istvarno sihirbaz i da to sto je tom covjeku bolje ,mozemo slobodno reci da to nece biti dugo,nego samo neko vrijeme ,ali zato ce njemu biti onda jos gore ,tu nema pomoci.
Pomoc i lijek je samo u Dragog Allaha.
Reci njemu za ovu stranicu.
Selam alejkum brate
Jeste to je znak sihirbaza.Ucac rukje ne treba i ne sme da pita tu osobu za ime Majke.
Ne kazem sada ja, da je doticni istvarno sihirbaz na same te cinjenice,jer nezna se tacno stime sta je hteo i kakav je nijet njegov bio,to samo Dragi Allah zna, ali moze i biti sihirbaz.
Zato kod ovakvih Ucaca se nesme ici.
Ti brate prenesi tom covjeku ,da svaki kontakt prekine sa tim ucacem rukje najbolje,jer ako govorimo da je On istvarno sihirbaz i da to sto je tom covjeku bolje ,mozemo slobodno reci da to nece biti dugo,nego samo neko vrijeme ,ali zato ce njemu biti onda jos gore ,tu nema pomoci.
Pomoc i lijek je samo u Dragog Allaha.
Reci njemu za ovu stranicu.
Selam alejkum brate